In primul rand as dori sa va salut :D
Daca s-ar putea sa discutam civilizat ar fi si mai bine. Ma bucur ca ati revenit in A. Pt. multi suporteri ai lui Poli, Poli - uta este singurul meci care conteaza, nu dinamo nu steaua sau mai stiu eu care meci.
Acum sa revenim on topic. Osei este un mare jucator, a fost cel mai bun de la Poli in tur. Ar fi un mare castig pt voi. Insa cu parere de rau o spun: fara vreo 3-4 jucatori de valoare certa nu aveti nici o sansa in liga intai.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ce 10 titluri nationale la ce?la hanbal???????? :lol: :lol: :lol:
Anti Viola are dreptate.6 ripensia si 4 chinezu
robitzi ca si oras,da 10 titluri,dar poli zero barat asa ca lasa-ne cu simpatiile tale .
FORZA UTA :UTA:
da cine a zis ceva de poli ???? acum vb de ripensia si chinezu.Poli cea mai mare performanta: Vicecampioana
eu sunt mai proaspat aici pe forum, dar char nu intzeleg de ce nu se poate avea un dialog civilizat cu "adversarii" ... ce naiba... un suporter al celui mai mare adversar al nostru a spus ca se bucura ca suntem in A..... si nu e singurul...
hai sa dam dovada ca putem sa avem un dialog la nivel civilizat cu oricine
Sunt de acord se poate dialoga civilizat si majoritatea asta si facem.
Haide UTA number One!!! :twisted:
Robitzi ma refeream la poli aekk timisoara dar chinezu si ripensia are poate el sa referit la astea 8)
o semnat si Mara pe 2 ani :eek: :eek: :eek:
n-o sa mai avem loc de el prin cluburi ;-) ;-) ;-)
REDnex Wrote:o semnat si Mara pe 2 ani :eek: :eek: :eek:
n-o sa mai avem loc de el prin cluburi ;-) ;-) ;-)
Eu cred ca Mara a venit mai mult pentru Moskea si Renesaince cica vrea sa inchida el discoteca la plecare
:D :D :D Nu stie nime ce salar are???
S-ar putea sa vina Marius Niculae. Poate e doar un zvon....
Vreo 10 suporteri de peluza pe saptamana
albrosu Wrote:S-ar putea sa vina Marius Niculae. Poate e doar un zvon....
Si eu am auzit ca il ia pe Radoi.Hai sa fim seriosi.Pai nu merge la Dinamo sau la alte echipe din Bucuresti. Sau din Div A la echipe cu bani vine Sageata la saracia de UTA. N-avem noi bani de el.
Poate chiar vrea sa le faca putin concurenta la Cordos si Tuduce, ca am inteles ca are club de fitze in Bucuresti, poate isi deschide si aici unu. ;-)
Sau poate concurenta la ala cu Hummeru din Vox Maris :smt078
Cel mai nasol moment a fost ca am cazut in C si sa nu uitam ce mult ne-am fi bucurat sa ne salvam si sa ramanem in B dar peste noapte din repetenti la liceu ajungem direct in primul an de facultate si incepem sa visam din nou ca vom bate pe DINAMO STEAUA RAPID si mai ales pe POLI.Pare frumos si ne dorim sa fie frumos dar din pacate trecerea de la C la A a costat o gramada de bani si nivelul de la C la A e cum ai trece de la a servi masa de la cantina garii la restaurant ASTORIA si din pacate ni se dicteaza si noua suporterilor sa iubim UTA nu numai cu sufletul ci si cu buzunarul si din pacate desi ne dorim nu toti ne permitem.UTA risca cu asa preturi la abonamente sa devina o echipa a celor cu nivel mediu si peste mediu pentru ca nu cred ca tinerii si pensionarii isi vor permite achizitionarea unui abonament.Din pacate pentru multi este dictatura banului si noii patroni pot sa dicteze cum vor ...... asa zisa economie de piata cerere si oferta in C cred ca abonamentele ar fi costat intre 300-500.000 dar nu cred ca se vindeau mai mult de 2-300
Cel mai rau lucru este insa ca noii patroni se pricep foarte bine la abonamente si nu se pricep la fotbal sunt lipsiti de experienta si relatii si au adus la UTA toti jucatorii refuzati de altii(OSEI -POLI RUSU- RAPID BALAN SI MARA- DINAMO ONCICA- CFR CLUJ APOSTU- FARUL SIMION -STEAUA + O GRAMADA DE SARBI CARE AU FOST REFUZATI DE TOTI] Normal ar fi fost daca vrei bani multi la un spectacol de teatru sa aduci si actori pe masura nu second hand
SPER DIN TOT SUFLETUL LA FEL CRED CA TOTI CEI CARE DESCHID ACEST SITE SA INCEPEM BINE RETURUL SA AVEM BANI SI NOROC SI SA NU RETROGRADAM
Mara tot pe strand va fi sau ma rog gaseste el locuri de distractie dar sa-i dam totusi o sansa.
Haide UTA number One!!! :twisted:
e adevarat ca a venit tames asa mia zis un preten ca la vazut la antrenament ... ?! poate sa imi confirme careva ?!
Chirita, Tudose, Drida si Vasilache-utisti (Sportarad)
Parc
la ala i-asi manca ficatzii, futul in gura de tzigan. pana acum ne privea de sus, acum ca mere jiul in B e bine si la Arad.