Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
unde scrie ???
Sportarad
mah sa stiti ca nadaban nu e jucator rau ...s-a vazut si sezonul trecut el a creat toate fazele de atac insa are o problema cu finalizarea . se pierde in fata portii ...si asta in divizia b ..in a va fi si mai emotiv ...dar are potential
NU-MI VINE SA CRED
:eek: :eek: :eek:
Asta ne mananca iar zilele.Sper sa ma insel... :?
Nu cred ca va face fata in A. Sa fim seriosi, are o oarecare contribuite la retrogradarea in C. Dar, poate are dorinta de revansa...poate iese goalgetter :D
Antrenorul inseamna foarte mult in exprimarea jucatorului. UTA in ultimi ani nu a avut antrenori. Nadaban este un castig pt UTA,are conditie fizica buna,este muncitor dar a avut ghinion. Sa nu uitam ce bine a mers la INEU. Incet incet UTA isi cristalizeaza relatiile de joc. Secretul este ca pana la intalnirea cu Sopron sa nu intalneasca formatii mai puternice dacat potentialul jucatorilor nostrii. Cand jucam fotbal antrenorii cautau echipe pe care sa le putem invinge ca sa primim o omogenitate mai mare si mai rapida. Cu cat inscrii mai repede si mai mult toate aceste sunt benefice viitorului echipei. Cand o echipa nu merge te lovesti de zidul neputintei ,te plafonezi si cu greu te mai smulgi de acolo. UTA a invatat sa marcheze in prima repriza in prima jumatate ,un lucru deosebit de important un pas mic dar cu o importanta enorma,acum ramane sa ivatam ca sa dam si al 2 lea gol tot in prima repriza. Se vor gasii si atacantii care o sa o bage frecvent in ate. Finalizarea trebuie mult lucrat aici. Din cate am vazut eu de prin inregistrari de la care au fost in poiana si la meciuri,UTA nu trage de la distanta,un lucru rau in economia jocului,Nadaban o mai facea,de aceea am incredere in acest copil.
Si eu i-as da o sansa la Nadaban, talent are este aradean si oricum nu va fi un om de baza ca sa zici ca dai gres ca te bazezi pe el, eu l-as lua pt. ca este de perspectiva.
si ce executii superbe a avut :eek: sut de 2 ori din 5metri pe langa poarta la corvinul ,preluare la 2 m de poarta in loc de sut etc mari realizari :(
indianredskin Wrote:si ce executii superbe a avut :eek: sut de 2 ori din 5metri pe langa poarta la corvinul ,preluare la 2 m de poarta in loc de sut etc mari realizari :(

d
Da asa a fost ,dar copilul merita o sansa.
Totusi cred ca Osei este cel mai bun transfer deocamdata
Mai Nadaban a demonstrat si in divizia B ca are potential si ca e un jucator bun cu o conditie fizica buna viteza si e si tehnic doar cum am mai spus ...se pierde in fata portii insa acest lucru se poate remedia Lacatus e un bun psiholog si va stii sa-i deblocheze acest handicap.totul vine din psihic ..cand e in fata portii se blocheaza ....am incredere in el si in calitatile de bun psiholog a lui Lacatus .Forza UTA.Ne trebuie neaparat un atacant ca Njock sau sa fim sinceri ca si Mansour
Nadaban
Parerea mea,

io cred ca tata(sau mama) lu Anca (IMI BanK)le plateste la amandoi salariile, plus freo 5 scaune la tribuna zero. Foarte bine, da sa frece banca, nu uitati fratzilor ca ashtia sunt jucatori de divizia C, iar la anu, campioana Romaniei joaca direct in grupe si ia 6 milioane de euro.
Real_NG Wrote:Totusi cred ca Osei este cel mai bun transfer deocamdata

facem un pariu : ca Danalache este peste osei cu 3 clase :smile: :smile: :smile:
daca danalache e cu 3 clase peste Osei terminam pe primele 5 locuri. :D :D :D
PAREREA MEA E CA TREBUIE SA-I MAI D-AM O SANSA

razvanpsv

PSV de la PSV Eindhoven? eu razvanpsv tot de acolo :D :D
DA SINT MARE SUPORTER AL CELOR DOUA MARI ECHIPE IN ALB ROSU,UTA SI PSV
Credeam ca aici se vb despre transferuri nu despre cine cu cine tine ...
STIE CINEVA CARE AR CELE DOUA BOMBE PROMISE DE SANDU ION PE PIATA TRANSFERURILOR?ORICUM AM AVEA MARE NEVOIE DE DOUA TRANSFERURI CU NUME. :D
PSV Wrote:STIE CINEVA CARE AR CELE DOUA BOMBE PROMISE DE SANDU ION PE PIATA TRANSFERURILOR?ORICUM AM AVEA MARE NEVOIE DE DOUA TRANSFERURI CU NUME. :D
Nu stiu care ar fi cele 2 bombe dar iata ca o bomba a aterizat din nou la UTA :x :x este vorba de ''bomba de Nadaban'' care vine iarasi sa raneasca inimile suporterilor.Eu cred ca daca Fiara il va baga in teren nu vom acumula nici 10 puncte. Degeaba are conditie si alearga mult pt ca la celelalte capitole e ''catastrofal'' Ma tot uitam la centrarile lui si pur si simplu nici nu ridica capul sa se uite spre cine centreaza,de ratari nici nu are rost sa mai vb cred ca ati vazut toti ce capacitati tehnice si de finalizare are acest jucator.
Reference URL's