crristi@: eu nu ma transform in aparatorul lui BALAN dar baiatul asta mi-a parut cel mai constant jucator al nostru in turul campionatului , cred ca totusi esti prea dur cand ii pu-i eticheta de gafeor!nu crezi?
FORZZZA UTA!!!
citesc acum pe sportarad ca lui BARBU nu ia placut Sancho Brent si l-a trimis acasa ...pare incredibil ca un jucator titular la Campionatul Mondial de acu 1 an jumate (la care noi doar am visat sa fim) care l-a marca excelent pe Peter Crouch ori Wayne Rooney sa nu aiba nici macar o sansa in fata lui Bumbac sau Pascariu(alti fundasi centrali valizi nu avem la ora asta)...cine naiba e Barbu asta?????l-au trimis miticii sa ne distruga asa cum a facut-o Ion Moldovan acu cativa ani cand am retrogradat dupa ce am facut un punct in 11 meciuri???...nu m-as mira sa-l vad pe Sancho asta titular la Rapid in locul lui maftei...sau in locul lui Radu Stefan la Dinamo....asa-i la UTA...BUMBAC=stalpul apararii ...Traiasca marele antrenor BARBU(scuzati nepotrivirea cu statura acestuia)
hai sa nu ne grabim cu Sancho Brent
eu cred ca a facut bine ca nu la luat pe sancho asta ! asta nu facea decat sa mareasca numarul jucatorilor veniti la noi pt cura de slabire!
FORZZZA UTA!!!
crristi Wrote:Iacob,Oprita,Sancho,Ibeh...unde ai fost Alexandrescule sa fi facut DIN TIMP si alte transferuri mai bune decat cele reusite de Coras si Cazan(M ilie,Bumbac,Roszel,Vasaie,Miu,Frasineanu etc)...cred ca cei 4 pot juca lejer titulari.........
-----
totusi cu fundasul central ce s-a rezolvat???daca va juca Bumbac ce rost mai are totul???cum sa ne facem sperante cu Bumbac titular????in afara ca da cu capul baiatul asta e depasit la toate capitolele...si UTA la fel in aparare...vai vai...aduceti-l si pe Messi cu Ronaldinho ca tot vom pierde cu asa o aparare...imi vine sa rad....gafeurul Balan???clampaul Bumbac??? Vasilievici????asta e apararea UTEI????asa vrem sa ne salvam?????of of
----
citesc acum pe sportarad ca lui BARBU nu ia placut Sancho Brent si l-a trimis acasa ...pare incredibil ca un jucator titular la Campionatul Mondial de acu 1 an jumate (la care noi doar am visat sa fim) care l-a marca excelent pe Peter Crouch ori Wayne Rooney sa nu aiba nici macar o sansa in fata lui Bumbac sau Pascariu(alti fundasi centrali valizi nu avem la ora asta)...cine naiba e Barbu asta?????l-au trimis miticii sa ne distruga asa cum a facut-o Ion Moldovan acu cativa ani cand am retrogradat dupa ce am facut un punct in 11 meciuri???...nu m-as mira sa-l vad pe Sancho asta titular la Rapid in locul lui maftei...sau in locul lui Radu Stefan la Dinamo....asa-i la UTA...BUMBAC=stalpul apararii ...Traiasca marele antrenor BARBU(scuzati nepotrivirea cu statura acestuia)
mai respira. :icon_cheesygrin:si vezi ca te contrazici singur...
de ce nu se incearca aducerea lui Eugen Baciu si asa la steaua numai are loc ....
cip...cu ce supararea mea ma contrazic singur????ca am zis ca ne trebuie un fundas central mai bun ca Bumbac????sau nu ai inteles aluziile ironice???hai ma cip sa aducem un central calumea nu vezi ca Marincau,varga si Buican sunt accidentati tot timpul?
PS felicitari ptr programul de meci...pe bune...bravo voua cip&company...
pai la Steaua nici Goian si Dica nu mai au loc:))
Daca ar fi sa luam un fundas de la Steaua, mai degraba l-as alege pe Rada. Baciu e praf.
Nu stiu ce jucator adus acum in pripa ne poate ajuta avand in vedere ca nici cei care au fost in stagiul de pregatire nu joaca nimic.Pe de alta parte eu cred ca toti cei care vin ne par buni deoarece ii comparam cu ce am vazut duminica la ai nostri , dar un jucator pentru a fi valoros are nevoie de mai multe calitati , decat de a fi "peste Ilie".Eu am asteptari mai mari de la Iacob , cel de la Salonta , si cred ca trebuia de la inceput sa ne orientam spre jucatori buni din ligile inferioare , decat sa ducem toti refuzatii si pensionarii din strainatate si liga1 (ca vorba aia "decat codas la oras mai bine-n satu tau fruntas".Oprita o fi el talentat dar personal imi pare ca nu prea are minte , nu am mari asteptari de la el , sper totusi sa ne surprinda
LUNA_suportera Wrote:nu baga mana in foc ca s-ar putea sa te arzi :exclamation:
Luna, fara suparare, ori dai detalii ori lasi oamenii sa mai aiba stropul asta de speranta. Serios, nu cred ca e corect sa pui lumea pe ganduri cu afirmatii de genul asta.
maryan Wrote:eu cred ca a facut bine ca nu la luat pe sancho asta ! asta nu facea decat sa mareasca numarul jucatorilor veniti la noi pt cura de slabire!
FORZZZA UTA!!!
ai dreptate, afara de faptul ca era mare, negru si flocos nu arata nimic intereseant. se misca foarte greoi si sincer nu vad cum ala la un campionat mondial
crristi Wrote:cip...cu ce supararea mea ma contrazic singur????ca am zis ca ne trebuie un fundas central mai bun ca Bumbac????sau nu ai inteles aluziile ironice???hai ma cip sa aducem un central calumea nu vezi ca Marincau,varga si Buican sunt accidentati tot timpul?
PS felicitari ptr programul de meci...pe bune...bravo voua cip&company...
pai la Steaua nici Goian si Dica nu mai au loc:))
:smile:
felicitari lui alexandrescu ca a adus jucatorii si "rusine" lui cazan si coras ca i-au adus pe aia...dar....pe astia i-a adus si barbu pentru ca el e antrenor iar pe aia i-a adus in mod direct lacatus pentru ca maestru era "tatal nostru" atunci.
lovesti prea mult in barbu fara sa cunosti dedesubturile sistemului de lucru de la UTA. neindoielnic si el e vinovat insa daca il scoatem pe el tap ispasitor inseamna ca maestrul trebuia spanzurat, impuscat si ars pe rug in piata publica
sa speram ca sambata macar prin joc ne vom reveni din starea asta ...
O sa vedeti ca Iacob va fi Nicolita al nostru,sper ca nu cu autogoluri:icon_cheesygrin:
Si de ce-am avea noi nevoie de un 'Nicolita al nostru' ?
calincrt Wrote:Luna, fara suparare, ori dai detalii ori lasi oamenii sa mai aiba stropul asta de speranta. Serios, nu cred ca e corect sa pui lumea pe ganduri cu afirmatii de genul asta
n-am nimic cu prietenul tau dar da-mi voie sa am si eu nedumeririle mele. cand UTA a pierdut 2 fotbalisti buni cum au fost Mara si Balint cine a fost vinovat? (si nu cred ca ma poti contrazice ca cei doi nu au pus osul la salvarea echipei de la retrogradare!) cine a semnat contractele cu acele clauze? a recunoscut vreodata acest lucru? ca e vinovat? ba mai mult, s-a dat inapoi cerand sa nu se mai dea vina pe el si sa nu se mai vorbeasca de acest lucru... da-mi voie sa nu trec cu vederea peste acest lucru care poate pt unii nu e important dar pt UTA a fost.
Acum sustine ca garanteaza pt oprita (care intr-o parte zice ca vine sa ajute UTA si pe alta parte zice ca a venit ca sa joace sa il vada dinamo...declaratii care afecteaza oarecum imaginea UTA-ei) dar pt mara si balint n-a garantat...in fine, sper sa ma lamuresc daca e sau nu cel mai bun transfer cel putin pana in vara
Luna haide sa nu ne depasim atributiile, faptul ca acum ai acces la unele informatii pe care unii dintre noi poate ca nu le au nu iti da dreptul sa vorbesti asa.
Din punctul meu de vedere in cazul Mara si a lui Balint semnatura lui Alexandrescu a fost doar o simpla formalitate, doar nu crezi ca Bara sau Sandu Ion au fost chiar atat de naivi si nu au stiut toate detaliile contractelor? Sa fim seriosi, au stiut foarte bine insa dupa plecarea lui Alexandrescu a fost foarte facil sa se arunce pisica in curtea lui.
Omul are tot dreptul sa ceara sa nu se mai dezgroape mortii pentru ca sunt convins ca ar avea destul de spus in apararea sa insa acum atat el cat si toata lumea crede ca e mai bine sa lase lucrurile asa si sa se invete din greselile trecutului.
Eu unul ca si multi altii de aici am avut ocazia sa stau de vorba cu Adi Alexandrescu si mi-a placut felul cum vede el lucrurile, prisma din care priveste el fotbalul si consider ca trebuie sa fim realisti si sa recunoastem ca oricum altfel se pune problema acum la club.
Ca nu o fi el Mesia si nu poate sa faca minuni dupa ce altii au facut o gramada de greseli la club este altceva insa din punct de vedere al managementului la club eu mai am o speranta si o perspectiva.
Un subiect pentru unii inchis pentru mine o necunoscuta ar fi acest jucator Vasaie Cosmin, adus la UTA, accidentat apoi indepartat de la echipa.
Este o investitie ratata nu? Nu mai merita oare o sansa?
Care ar fi motivul pentru care a sa renuntat asa usor la el? Concurenta pe posturi, lipsa de valoare, valoarea mare a lotului?
Dumnezoo mai stie ce e la UTA , cert e doar locul din clasament...
Kidule, nu cred ca sunt putini cei de aici care stiau aceste lucruri. Eu mi-am spus doar punctul de vedere (cu care nu e nimeni obligat sa fie de acord) si am pus cateva intrebari. Dar daca e mai bine sa lasam lucrurile asa, doar de dragul de a fi liniste, atunci asa sa fie.
Eu nu am spus ca Alexandrescu nu stie fotbal, nu am spus ca astept sa faca minuni, sper doar sa ma convinga ca "a invatat din greseli".
Luna, Kidu a spus foarte bine: semnatura lui a fost o formalitate. Si nu doar in cazul celor doi rolul lui Alexandrescu a fost doar unul formal ci in majoritatea cazurilor. Asta a fost unul dintre motivele care au generat discutii. Oricum, nu stiu din ce cauza ai pomenit si de cazul Balint. Acolo a fost foarte simplu, el a vrut bani mai multi (si merita), iar clubul (Bara + S.I.) nu au vrut sa-i dea.
Quote:-Luna, fara suparare, ori dai detalii ori lasi oamenii sa mai aiba stropul asta de speranta.
Quote:-n-am nimic cu prietenul tau dar da-mi voie sa am si eu nedumeririle mele
Luna, ai ceva personal cumine? Ti s-a parut ca replica mea era una care indeamna la tacere? Din contra, ti-am spus sa vii cu argumente pentru a impartasii cu lumea neincrederea ta fata de Alexandrescu. Ai facut-o, dar din cate vad eu se pare ca ele nu sunt chiar puternice si foarte greu de probat. Cred totusi ca daca era asa cum
crezi tu (si nu cum
stiu eu) Bara nu l-ar fi adus inapoi. Dar asta e parerea mea...
P.S. Te rog sa te detasezi de meseria pe care o practici cand postezi pe forum si sa-ti dai si tu cu parerea ca un muritor de rand. Cel putin cand mi te adresezi mie.
P.S. 2 Stiu ca am sa regret cuvintele astea peste cateva minute, dar m-am cam enervat. Imi cer scuze de pe acum Luna...:wink: