Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Chirita, Tudose, Drida si Vasilache-utisti
Vineri, 21 Iulie 2006

Conducerea clubului fanion al Aradului a fost in masura sa anunte patru transferuri in aceasta seara. Sandu Ion spune ca a obtinut acordul Rapidului pentru Vasilache, cel al Stelei pentru Drida si Tudosie si al jucatorului Daniel Chirita care vine din campionatul ucrainean.

Dintre toti acesti jucatori, doi sunt fundasi, compartimentul defensiv fiind „pansat" pe ultima suta de metri. Daniel Chirita are 32 de ani si este de meserie fundas de banda dreapta. Lansat de Petrolul Ploiesti, jucatorul a mai evoluat la Rapid Bucuresti, Sahtior Dontetk, iar acum vine tot din Ucraina, dar de la Stal Alchevsk.

La 1,80 metri, Chirita ar putea fi folosit in mijlocul apararii, exeperienta competitionala bogata recomandandu-l pentru acest post.

Alexandru Tudose a fost cumparat de Steaua de la Otelul Galati in urma unui scandal ce a tinut paginile ziarelor mult timp, dar fiind un jucator lipsit de experienta nu are sanse sa se impuna in formatia lui Cosmin Olaroiu. Fundasul central de 19 ani este considerat in continuare una dintre marile sperante ale fotbalului romanesc, el fiind fost capitan al echipei nationale de juniori Under 18.

In fine, Ciprian Vasilache este unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului ardelean din ultimii ani.
Fotbalistul nascut la Baia Mare a fost slefuit la scoala de juniori a lui Gloria Bistrita, transferandu-se pe bani frumosi acum trei sezoane la Rapid Bucuresti. Mijlocasul ofensiv de banda stanga a avut cateva meciuri reusite chiar in editia trecuta de Cupa UEFA, cand, spre exemplu, a marcat din penalty in egalul pe care giulestenii l-au obtinut cu Feyenoord, la Rotterdam.

Sandu Ion declara ca a obtinut acordul Rapidului pentru un transfer definitiv, dar mai are sa se inteleaga si cu jucatorul. Se pare ca Vasilache va ajunge la Arad de abia saptamana viitoare, el fiind retinut de Razvan Lucescu in lotul pentru finala Supercupei cu Steaua din pricina indisponibilitatilor multile in tabara „visinie".

Aradeanul Adrian Drida nu mai are nevoie de nici o prezentare. Crescut de Francisc Tisza la Romvest, fotbalistul a pasit in fotbalul mare chiar la UTA in diviziile B si A. Mijlocas de banda, fotbalistul originar din comuna Santana a evoluat ultimele sezoane la Jiul Petrosani, de unde a fost chemat de Gigi Becali la Steaua

Fiindca si asa nu a putut fi inregistrat la Federatie din cauza faptului ca Romvestul nu si-a dat acordul pentru transfer, iar Olaroiu nu e tocmai „topit" dupa fotbalitul aradean, acesta a fost redirectionat spre casa.

Primind la randul sau confimarea acestor transferuri cu foarte mari sanse de a fi realizate, antrenorul Marius Lacatus ne-a declarat: „Daca vin toti cei patru fotbalisti pot sa spun ca sunt foarte multumit de lot. Repet, ne va fi greu in primele etape pana ne rodam putin, dar prin munca vom ajunge acolo unde ne dorim cu totii, adica deasupra liniei de retrogradare." Pe de alta parte, Sandu Ion, continuand razboiul psihologic cu suporterii nemultumiti de pretul abonamentelor, a spus: „La asa preturi la abonamente, asa jucatori. Oricum, as vrea sa-i invit pe cei care se plang ca nu au bani de abonamente sa castige la firma mea, PAB, 25 de milioane pe luna lucrand, nu pierzand vremea."
Ultima actualizare ( Vineri, 21 Iulie 2006 )
kidule zi tu ceva de sandu ion, ca daca zic eu ma banneaza astia pentru amenintari cu moartea, obscenitati, atac la persoana si tot ce vrei... tu esti admin, ai voie sa injuri si pentru noi...

auzi 25 de mil... la el la PAB... vai... tre sa fiu calm. imi vine sa sparg acu ceva...

incredibil... absolut... incredibil... asta e ca o flegma in fata... nu stiu, incep sa ma scarbesc... daca maine suntem tot 20 care protesteaza... ma las de fotbal...

asta o fost o jignire imensa... si din partea cui?????????? INCREDIBIL!!!! as spune atatea acu, dar ma rezum la un cuvant inocent pentru al descrie pe acest.... : ipocrizie...
am auzit un zvon precum ca osei ar fi deja in Arad si ca vrea conducerea sa faca maine o surpriza sa`l vedem pe teren ptr a ne imbuna si sa nu protestam asa mult fata de preturile abonamentelor.
pana nu il vad pe Osei nu cred nimic :D
Sa vina odata ca deja ne omoara cu zilele. Sunt curios daca va iesi ceva maine.Oricum cred ca Vasilache e un super transfer.
O zis directorii de l uta ca sambata va fi o mare surpriza sa fie Osei oare ? ORicum vasilache , chirita si tudose bune transferuri dar sa fie si reale
Eu nu prea inteleg de ce nu aveti rabdare. Dati-le oamenilor o sansa, nu-i ingropati inainte de nastere. Ala nu e bun ca ii plac cluburile, celalalt e cu nasul pe sus, alti trei sunt refuzati de alte cluburi....etc.etc.etc. Rad vinetzii de noi daca vom continua cu lamentarile astea. Nu facem decat sa le dam apa la moara, le dam doar ocazia sa ne spuna plini de superioritate infantila: "...va fi greu sa scapati de retrogradare daca....si daca nu...."
Nu e usor sa incropesti o echipa in doua luni. Alti se chinuie de ani de zile sa faca asta si nu reusesc.
Cat despre pretul la abonamente, sper ca intr-adevar acesta se va reconsidera, pentru ca UTA are nevoie de suporteri.O echipa fara suporteri e nimic, e un Cotroceni care se umple doar cu suporteri oaspeti.
Poate ca totul e un balon de sapun si nu va nimic de capul echipei.Poate ca va retrograda s n-ar fi nici prima nici ultima data. Dar poate ca o sa iasa bine, eu cred sincer ca asa va fi. UTA nu va juca in viitorul apropiat in Liga Campionilor dar cred si sper ca va scapa de retrogradare.
Cand a retrogradat prima data, in '78, am crezut ca se prabuseste cerul peste noi.Dupa aceea meciurile cu Brad si Alba-Iulia au devenit o banalitate. Sunt bucuros insa ca am vazut, copil fiind, pe stadionul UTA meciuri adevarate (Feyenoord,Zaglebie,Salzburg, Setubal, Tottenham).
Drumul de la Tottenham la Aurul Brad a fost destul de usor parcurs. Invers insa e mult mai greu, trebuie multa rabdare si multa incredere.
Imi pare rau pentru tonul asta oarecum moralizator, nu asta e intentia mea. Dimpotriva, imi pare bine ca UTA are suporteri adevarati si uneori ma mir chiar ca acestia mai exista.
Pe "no-name-ii" din sud UTA ii surclaseaza prin palmares. Sper ca in curand o s-o faca si prin rezultate.
Sunt la mare distanta si nu pot sa fiu pe stadion. Va rog sa strigati si pentru mine "Haide UTA". Si sa aveti rabdare...
Am vorbit cu cineva de la Brad (nu Falca) despre UTA. Spunea ca atunci cand a jucat UTA la ei (acum vreo 30 ani) era sarbatoare campeneasca. Mergeau cu mic cu mare sa vada o echipa fantastica, care a ajuns sa joace si la ei in oras. Bradenii ziceau ca se intimpla odata in viata sa vada pe UTA live. De atunci, din pacate, s-au obisnuit si ei cu vestiarele stadionului nostru.
Eu sunt deacord cu Ross! Sa le dam o sansa.si in legatura cu faptul ca luam ce au refuzat altii : ne luam jucatori pentru obiectivul nostru.de exemplu balan nu facea fatza la obiectivul lui Dinamo ..cupe europene titlul cupa dar aici va face fatza pentru ca nu degeaba a ajuns la Dinamo.asadar trebuie sa luati in considerare si obiectivul echipei fatza de obiectivul echipei de la care luam jucatori .
Ce interesat ca am imprumutat sau cumparat jucatori de al toate cele 3 echipe imoprtante din Bucuresti... :!:
pai I 929 din moment ce acei jucatori au ajuns in curtea echipelor mari inseamna ca ceva valoare numai cum am spus nu sunt compatibili cu obiectivele acelor echipe
Corect, robitzi
Pe cine vreti sa luam.Pai daca nu luam juc refuzati de rapid sau steaua si dinamo pe cine sa luam.Nu sunteti normali.Aveti pretentia sa il luam pe Radoi de la Steaua, Maftei de la Rapid si Danciulescu de la dinamo.Cum dreq sa-i luam pe astia. Asa ne multumim cu Simion, Vasilache si Balan. Si cred ca avem o echipa mult mai buna ca si acum 4 ani.
robitzi Wrote:pai I 929 din moment ce acei jucatori au ajuns in curtea echipelor mari inseamna ca ceva valoare numai cum am spus nu sunt compatibili cu obiectivele acelor echipe

Ai perfecta dreptate!!!
Dar nici nu sunt deacord sa se dea 150 000 euro pe Drida. Cu banii aia luau un fotbalist +o tabela noua, sau numai tabela.
de unde stii ca au dat atat pe Drida? Dupa parerea mea Drida nici nu trebuia luat. La Jiul nu a stralucit deloc.Iar sa deie 150 000 pe el est complet aiurea.Si-asa o zis bulangiu ca el la UTA nu mai vrea sa vina si uite cand ii banu cum vine.
Citeste ziarele:"Afaceri profitabile
Daca Ciprian Vasilache sI Alexandru Tudose sint imprumutati pe un singur an de catre cluburile lor, nu acelasi lucru se intimpla si in cazul celorlaltI jucatori. Bogdan Mara a semnat un contract pe un an cu optiune de prelungire pe inca doi, Daniel Chirita a fost transferat definitiv, in timp ce Adrian Drida este ca si jucatorul lui UTA daca aradenii ii vor achita lui Gigi Becali 150.000 de euro pe el".

din ziarul lu Bara.

Fain nu??? Dupa ce o plecat pe gratis si o zis ca-l doare in pisda de noi, acum sa dam 150k pe el.
Pai scria pe sport Arad ca si Vasilache e transferat nu imprumutat. Bine ca l-am luat pe Drida.Prostii dreq ce suntem.

Bega

Vasilache e un cistig pentru UTA, dar cu Mara puteti sa va spalati pe cap.
Ala e figurant, nu fotbalist.
Poate daca organizati ceva fotbal pe plaja la strand, sa-i tina marcaj ceva siliconate si sa stea ProTV-ul cu camera pe el sa-l intrebe de citi ani n-a mai jucat cu adevarat fotbal.
ma nu stiu cum e cu mara. eu sper sa fie ceva de capul lui. cat despre drida- e un mare fas si mai e si unul dinre cei mai tampiti oameni de pe pamant si mai gretos, ca acuma cand a ajuns la steaua nua fost nici-odata. sper ca totusi UTA sa nu-l cumpere sau sa-l imprumute pe drida!
euinsa am incredere in antrenorul marius lacatus si cred ca si el ar vrea sa faca treaba aici la UTA, cum vrem toti aradenii de altfel!

FORZA UTA ! ! !
Reference URL's