Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
imi pare rau ca nu este primit claudiu dragan la echipa , eu cred ca mai poate ajuta echipa !dar repet e parerea mea poate sunt subiectiv!
FORZZZA UTA!!!
Dintre aradeni, doar Botis mai are usa deschisa
Wednesday, 30 January 2008 sportarad.ro

Dupa primele sale antrenamente la UTA, Marin Barbu spunea ca gruparea aradeana are nevoie de o "infuzie" de aradeni in lot, care sa joace si cu sufletul pentru culorile "alb-rosii". Deocamdata, antrenorul "textilistilor" a reusit sa-l convinga doar pe Radu Marginean sa se alature echipei sale, tinta urmatoare fiind Sorin Botis. "Pista" fundasului lansat de Romvest parea abandonata dupa ce transferul lui Nenad Laltovic a fot ca si rezolvat, insa plecarea sarbului l-a readus pe jucatorul de 29 de ani in atentia "Batranei Doamne". "Astept semnale din Turcia. Echipa noastra va sta in acelasi hotel cu Zsalaegerseg si negocierile vor fi redeschise la fata locului. Domnul Barbu doreste sa-l vada si la cateva antrenamente Botis, poate la un joc si apoi vom vedea daca ne putem intelege cu clubul si jucatorul." - a precizat Paul Cazan, directorul sportiv al "textilistilor". Sorin Botis este in ultimele sase luni de contract cu formatia din Ungaria si trecerea sa in curtea gruparii emblema a Aradului nu ar fi foarte complicata.

In schimb, Paul Cazan a precizat ca deocamdata usa s-a inchis pentru alti patru jucatori aradeni care s-au aratat dispusi sa revina la formatia ce i-a lansat in fotbalul mare. Fundasul Adrian Gaman, mijlocasul Dumitru Mitu si atacantii Alin si Claudiu Dragan nu corespund pretentiilor antrenorului Marin Barbu, care cauta sa se intareasca cu fotbalisti care au ramas in priza in ultima perioada si pot ajuta echipa inca de la partida cu Gloria Bistrita in drumul ei spre salvarea de la retrogradare.
Gurita a semnat cu UTA!
Scris de Torcida
Wednesday, 30 January 2008
Astazi "Batrana Doamna" a rezolvat problema celui de-al cincilea atacant din lot. Achizitia UTA-ei este Mihai Gurita (foto), fostul jucator al celor de la Farul Constanta. El va ajunge la Arad din postura de jucator liber, dupa ce si-a reziliat in aceasta iarna contractul cu echipa constanteana.
Noul atacant al formatiei aradene va implini 35 de ani pe 1 februarie si s-a nascut la Dumbraveni, in Suceava. A inceput fotbalul la Bucovina Suceava, dupa care a mai trecut pe la Foresta Falticeni, Foresta Suceava, Otelul Galati, Farul Constanta. La inceputul acestei editii de campionat a semnat un contract cu Steaua Bucuresti, insa dupa doar cateva saptamani a fost trimis la Gloria Buzau. Aici a ramas doar patru etape, dupa care si-a reziliat contractul si a evoluat pentru Farul Constanta. Are 291 de partide in prima liga reusind in acest interval de timp sa marcheze de 60 de ori.

"Am luat un jucator pe care Marin Barbu il stie foarte bine, deoarece a lucrat cu el ani buni. Si Gurita, la fel ca ceilalti jucatori care au venit si vor mai veni la echipa, a semnat un contract pana in vara cu UTA. In cazul in care echipa se va salva de la retrogradare vom discuta despre prelungirea intelegerii", ne-a declarat Nicolae Bara.

Mihai Gurita se va alatura lotului UTA-ei sambata urmand sa faca deplasarea in Turcia, la Antalya, alaturi de Nicolae Bara si probabil inca unu sau doi jucatori pe care presedintele clubului incearca sa ii achizitioneze in aceste zile.

http://www.sportarad.com

Asta a fost prea mult ..........
bravo!asta da transfer!
FORZZZA UTA!!!
maryan,acum ai glumit nu ???
astept reactivarea lui prodan si dobos in centrul defensivei....
panduru ar putea bagat la constructie...
surprize mai pot aparea....
Si Barbu poate fi bagat la constructie,a fost un dribleur de o finete rara!
Poate candva i se spunea la Gurita, Jardel si asta ar fi fost zvonul de la ProTv!
Acum pe bune, se vrea ceva la echipa sau doar ne batem joc?! Pt ca in cazul din urma mai bine ne lasa lumea in pace sa ne vedem de ale noastre cum or fi. Chiar groapa de gunoi a Ligii I nu suntem!
Nu imi miroase a bine ! Jucatori liberi de contract,jucatori imprumutati,jucatori cu 120.000 din liga a 2 a portugheza,restante doar pe noiembrie,datoriile catre alte cluburi amanate.Nu vreau sa fiu carcotas dar tind sa cred ca nu sunt bani la club.
Pe de-o parte pt obiectivul imediat al clubului nu e rau Gurita, e apt imediat, probabil contractul e pe o perioada scurta deci nu vad motive sa ne lamentam. Nu poti sa faci o strategie coerenta atata timp cat esti sub presiune adica exact situatia noastra de acum. O imagine clara despre ce se vrea la UTA ne vom putea face la vara dupa ce scapam de retrogradare in functie de cine pleaca si de cine va veni la echipa atunci.
avand in vedere experienta contractelor din anii trecuti ar fi bine sa ai dreptate. presiunea exista, insa , oare cui i se datoreaza?

ColoniaUTA

Gurita va fi cireasa de pe tort a UTA-ei !!Ve-ti vedea .Poate va fi un concurent serios pentru adormitul de Edson.
Dar are totusi si 35 de ..ani !!Si asta nu ete usor .
...sunt de acord cu voi toti si mai mult decat atat vreau sa fac un apel catre Cipri&comp.,daca tot esti membru in Comitetul Director la AF UTA deschide-le macar ochii la handicapatii astia de Cazan ,Mitran si Coras(pe Bara nu-l bag aici din prea mult respect si consider ca nu el ar trebui sa fie "priceputul" la fotbal---e mai mult decat suficient ca da bani la echipa!!!)....suporterclub UTA sa le explice ca decat sa platesti 3 epave mai bine platesti UN MESERIAS...nu ma vrem CANTITATE la UTA ...vrem calitate ...ne-am saturat de Vladoiu,Orlando,Dumitra,Sabin Ilie,Miu sau alti pensionari ....nu mai vrem inca unu pe Gurita...pai se compara Liviu Ganea sau Dobroiu cu expiratul de Gurita?...am zis ca s-au desteptat cu Lalatovici care era sa-i tepuiasca urat ca vezi doamne a jucat la Sahtar cand stim cu totii ca Miu a jucat si el in Champion's League la Steaua,ba chiar si in Nationala....nu mai conteaza numele in fotbal....uitati-va la Vaslui ce treaba au facut cu niste moldoveni necunoscuti...sau la alta scara la trupa lui Wenger de la Arsenal...rugamintea mea....DESCHIDETI OCHII ca sa nu deschideti prea tare buzunarul si ca sa nu o patim urat in retur...Doamne ajuta!!!!
Ce-i cu politica asta de transferuri ?????
Voi sunteti mai rau decat babele alea in biserica, obiectivul este foarte clar SALVAREA DE LA RETROGRADARE iar Gurita are un contract pe 4 luni cu posibilitate de prelungire.
Voi nu vedeti ca toata strategia UTA-ei este structurata pe mai multe etape? .... iar acum pentru noi prima etapa este salvarea de la retrogradare, urmatoarele etape vor fi de la vara incolo cand vom vorbi de o constructie sanatoasa bazata pe performanta.
corect Kid-ule,dreptate graiesti si toata lumea e constienta ca marele obiectiv e sa ne salvam dar intrebarea care se pune e :cu Mircea Ilie si cu Gurita te poti salva in conditiile in care acestia lustruiau bancile de rezerve de la Ceahlaul ,Gloria Buzau sa Farul exact contracandidatele noastre la retrogradare...intelegi????PS chiar crezi ca noi nu am vrea ca Gurita sa fie golgheterul UTEI in retur????dar lasa-ne sa ne tare indoim de acest lucru...mai degraba preferam un Anca sau V.Frunza daca tot vorbim de fotbalisti renegati
Vad ca se cauta doar jucatori cu experienta si care mai au ceva de spus in fotbal.E clar ca trebuie sa ne salvam prima data de la retrogradare dupa aia sa ne facem vise!!!

@crristi
"...deschide-le macar ochii la handicapatii astia de Cazan ,Mitran si Coras(pe Bara nu-l bag aici din prea mult respect si consider ca nu el ar trebui sa fie "priceputul" la fotbal---e mai mult decat suficient ca da bani la echipa!!!)"

Ti-ai pus problema ca poate bara nu-i lasa pe astia sa se implice in transefuri? nu observi ca el face tot? gaseste jucatori,negociaza cu presedintii de cluburi,parafeaza transferuri.Poate chiar ii place sa fie in prim plan la tot.Daca doar ar baga bani,ar pune un presedinte de club (vezi cazul lui muresan la cfr) i-ar da mana libera,l-ar trage la raspundere...
...atunci poate ca l-am acuzat degeaba pe Lacatus????sau sa fie Florin Halagian "priceputul" din umbra a d-lui Bara?????....ce pot spune???hai sa ne inselam cu totii in privinta lui Gurita....

ColoniaUTA

:at: Cristi-Multi chemati -putini alesi !!:smile:
Ok, am inteles ca obiectivul este salvarea de la retrogradare, insa nu cred ca ar trebui sa fim foarte siguri de obiectivul asta. Adica, poate daca nu am fi asa de siguri, am face totusi niste transferuri care sa ne dea acea siguranta, daca ma intelegeti.

Tot turul cat timp am avut probleme am spus: "cu aceasta echipa sigur nu avem cum retrograda. 3-4 jucatori ne mai trebuie". Dar cine sunt acesti jucatori? Ce fundasi centrali avem? Bara spunea ca isi revine Buican, ca Marincau e tip serios si vrea sa recupereze, ca daca ii punem pe Bumbac si Chita avem deja 4 fundasi centrali si este relativ ok...Sincer ma indoiesc...

Intr-adevar , probabil din vara vom vedea o alta UTA. Insa oare nu riscam prea mult?

Gurita, Marincau, Bumbac, Buican, vor sa demonstreze, sunt seriosi, nu ma indoiesc de asta. Dar oare ne pot ajuta?
Reference URL's