nu m-ai suparat cu nimic :smile:
idea era ca, daca citesti doar gsp-ul, pana acum gunoaiele astea doua, hidisan si simao trebuiau sa se antreneze de mult cu danone, borcea trebuia sa danseze pe masa la tribuna oficiala a UTA-ei, liviu ganea si lemnaru erau ai UTA-ei, etc...
pana in acest moment nici o bomba aruncata de gsp nu s-a confirmat, ba mai mult de fiecare data cei din conducerea UTA-ei, tehnica si administrativa, au afirmat si demonstrat contrariul "stirilor" de bucuresti dar unii, printre care si tu, ignora orice din ceea ce spun cei de la UTA si iau de bune orice rahaturi ale gsp-ului. cam asta era ideea...
in plus de asta afirmatiile tale ca se indeparteaza ce e mai bun de la UTA sunt lipsite de orice logica: hidisan si simao desi au talent ca fotbalisti sunt niste zerouri ca si caractere, fapt dovedit.
Chirila a adus la UTA 3 jucatori pe placul lui: cuminti, familisti, muncitori, fara aere de vedeta, care pot sa-i respecte indicatiile si in plus multi juniori si copii tineri pe care ii prefer infinit mai mult unor jeguri gen hidisan, simao, m ilie, etc.
postarea e un pic off topic pentru ca voiam sa iti demonstrez ca nu are nimeni nimic cu tine ci doar cu afirmatiile tale hazardate.
Si totusi, daca pana acum toate usile erau inchise, declaratia de mai jos deschide prima portita:
Din punctul de vedere al patronului Bătrânei Doamne două condiţii sunt necesare pentru ca Simao sau Hidişan să fie cedaţi, în această perioadă, altor grupări. „Trebuie să primim o ofertă financiară care să ne lase cu gura căscată, dar şi să existe acordul antrenorului Ionuţ Chirilă. Altfel, nu pleacă acum niciun jucător de la UTA"
(sursa - Observator)
Consider ca nu e o tragedie nici daca pleaca cei 2 dar nici daca raman, insa daca tot s-a facut circ in aceste doua saptamani, mi-ar placea ca UTA sa mearga pana la capat. Nu bag mana in foc ca se va intampla asta pentru ca totusi 600.000 obtinuti dintr-o vanzare la pachet a lui Hidisan si Simao, reprezinta o suma deloc de neglijat. In cel mult o saptamana, se va finalza si telenovela asta.
pentru 600.000 le-as mai da la pachet inca vreo 3 gloabe si din banii astia i-as da lu m ilie vreo 10000 sa-si deschida o gogoserie daca tot se lasa de fotbal.
sunt doua variante pentru simaohidisan: suspendare sau vanzare. de jucat le va fi greu avand in vedere caracterul deosebit pe care il au
gheorgheos Wrote:Baieti,cu ce v-am suparat ? E adevarat,am citit in Gazeta Sporturilor,poate am si speculat ,un pic,dar ce am dat cu parul ? Cind 2 conducatori ai Forumului sar sa te critice ca postezi ceva-la a 3-a sau a 4-a postare,nu e lucru normal,mai ales ca stirea este intr-un cotidian central (care vad ca nu e agreat de cei doi).Mai bine ma abtin,ca vad esti bine venit doar daca zici :"ce buni si frumosi sintem!"N-am vrut sa va supar sefilor,doar mi-am dat cu parerea,care poate fi si proasta,dar mai multa toleranta nu v-ar strica.Altminteri sint onorat de apelativul "amic",dat de Cip-leo,nu speram la asa ceva.
Stai linistit prietene ca asta e numai inceputul!
Eu am ridicat de multe ori problema asta si anume faptul ca nu esti lasat la opinie si multe alte chestii,dar ma rog nu vreau sa fiu prea dur in declaratii si nici off topic.
Referitor la Simao cred ca infectia asta de jucator ar trebui vandut cat mai repede,ori daca nu suspendat.
eu unul m-am saturat de cretinii astia 2 !am fost sigur de la bun inceput ca vor pleca si pana la urma sincer eu nu le-as da drumul ci i-as SUSPENDA !ASTA CA SA SIMTA SI EI CE AM SIMTIT NOI CAND AM RETROGRADAT datorita prestatiilor lor ,,exceptionale''!
Bumbac la Alba-Iulia?
http://www.sportarad.com
Constantin Bumbac nu a intrat in vederile antrenorului Ionut Chirila si nu a facut deplasarea cu alb-rosiii in cantonamentul de la Grosspetersdorf. Inaltul aparator a intrat in atentia celor de la Unirea Alba Iulia, antrenorul Aurel Sunda anuntandu-si conducatorii ca il vrea in lot. Conform ProSport, Bumbac (24 de ani) a fost contactat deja de cei din 'Cetatea Unirii', mingea fiind in terenul lui Ionut Chirila, cel de care depind transferurile UTA-ei.
Ieri in cadrul stirilor sportive de la TVR 1 s-a anuntat fugitiv ca printre altii, Dinamo s-a inteles si cu "portughezul Bruno Simao". Ceva , ceva, cred ca totusi se intampla...
de ce? doar pentru ca a anuntat TVR? si ei preiau, ca multi altii, prostii si/sau lucruri adevarate de la altii, fara sa le verifice...
Faptul ca un club se intelege cu un jucator este o conditie necesara dar nu si suficienta. Mai trebuie sa se inteleaga si cluburile, pana una-alta.
oricum acest simao are un tupeu jegos eu il credeam prin portugalia acum l-am vazut ca el se antreneaza cu dinamo !
eu chiar l-as suspenda toti astia 2 ani care mai are contract cu noi sper sa faca asta si bara si sa nu-l lase sa plece cu toate ca ma tem ca este totul regizat si atat simao cat si cealalta jigodie hidisan vor pleca!
cum adica se antreneaza??? de unde ai tras concluzia asta maryan???
maryan Wrote:oricum acest simao are un tupeu jegos eu il credeam prin portugalia acum l-am vazut ca el se antreneaza cu dinamo !
eu chiar l-as suspenda toti astia 2 ani care mai are contract cu noi sper sa faca asta si bara si sa nu-l lase sa plece cu toate ca ma tem ca este totul regizat si atat simao cat si cealalta jigodie hidisan vor pleca!
l-ai vazut tu maryan ca se antreneaza cu dinamo???????nu te mai lua dupa gsp,dinamovisti,pronosport si mai stiu eu ce site-uri de duzina,chiar nu puteti avea incredere in oameni care sunt acum la UTA!
Simao e ca şi rezolvat
Cristi Borcea s-a înţeles ieri cu UTA pentru transferul fundaşului stînga portughez Bruno Simao, 23 de ani.
Simao, care se află în Portugalia, le comunicase arădenilor că nu vrea să joace în Liga a II-a şi că nu se va mai prezenta la echipă dacă nu va fi lăsat să plece la Dinamo. Astfel, cei de la UTA au fost de acord cu plecarea jucătorului în schimbul a 200.000 de euro.
Simao va semna pe 3 ani cu echipa din Ştefan cel Mare şi mai aşteaptă doar un semn pentru a veni să parafeze contractul. Este nevoie ca şi antrenorul Ionuţ Chirilă să fie de acord cu această mutare, el avînd drept de semnătură în cazul tuturor transferurilor făcute de ardeleni. Este de aşteptat totuşi ca Ionuţ Chirilă să nu îi pună beţe în roate lui Simao, avînd în vedere că este un apropiat al clubului Dinamo şi mai ales al lui Cristi Borcea. Zilele următoare actele vor fi depuse şi la Ligă, iar Simao va fi oficial "cîine".
sursa: dinamovisti.ro
Tot nu cred :exclamation:
albrosu Wrote:Si totusi, daca pana acum toate usile erau inchise, declaratia de mai jos deschide prima portita:
Din punctul de vedere al patronului Bătrânei Doamne două condiţii sunt necesare pentru ca Simao sau Hidişan să fie cedaţi, în această perioadă, altor grupări. „Trebuie să primim o ofertă financiară care să ne lase cu gura căscată, dar şi să existe acordul antrenorului Ionuţ Chirilă. Altfel, nu pleacă acum niciun jucător de la UTA"
(sursa - Observator)
Consider ca nu e o tragedie nici daca pleaca cei 2 dar nici daca raman, insa daca tot s-a facut circ in aceste doua saptamani, mi-ar placea ca UTA sa mearga pana la capat. Nu bag mana in foc ca se va intampla asta pentru ca totusi 600.000 obtinuti dintr-o vanzare la pachet a lui Hidisan si Simao, reprezinta o suma deloc de neglijat. In cel mult o saptamana, se va finalza si telenovela asta.
nu e prima portita. tot timpul spunea asa, ca varianta. adica... "domle, daca chirila imi spune in 15 sau 25 iulie ca nu-i mai vrea pe x sau y, vedem ce oferte au si in functie de pret, discutam"
eu sunt sigur ca simao este deja (a fost de mult ) in curtea lui dinamo si iar am fost aburiti!
pana la urma nu este un jucator de neinlocuit in angrenajul echipei dar lasa de dorit felul in care vede bara fotbalul!
urmatorul pe lista va fi hidisan!!!
sergiuarad Wrote: Simao e ca şi rezolvat
.....
sursa: dinamovisti.ro
Tot nu cred :exclamation:
credibila sursa :biggrin:
Daca il lasam sa plece suntem de "cascadorii rasului" :)
mai terminati ma ca cel putin pina in vara lui 2009 nu pleaca nici unul dintre ei!
Nu e vorba că Simao sau Hidişan ar fi de neînlocuit, dar dacă ai spus odată că sunt netransferabili, apăi aşa să fie, indiferent de oferte. Altfel, dacă nu rămâi consecvent principiilor pe care singur le-ai enunţat, rişti să fii suspectat că n-ai cuvânt. Sper ca Bara şi Chirilă să-şi menţină poziţia în cazul celor doi, pentru că uneori şi intransigenţa şi fermitatea prind bine. Inclusiv la imaginea clubului, un capitol foarte delicat de-altfel.
pentru mine e clar , am mai luat o teapa si cu asta (simao)!
pleaca simao mai pleaca si hidisan o sa vina chirila si va spune ca trebuie sa schimbe obiectivul pt ca i-au plecat 2 oameni de baza!!!!mai grav ar fi sa plece cand va afla ca bara ii vinde fara acceptul lui!
ORICUM CEVA II PUTRED AICI !