Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pentru ca e nascut in Arad :), chiar daca e fotbalist de culoare (probabil tatal e ceve imigrant, nu stiu exact situatia). La un moment dat se spunea despre el ca e marea speranta a fotbalului aradean dar n-a reusit sa confirme. Sincer nici nu stiam ca a ajuns in Portugalia.
39 a crescut de mic in Arad, daca nu gresesc....
nu stiam asta,mea culpa
A plecat in Portugalia deoarece acolo stau acuma mama si fratele lui.
E nascut in Arad , a stat in alfa mult timp , a inceput fotbalul pe la Romvest , l`a avut antrenor si pe Tisza ... a fost si pe la Herman o perioada .. e aradean :)
Cred ca a facut liceul la Vasile Goldis. E cat se poate de aradean si de roman (ca cetatenie).
Daca nu ma insel, parca a fost si la scoala lui Gica Popescu.
http://sportarad.ro/top-news/digbeu-din-...%E2%80%9D/
Digbeu, din nou în atenţia „Bătrânei Doamne”

Până pe 9 septembrie, piaţa de transferuri se închide şi în România, iar UTA încă nu şi-a acoperit sau dublat unele posturi. Arădenii mai caută cel puţin un fundaş central, dar ar dori şi o dublură pentru Neagu pe banda stângă, doi mijlocaşi ofensivi, unul de bandă (de preferat pe stânga) şi unul central, dar şi un atacant. Nici la capitolul portari Dan Ţapoş nu stă prea bine, însă, se pare că până la urmă rusul Vladimir Lişvit va semna cu gruparea arădeană. Goal-keeperul a plecat în Republica Moldova pentru a-şi reînnoi fiza ce expiră pe 8 septembrie, iar săptămâna viitoare ar trebui să-şi pună semnătura pe un contract pe trei sezoane cu UTA.

Dacă acest lucru se va întâmpla cu adevărat, arădenii vor mai avea disponibile doar două locuri pentru jucătorii extracomunitari. În acest moment, în probe se află mijlocaşii ivorieni Diarra (Coasta de Fildeş) şi Mamadou Ismael Camara şi atacantul brazilian, Bruno de Oliveira, însă „oficialii” din Calea Aurel Vlaicu se gândesc să creeze şi o mai mare concurenţă. Din informaţiile noastre, conducerea clubului a luat legătura cu Dodo Digbeu, fotbalist ce a îmbrăcat tricoul „alb-roşu” în turul campionatului trecut. Mijlocaşul ofensiv a făcut câteva meciuri bune, dar cu câteva etape înainte de vacanţă a ieşit din graţiile lui Ionuţ Popa, pe motiv că nu are o atitudine corespunzătoare în pregătire. În iarnă, Digbeu a revenit la CFR Cluj, echipă cu care se afla sub contract. Acum, Dodo este liber şi ar putea să revină la UTA odată ce va obţine viza.

Ivorianul a marcat trei goluri în contul grupării „textiliste”, dar s-a mai remarcat cu câteva pase decisive, unele dintre ele de mare efect. Dodo Digbeu are 20 de ani şi s-ar încadra în politica UTA-ei, aceea de a se baza pe câţ mai mulţi fotbalişti tineri.
Ali Calvin Tolmbaye este cetatean roman,a trait in Arad,a jucat in Arad si prin imprejurimi.Tata este cetatean strain,african,.Eu l-am vazut acun 2-3 ani la emisiunea Andeei Marin-cea cu revederile pe TV 1,care i-a prilejuit o convorbire la telefon cu tatal sau.Baiatul se remarcase sportiv,nu retin exact cu ce,dar de atunci l-am urmarit.E un baiat bun,crescut de mama.care stie greutatile vietii.Atata acum.Daca as fi sa joc la pariuri,as paria pe el ,ca nu va rata sansa vietii lui de a se face cunoscut ca fotbalist bun.
se remarcase la drumul spre glorie, a iesit pe locul 3.
Cu Digbeu si Calvin in lot, UTA ar confirma ca priveste spre viitor. Ar fi o perspectiva frumoasa.
Mircea Gheorghe: „99% revin la UTA“
http://www.sportarad.ro

Aşa cum promiteau, oficialii arădeni au reuşit să mai aducă încă un jucător la dispoziţia staff-ului tehnic. De mâine, la antrenamente se va prezenta şi Mircea Gheorghe, fotbalist care s-a înţeles deja cu gruparea arădeană.

În mare măsură voi reveni la UTA, m-am înţeles verbal cu preşedintele Giovanni iar în proporţie de 99% voi semna contractul de joc. De luni voi fi prezent la antrenamente, totul e stabilit“, ne-a declarat Mircea Gheorghe. Acesta nu se află la prima sa prezenţă în oraşul nostru. Ionuţ Chirilă l-a adus la UTA în sezonul 2008-2009, imediat după ce echipa arădeană retrogradase din prima ligă. Mijlocaşul ofensiv a evoluat în prima parte a campionatului, însă în primăvară a plecat liber de contract. „Data trecută când am fost la UTA lucrurile nu au mers tocmai bine, pentru că aşa a fost situaţia atunci. Sper că de data aceasta să fie mult mai bine“, a adăugat jucătorul în vârstă de 29 de ani.

Mircea Gheorghe a fost foarte aproape de a semna cu FC Braşov în această vară, el fiind la probe la clubul de primă ligă. „Două săptămâni am stat acolo, dar nu m-am înţeles la contract cu cei de la Braşov. Iar în ultimele două săptămâni m-am pregătit cu o echipă de divizia C din Bucureşti, pentru a mă menţine în formă. Din punct de vedere fizic stau bine, în opinia mea aş putea să joc chiar de sâmbătă, dar asta doar antrenorii o pot decide“, ne-a declarat Mircea Gheorghe.

Odată cu venirea sa la Arad, Roli Nagy şi Dan Stupar au mai multe opţiuni la nivelul compartimentului median. Jucătorul care a mai trecut pe la Unirea Focşani şi Jiul Petroşani în cariera sa poate acoperi orice post de la mijloc, dar probabil va fi prima opţiune pentru postul de mijlocaş dreapta.

În primul şi primul rând atmosfera şi suporterii de la Arad m-au determinat să revin la UTA. Mi-a plăcut foarte mult ce atmosferă era pe stadion data trecută când am fost. După aceea, e vorba de numele UTA, care înseamnă ceva şi nu aveam cum să refuz o aşa ofertă. Ştiu că se doreşte promovarea la club şi vreau să dau o mână de ajutor. Atunci când preşedintele Giovanni m-a sunat şi mi-a propus să mă întorc la UTA nu am stat pe gânduri, am acceptat imediat“, a încheiat Mircea Gheorghe.
Un jucator experimentat care ne poate fii de mare ajutor!Sper sa fie pus la punct cu pregatirea fizica cum zice el si sa poata juca cat mai curand!
sincer nu ii inteleg pe jucatori tineri ,se tot plang ca nu sunt bagati in seama ,ca nu joaca,dar cand au sansa sa joace o fac lamentabil.este cazul lui galca ieri ,un baiat talentat,aradean,dar extrem de fricos in duelurile unu la unu.acum o sa vina mircea gheorghe si o sa mai joace la pastele cailor.si aceasta atitudine fricoasa, de fetita(cu asa ceva nu ajungi niciodata fotbalist) am mai vazut-o la polgar si uneori chiar la purece.
Pe Galca din pacate nici nu`l ajuta fizicu... Insa da , unora dintre le e frica sa puna osu' ...
M Gheorghe pare dispus sare vina. de cind a plecat de aici, nu prea a mai jucat,decat un sezon la Jiul.Fara echipa e nepregatit fizic. Am fost surprins sa-l vad pe Calvin sufocat efectiv dupa 3 sprinturi.La mintea mea de suporter cred ca orice fotbalist ar trebui sa poata juca o repriza,chiar nepregatit,Desi multi par multumiti,eu ma simt dator sa remarc ca Chindris si Purece nu au fost prea activi la constructie,au pasat mult inapoi.Dupa cele 2 meciuri raman surprins-placut-de prestatia lui Nadaban.Deasemenea,vor fi multe cartonase,asa ca un stoper mai trebuie ( se vorbea de Bier ?).M-as bucura sa revina Digbeu,dar nu prin octombrie,ci cat mai repede.Dupa 2 etape surpriza cea mai mare a venit de la antrenor-Nagy a renuntat la "stilul bubuit" al lui Popa si echipa incearca (si chiar a reusit) sa paseze.Asta da spectacol,da incredere in viitor.Ne revedem sambata ,la Deva.
UTA l-a pierdut pe Mircea Gheorghe

Lovitură de teatru în cazul transferului lui Mircea Gheorghe la echipa fanion a Aradului. După ce a sosit ieri în oraşul nostru, s-a şi antrenat cu cei care urmau să-i devină colegi, mijlocaşul de 29 de ani a fost „deturnat” de Săgeata Năvodari. Formaţia din seria întâi a eşalonului secund a apelat la un „artificiu” ieftin, trimiţând un emisar cu bani chiar la soţia fotbalistului şi, astfel, acesta a părăsit Aradul în noaptea de luni spre marţi. Aseară, la finalul antrenamentului, conducătorii din Calea Aurel Vlaicu i-au propus lui Gheorghe să semneze contractul de joc, dar fostul jucător al lui Jiul Petroşani a spus că e prea obosit şi a ammânat totul pentru ziua de marţi. De azi, însă, jucătorul se află în cantonamentul celor de la SăgeataNăvodari, în timp ce utiştii au intrat în alertă pentru găsirea unui alt mijlocaş ocu profil ofensiv.

Sursa: sportarad.ro
Caracter.
(07-09-2010 02:01 PM)robitzi Wrote: [ -> ]Caracter.
Infect...
Speranţe într-un mijlocaş brazilian

Fiindcă Mircea Gheorghe a „dezertat” după nicio zi de la venirea sa la Arad, utiştii sunt nevoiţi să se reorienteze spre un alt mijlocaş cu profil ofensiv. La începutul săptămânii viitoare, este aşteptat în Calea Aurel Vlaicu un brazilian de 23 de ani, pentru care Giovanni Catanzariti a luat legătura un impresar italian. Da Silva are referinţe bune, obţinute telefonic chiar de către antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

„Fotbalistul era pe punctul de a semna cu Kaposvar, dar a plecat într-un cantonament în Croaţia, iar când trebuia să revină în Ungaria a fost arestat fiindcă nu mai avea viză. Între timp, un avocat a rezolvat situaţia sa, însă în Ungaria nu se mai poate întoarce. Am discutat cu antrenorul celor de la Kaposvar şi mi-a spus doar cuvinte frumoase despre el şi anume că este tehnic, bătăios şi are şi ceva pregătire fizică. Mi-a spus că poate evolua şi ca atacant, dar noi ni-l dorim pentru postul de mijlocaş central ofensiv”, ne-a mărturisit Dan Stupar.

sportarad.ro
Reference URL's