Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
robitzi Wrote:si mai sunt de vanzare ???

Sigur mai sunt...anu trecut s-au vandut in jur de 6000-7000 cam asa...iar anu asta ma indoiesc ca o sa se vanda mai multe :D
ok.ms.care e forumul vostru ?
http://www.poliaektimisoara.ro/forum/ ...cu AEK la mijloc :D ...site-ul oficial e pe domeniul .com iar pe asta l-au lasat asa...din anumite motive pe care nu le cunosc :D

Apropo de transferurile de la UTA (ca sa nu mai fiu off topic)...astept o formula stabila de echipa...iar in al doilea rand va doresc sincer sa ramaneti in A pentru ca nu e derby mai adevarat in Romania ca si Poli - UTA...UTA - Poli :smile:
corect ! si sper din suflet ca in afara stadionului sa fie lasate deoparte rivalitatiile .

razvanpsv

da ce timisorean civilizat avem pe forum :eek: :eek: :eek: :eek:

Respectele mele.
razvanpsv faptul ca e timisorean nu inseamna ca e si necivilizat.fiecare oras fiecare echipa are cativa huligani care ar trebui marginalizati.crezi ca la uta nu sunt persoane necivizilizate ?

razvanpsv

nu la aia ma refeream dar pe forum-ul echipei adverse sa vb cu respect despre echipa adversa ii ceva jos palaria ( si eu sunt civilizat da nu as putea vb frumos de Poli nust de ce da nu ma lasa inima) poate ii un defect al meu nust. Dar oricum urasc pe Poli da si eu m-as bucura daca era poli in b si promova eram super fericit. (parerea mea)
razvanpsv: asa cum am mai spus rivalitatea asta ar trebui lasata pe stadion.noi trebuie sa luptam sa ridicam fotbalul din vest.nu te-ai saturat tot echipele bucureste sa domine campionatul ?Bun,eu nu pot sa zic ca urasc poli...ca eu am crescut din partea lui taicameu cu uta si din partea bunicului meu cu poli dar acuma nici nu ma dau in vant dupa poli dar nici nu o urasc.daca chiar vrei uraste echipa nu are nimic cu asta da nu ura suporteru.don`t hate the player hate the game.ceva de genu ar veni.
M_i_f Wrote:http://www.poliaektimisoara.ro/forum/ ...cu AEK la mijloc :D ...site-ul oficial e pe domeniul .com iar pe asta l-au lasat asa...din anumite motive pe care nu le cunosc :D

Apropo de transferurile de la UTA (ca sa nu mai fiu off topic)...astept o formula stabila de echipa...iar in al doilea rand va doresc sincer sa ramaneti in A pentru ca nu e derby mai adevarat in Romania ca si Poli - UTA...UTA - Poli :smile:

robiti muta-te la ei .....
Ovi SUR nu incepe cu de astea ca nu are rost.voiam sa vad si forum`ul zi ca nu ai intrat niciodata la ei pe site ?sau pe forum?
eu zic sa citesti ultimele 5 pg de la topicul Arad vs timisoara de pe forumul movilor :roll: ..... mie unu mi-ar fii rusine daca un aradean ar debita ineptiile postate acolo ......
Balint,Balan,Osei,Mara,se mai vorbeste de un portughez si de un camerunez...asta e juma' de echipa!oare o fi ceva daca vin totzi astia cu cateva zile inainte de meciu' cu farul?
off topic: robitzi mai lasa-ne cu teoriile astea gen maranata,fara cativa pumni dati acest derby n-ar mai avea farmec...
Nicolae Bara, unul dintre finan
Halal surpriza.asta freca banca de rezerve la dinamo, mai mult juca la dinamo II. Proasta alegere "mare surpriza"

robyy

mdah...mare transfer,mai bine il luau pe SHROJ
E vreun jucator de A in lot ???
Mara si Osey ... care sunt pe drum!
Apai am ajuns in A cu ajutorul lui Salonta sa vedem fotbalisti la echipele adverse.
Eu sincer cred ca Osei nu va juca la UTA...am asa o presimtire proasta.Daca vroia nu mai zicea ca nu are viza si dinastea....sa fim seriosi....daca vrei sa joci undeva faci tot ce e posibil ca sa joci.La fel sunt si conducatorii care ,daca si-l doresc asa de mult il 'rezolvau' mai repede...

DOAR UTA CONTEAZA!!!!!
Mai bine s-ar orienta spre Cristi Munteanu ala de la Sopron care macar e aradean si nu are figuri in cap!
Daca aduci o gramada de mercenari ieftini vom avea rezultate pe masura.
Nu stiu dece dar si eu presimt ca nu-i in regula ceva cu Osei mi-ar parea rau sa nu mai vina avem mare nevoie de el, oricum imi mentin parerea ca avem un lot mai slab decat cel de data trecuta cand eram in a.
Haide UTA!!!!
Reference URL's