Ce sa faca Aprostu? Fite, cum a mai facut si in trecut?
sa mearga pe strand in soho :D:D:D
Pai parca acuma inainte returului spunea ca vrea sa revina.
A spus ca vrea sa revina in divizia B iar acuma e clar ca ar veni...oricum sa de-a D-zeu sa avem atacanti mai buni decat el 8)
Dintre cei enumerati nu stiu daca ar fi vreunul ceva valoare in divizia A .
I-am mai avut in A si tot am retrogradat.
Poate in B ne-ar fi ajutat sa promovam dar in A nu cred ca ar face fata!
Eu cred ca jucatori ca Panin, Marginean, Drida, Dragan etc. au fata de divizia a, dar ar trebui adusi si alti jucatori care au facut deja fata in a
Cred ca Apostu a fi totusi bun pt A. Nu a jucat chiar prost cat a fost folosit la Farul..
Ai dreptate Apostu ar fi foarte bun. Dupa parerea mea in atac ar fi foarte bine Apostu cu Njock :)
Bag seama ca atata timp cat am stat in B si am avut parte numai de panarame de jucatori cand era unu putin mai rasarit gata ziceam ca e valoare.
Pai fratilor eu intreb cate goluri a dat Apostu pentru Farul in A.
Niciunul si a fost mai mult rezerva, atunci cum frasul ne va ajuta pe noi???
a dat Apostu goluri si in A.
Ia mai vezi....
In meciuri amicale a dat vreo 4 goluri dar in campionat nu prea cred.
Eu cred ca nu prea poate sa mai creasca, mai repede Hora ar face un salt in liga 1 decat el.Sau poate Ianu ca a marcat pe unde a jucat.
Apostu rata exasperant de mult nu mai stii?
cica Radu Marginean nu mai este dorit la CFR Cluj si se doreste vinderea lui la Gloria Bistrita. Poate intra UTA pe fir si-l luam noi...Poate...
Poate sa spuna cineva k Marginean nu e bun pt echipa?Ar fi bine daca l-ar putea aduce la UTA.El iubeste UTA si e un mijlocas chiar bun.Poate fi de folos UTA-ei
Dragi suporteri si suporterite, intelegeti odata: Marginean zboara de la CFR Cluj pentru ca oamenii de acolo s-au convins de el ca nu are valoare si, pe deasupra, intra fara discernamant la mingi si se accidenteaza apoi de sta pe tusa cu lunile. Cat despre Claudiu Dragan, ala chiar ca a dat la Jiul goluri mai putine decat Aprostu la Farul. Din punctul meu de vedere Dragan a ajuns un jucator mediocru. De liga a II-a, chiar! Asa ca, veniti-va in fire, fratilor si surorilor!
Tot ma uit pa lista aia, care este fluturata prin media, da' nu prea vad jucatori care ne-ar putea ajuta...Ex-aradenii, nu va suparati, da' aia care nu-s accidentati, s-ar putea sa devina(la cat au stat pe tusa!).Nu cred ca pentru un obiectiv gen:MENTINEREA IN LIGA I, avem nevoie de jucatorii de top, da' totushi...putina decenta nu strica!
HAIDE UTA!!!
mi-ati luat-o inainte..cu marginean. e unul din cei mai seriosi jucatori pe care i-a avut UTA in ultimii 10 ani. e o solutie excelenta la mijloc. parca altfel suna o zona centrala marginean-todea decat sillyer- oricare altul. cu hutan gaman todea si un atacant am reface o axa centrala cum nu am mai avut de mult. de vazut ce va urma...
Vortex Wrote:Dragi suporteri si suporterite, intelegeti odata: Marginean zboara de la CFR Cluj pentru ca oamenii de acolo s-au convins de el ca nu are valoare si, pe deasupra, intra fara discernamant la mingi si se accidenteaza apoi de sta pe tusa cu lunile. Cat despre Claudiu Dragan, ala chiar ca a dat la Jiul goluri mai putine decat Aprostu la Farul. Din punctul meu de vedere Dragan a ajuns un jucator mediocru. De liga a II-a, chiar! Asa ca, veniti-va in fire, fratilor si surorilor!
Iti dau perfecta dreptate , pe acestia i-am avut in A si cu ei am RETROGRADAT !
Ce fras se urmareste atat aducerea lor inapoi?
Eu zic sa fie lasat Sunda sa isi aduca jucatorii care ii vrea sau viitorul antrenor care o fi el.
Eu unul m-am lamurit cand am retrogradat de valoarea multora dintre aradeni.
la momentul ala nu aveau experienta acuma cam toti au 2-3 sezoane in div.A si pot sa faca fata ......aduti aminte ca Panin a iesit cel mai bun fundas dr in tur !
Totusi ne-au dus in B , daca au acumulat ceva erau in topul diviziei A!
Sa fim seriosi, uitati-va ce nume de jucatori se vehiculeaza. Toti din cei care au mai fost pe la uta sau sunt din Arad joaca la echipe de mijlocul clasamentului, stati, joaca? Nu si acolo unde sunt probabil lustruiesc banca. Cat despre cei de afara nu am auzit nimic. Uitati-va deja ce jucatori se aduc la noi. Avem echipe care joaca bine in cupele europene si noi aducem rezerve de la Jiul, Cluj sau titulari de la echipe din liga a doua din elvetia sau mai stiu eu ce tara ce n-are nicio treaba cu fotbalul.
Mai bine ramaneau in C sau B si de acolo sa reconstruiasca, acum s-au jucat de-a cumparatul locului si ajungem in Divizia A cu jucatori gasiti la trialuri pe FZ.
E ca si cum ai vrea sa te inscri in formula 1 si ai vrea sa-ti cumperi masina de la Piata Auto din Arad.