Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hm, de Drida nu a zis nimic crainicul stadionului, si nici de Osei. Oare nu mai ajung la UTA?

colonelu voiculescu

De Tudose de la Steaua a zis ceva ?
Mai vine ?

Vasilache(Rapid) , Enescu (Steaua ), Litu (Steaua ) . De astia ce se mai aude?
Vasilache si Tudose ajung saptamana viitoare, iar Osei va ajunge ceva mai tarziu.
Iara or zis ca va venii sapt viitoare is Varga si se va renunta l cristi munteanu si probabil l osei
Vortex Wrote:Osei va ajunge ceva mai tarziu.
oare va mai ajunge? :roll:
Bombe la UTA
Conducerea aradenilor a reusit intr-un timp scurt sa aduca jucatori valorosi in fief-ul Batrinei Doamne. Suporterii ii vor putea urmari in acest sezon la lucru pe Bogdan Mara, Ciprian Vasilache, Daniel Chirita, Alexandru Tudose si Adrian Drida, in tricou alb-rosu. Suma pe care finantatorii au cheltuit-o pe transferuri se ridica la peste 500.000 de euro.
Oficialii clubului UTA au ales sa nu vorbeasca prea mult de transferurile pe care le vor face in aceasta vara. De cind au aflat ca echipa lor va juca din nou in Liga I, suporterii s-au tot intrebat cu cine va reusi Marius Lacatus sa mentina format ia pe prima scena fotbalistica. In tot acest timp, conduca torii clubului, Nicolae Bara sI Sandu Ion, impreuna cu antrenorul cautau solutii viabile pentru ca UTA sa nu apara in fata fanilor ca o echipa de mina a doua.

Cind toata lumea credea ca la Arad nu vor juca fotbalisti cu nume, bomba a explodat ieri. Oficialii aradeni au reusit sa convinga nu mai putin de cinci jucatori valorosi sa semneze un contract pe minimum un an cu Batrina Doamna, urmind ca la finalul sezonului intelegerile sa se prelungeasca in functie de optiunea fiecarui jucator in parte. Marius Lacatus ii va avea la antrenament incepind de azi pe Bogdan Mara, Ciprian Vasilache, Daniel Chirita, Alexandru Tudose si Adrian Drida.

"Este un inceput bun pentru noi si sper ca, prin aducerea acestor jucatori, sa reusim sa facem o figura frumoasa in campionat. Ne asteapta un drum greu, dar sintem convinsi ca il putem strabate daca toata lumea va fi trup si suflet pentru UTA", a declarat patronul aradenilor, Nicolae Bara.

Vasilache vine dupa Steaua
Unul dintre cei mai talentati jucatori ai Rapidului, Ciprian Vasilache, a acceptat sa fie imprumutat la UTA pe o perioada de un an. Cu toate acestea, atacantul giulestenilor nu va veni inca de azi la Arad, deoarece Razvan Lucescu are nevoie de el pentru Supercupa Romaniei, stiut fiind faptul ca nu poate conta pe mai multI jucatori. In aceste conditii, Vasilache va ajunge sub comanda lui Marius Lacatus abia duminica.

Afaceri profitabile
Daca Ciprian Vasilache sI Alexandru Tudose sint imprumutati pe un singur an de catre cluburile lor, nu acelasi lucru se intimpla si in cazul celorlaltI jucatori. Bogdan Mara a semnat un contract pe un an cu optiune de prelungire pe inca doi, Daniel Chirita a fost transferat definitiv, in timp ce Adrian Drida este ca si jucatorul lui UTA daca aradenii ii vor achita lui Gigi Becali 150.000 de euro pe el.

sursa:
http://www.spt.ro
"Este un inceput bun pentru noi si sper ca, prin aducerea acestor jucatori, sa reusim sa facem o figura frumoasa in campionat. Ne asteapta un drum greu, dar sintem convinsi ca il putem strabate daca toata lumea va fi trup si suflet pentru UTA", a declarat patronul aradenilor, Nicolae Bara. Cum sa fim trup si suflet pentru UTA cu preturile astea la abonamente ? dak chear vrea sa ajuta-m echipa (sa o incuraja-m ) sa scada preturile la abonamente ca nu suntem in cupele europe sa fie asa preturi
Scade pretu la abonamente domn Bara daca vrei atmosfera in tribune
Bega Wrote:Vasilache e un cistig pentru UTA, dar cu Mara puteti sa va spalati pe cap.
Ala e figurant, nu fotbalist.
Poate daca organizati ceva fotbal pe plaja la strand, sa-i tina marcaj ceva siliconate si sa stea ProTV-ul cu camera pe el sa-l intrebe de citi ani n-a mai jucat cu adevarat fotbal.

Cimisoreanule ,pe Vasilache nu am avut deosebita placere sa il cunosc si sa vedem cum joaca,dar stiu un lucru. Ieri Mara s-a miscat excelent,ramane de vazut daca ai dreptate sau nu. Asa am crezut si eu,ma bucur ca nu am si declarat asta. Omu a fost OK ieri,sigur peste tot.
[size=2]Tudose
Cu Litu nici o problema l retrogradare :D numa UTA are nevoie de fundasi (o zis Lacatus) pt ce tot aduc atacanti/mijlocasi ???
atacul e cea mai buna aparare
Varga - nerezolvat, Osei mai intarzie
DuminicÃ, 23 Iulie 2006

Conducatorii „Batranei Doamne" au spus aseara ca in proportie de 99% Norbert Varga nu va evolua pentru UTA in prima parte a sezonului 2006-2007. Wisla Cracovia tine la pret, adica 100.000 de euro pentru un imprumut pe un an de zile, asa ca aradeanul trebuie sa se intoarca in Polonia si sa incerce sa-si castige un loc de titular in formatia lui Dan Petrescu.

Fiindca nici Cristian Munteanu, de la Matav Sopron, nu a fost retinut in lot, deocamdata „alb-rosii" se bazeaza pe un singur „inchizator" de meserie, Uros Milosavljenic, insa sarbul Jankovic si Oncica pot si ei acoperi destul de usor zona in caz de nevoie. Dar asta numai pana cand soseste la echipa Emmanuel Osei. Deoarece Consulatul Italian din Ghana este in vacanta, Sandu Ion incearca sa-l trimita pe fotbalist intr-o alta tara de pe „continentul negru" pentru a scurta timpul obtinerii unei vize. Din pacate, exista si probleme de comunicare dintre cele doua parti, jucatorul de culoare nefiind pus la punct cu nici una dintre limbile de circulatie europeana si nu prea intelege ce are de facut. „Sper ca jucatorul sa ajunga in Egipt sau Tunisia, de unde este mai usor de adus. Altfel, nu cred ca-l vom vedea la Arad pana in luna august." - concluzionat seful „alb-rosiilor". Acesta spune ca UTA mai cauta si un fundas central peste ce are Marius Lacatus in momentul de fata, dar si un mijlocas stanga. Deoarece in momentul de fata totul este la faza de tatonari, „pistele" nu pot fi dezvaluite.
robitzi Wrote:Osei mai intarzie
ala nu mai vine

:roll:
Eu cred ca nu ar mai trebui sa il mai asteptati cu atat de mult interes...Osei e un inadaptapil societatii...nu se va putea integra niciodata intr-un grup....pacat...e un fotbalist bun...sper sa ma inshel dar cariera lui de pana acum asta a demonstrat.
Nu mai vine Osei...parerea mea.. e ca mai sunt 10% sanse sa mai vina..Eu zic ca a fost cel mai bun mijlocas la inchidere din tara cand a jucat la violeti.
Da...asa e...a fost cel mai bun mijlocas la inchidere din tara pe cand juca la Poli...dar degeaba atata timp cat e un jucator care nu se poate integra intr-un colectiv...pana la urma intr-ul lot primeaza comunicarea intre jucatori...trebuie sa se formeze o familie nu?
normal,dar poate sa se ofrmeze o familie intr-un lot in care jucatorii poate nu au valoare...si atunci ce rost are soliditatea grupului..?
Ceea ce am spus am spus referinduma la idealul pe care il are orice antrenor...conducator..suporter...o echipa de valoare care in acelasi timp sa formeze o familie...iar din punctul meu de vedere Osei nu este jucatorul care sa intre in planurile pentru realizarea unui astfel de ideal.
robitzi e adevarat ce zici u....dar asta nu inseamna ca trebuie sa luam doar atacanti si mijlocasi.atunci hai sa jucam 0-8-2
fara fundasi
buna gandire
Reference URL's