Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
AI DREPTATE MRMYAGI DAR HAI SA-I MAI D-AM O SANSA POATE POATE.
Vis spulberat: Njock merge in Franta PDF Imprimare E-mail
Marþi, 18 Iulie 2006

De cand Sandu Ion le-a promis fanilor UTA-ei doua transferuri de marca, dintre care unul in atac, Aradul a inceput sa viseze cu ochii deschisi la Jeremie Njock. Camerunezul a fost idolul tribunelor la precedenta prezenta a „Batranei Doamne" in Divizia A si cel putin teoretic ar fi putut reveni in „alb-rosu". Contractul sau la echipa belgiana Mons expirase, iar cele doua grupari la care a evoluat in Romania, UTA si Universitatea Craiova si l-au dorit inapoi.

Din pacate, insa, clubul francez de liga secunda, Brest a fost mai convingator, in special din punct de vedere financiar. Camerunezul a semnat ieri si va avea un salar anual de 200.000 de euro, bani pe care nu i-ar fi putut castiga sub nici o forma la Arad sau in Banie. Visul s-a spulberat, dar aradenii continua sa spere in transferul unui „varf" cel putin la fel de valoros ca Njock. Ca popularitate, insa, masivul atacant cu greu va putea fi inlocuit in inimile suporterilor „alb-rosii".
Ultima actualizare ( Marþi, 18 Iulie 2006 )
Sigur a semnat Osei asta cu UTA, ca vad ca nu mai ajunge la Arad ?
Cum a semnat, prin fax ?
Hora?? Nu prea cred. E departe de divizia A. In meciul cu Otopeniul (si nu numai) a ratat intr-o veselie, si nu oricum, ci singur cu portarul. Un atacant care se doreste a fi de clasa, nu rateaza asa. In fine... vom vedea pe parcursul campionatului. Forever UTA !!!!!!!!
pe sportarad.com zice ca vine in seara asta un portughez din liga 2 franta si Mara maine...amandoi la negocieri..
Sa fie astia cei doi "asi" ai lui sandu ion?? :roll:
Din pacate Mara e cam terminat din cauza vietii nesportive pe care o duce toti s-au debarasat de el :? poate portughezul va fi bun sa speram :twisted:
Haide UTA number one!!! :twisted:
Hora e un atacant bun.Prin simplul fapt ca ajuns de atatea ori in situatii singur cu portaru dovedeste ca are valoare.nu e vorba de lipsa de valoare ci de lipsa de experienta.ce il atacati ??? are 17 ani baiatu ce ati vrea ?sa joace ca messi ?
Sunt adevarate zvonurile cum ca Alin Stoica si Sabin Ilie vin la UTA?
Alin Stoica mai merge dar S.Ilie asta e un tepar,sper ca nu dar am unele semnale ca va veni Bebe Mitu.
ce sa faca bebe mitu ?? ala e pensionar deja...ar face bine sandu ion sa termine cu prostiile astea ...
Alin Stoica nu e tzepar dar ii cam plac distractiile si viata nocturna :D
eee hai sa fim sinceri cui nu`i plac distractiile si viata nocturna?sunt si ei oameni atata timp cat dau randament pe teren poate sa se si drogheze inainte de fiecare meci.cum era burton la west petrom ? inainte de fiecare meci fuma iarba si juca bine cand nu fuma iarba baga maxim 10 puncte ..cand fuma iarba inainte de meci peste 20 de puncte.si nu o zis antrenoru nimic atata timp cat o dat randament.
Eu am vorbit avand ca argument plecarea de la Poli si transferul eshuat de la Roda....pana una alta nu era Alin Stoica jucatorul la care sa ii permiti sa faca ce vrea in timpu liber pentru ca oricum ar fi jucat bine...exemple sunt multe intradevar...dar in fotbalul romanesc tocmai indisciplina si viata extrasportiva a condus la o anumita decadere...un exemplu ar fi echipa nationala.
"Bogdan Mara va ajunge joi la Arad pentru a negocia un transfer la UTA."

Aceasta stire a aparut pe scroll la un post tv in cursul zile de astazi.
mif cand se pun in vanzare abonamente la poli ?si cat costa.
Mara poate fi un transfer bun mai ales ca poate juca pe dreapta. Acolo nu ii avem decat pe hidisan si nadaban si am avea nevoie rorusi de un Fotbalist pe acel postCat despre Stoica sau Ilie sabin nici nu vreau sa aud.Sunt 2 figuranti dupa parerea mea.
Au fost puse in vanzare din data de 6 iulie la urmatoarele preturi:

Tribuna 0: 5 milioane
Tribuna I si II : 2 milioane
Peluze: 1 milion
si mai sunt de vanzare ???
Real_NG Wrote:Mara poate fi un transfer bun mai ales ca poate juca pe dreapta. Acolo nu ii avem decat pe hidisan si nadaban si am avea nevoie rorusi de un Fotbalist pe acel postCat despre Stoica sau Ilie sabin nici nu vreau sa aud.Sunt 2 figuranti dupa parerea mea.

Iti dau dreptate in ceea ce ii priveste pe Alin Stoica si pe Sabin Ilie....astia cer si o gramada de bani...Roda l-a refuzat pe Stoica tocmai din acest motiv
Abiodun, Alin Stoica, Sabin Ilie, Bebe Mitu - nimic real
Mara - peste 50 %, din ce am discutat cu conducatorii de la uta
Reference URL's