Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Eu i-as propune pe Botis(Zalaegerszeg),Asprogenis(portar-ultima oara la Partizan,acum liber de contract,e un portar de valoare),Kozak(Artmedia Bratislava,mijlocas central de valoare a jucat in Ch League si Cupa UEFA,nu stiu pretul lui dar cred ca e abordabil) si Mircea Oprea de la Ceahlaul
pe Oprea il propui ca sa nu ne mai dea goluri de fiecare data cand ne prinde? :smile:
prefer trei juniori de la atletico decat 2000 de m. oprea....
Nu stiu,Oprea mi se pare fotbalist bun,dar daca tu vrei il sterg de pe lista si il pun pe Feczesin(Sopron)-atacant- dar sper sa nu il fi luat Brescia
covacicosmin Wrote:Feczesin(Sopron)-atacant

Feczesin nu mai e la sopron.
eu zic ca ce-a mai buna strategie ar fi iarnaaducerea a maxim 3 jucatori,sper sa nu mai asistam la transferuri pe banda rulanta in plus de asta trebuie renuntat la jucatori de umplutura gen stojanovic,djokovic,miu
mie mi se pare deja un topic de caterinca asta. fiecare posteaza ce jucator isi doreste... eu i-as vrea pe Akinfeev- Rafinha, Terry, Cannavaro, Lahm- C. Ronaldo, Gerrard, Kaka, Robinho- Henry, Villa . voi nu ?

topicul era creat intial pentru a se anunta transferurile realizate de club (nu-i asa?) !! nu mai tot dati tot felul de speculatii, fiecare dupa cum il taie capul.

p.s. stiu ca moderatorii si adminii or sa-mi recomande sa-mi vad de treaba mea, dar am simtit nevoia sa-mi spun parerea 8)
Transferuri de la UTA:
Sandu Ion ......destinatie necunoscuta
Coras ......transfer in derulare
Laxatus:smile:.....Steaua Bucuresti

Urmeaza altele:smile::smile:
Eu zic sa se inchida acest topic pana in perioada transferurilor!Deja is satul sa vad cine pleaca la cine pleaca pe cat pleaca.In acest topic ar trebui sa vb despre cine vine,de unde vine,cand vine si pe ce suma vine,ori eu nu vad nici o discutie de genu!
RedAndWhite Wrote:
micutu Wrote:Mie, personal, imi place Simao. Edson, te poti duce linistit.

Nu ajung ei acolo ca maestrul nu mai ramane mult...

Daca vin niste bani pe ei.....sa se duca!!!!!
sper sa vina un atacant puternic gen jeremie njock pt ca baltoi tot accidentat m.ilie abia se misca, radovanovic e un jucator bun dar cine stie daca o sa joace la adevarata lui valoare poate o sa ii fie frica pt ca in romania a patit aceasta accidentare grava, edson sa plece la steaua macar luam ceva bani dupa el pt ca asta daca mai continua ne baga in B.
UTA este interesata de atacantul Dobroiu de la rapid-sursa prosport
Se pare insa ca rapid este dispusa doar sa il imprumute pe Dobroiu care a impresionat in pregatiri,personal as fi super incintat daca l-am lua pe Dobroiu dar doar definitiv,oricum este de laudat gindirea conduceri care in sfirsit se pare a renuntat la transferurile unor jucatori la apus de cariera dar cu pretenti de superjucatori
Rapidul n-o sa vanda niciodata un jucator de asemenea perspectiva pe care ar putea scoate bani frumosi peste cativa ani.
e bine ca ne orientam spre jucatori tineri care se vor forma la UTA si nu vom mai lua gloabe care joaca doar pt bani si UTA nu inseamna nimic pt ei!
oricum in iarna asta e necesara o curatenie generala la UTA si sincer nu stiu daca are cine sa o faca pt ca in cel priveste pe coras am unele retineri ca ar fi capabil sa o faca!
avem cativa jucatorii gen TODEA ,VARGA,BALAN,sper sa ramana si HORA,BALTOI ,VASILIEVIC,BUICAN,HUTAN ,isi revine si RADOVANOVIC,pe scheletul asta de jucatori daca mai aduci vreo 5-6 tineri de perspectiva sunt sigur ca altele vor fi rezultatele decat daca vom miza in continuare pe chirita , miu(asta nici nu a jucat),rozel,mircea ilie si ex pot continua!dar marea problema e ca pe astia nu-i cumpara nimeni!
FORZZZA UTA!!!!!
Baltoi? Mai gandeste-te. Hutan? Iesit din forma. Ca determinare, mai mult imi place Rozel.
La treaba asta se mai poate discuta.
O echipa cat de cat realista:Hutan-Claudinei(Atl.Paranaense-poate fi luat,e talentat),Buican,Botis(Zalaegerszeg),Panin(CFR Cluj)-Hora(desi joaca mizerabil mai cred in el),Varga,Kozak(Artmedia Bratislava),Pascovici-Radovanovic,Ianu(FC Aarau,s-a mai incercat repatrierea lui si cred ca ar putea fi convins)
am mai zis ca HUTAN e iesit din forma si are niste kg in plus dar are potential , e tanar , e aradean!ce argument mai vrei?cred ca si tu sti ca nu asta e fata lui!Eu am incredere in el si sunt sigur ca isi va reveni si intro zi nu prea indepartata va apara poarta nationalei!poate cu baltoi am gresit!dar rozel scuza-ma dar nu cred ca e de UTA!
FORZZZA UTA!!!!
super,imi place ca va ganditi la transferuri,cautati jucatori prin strainatate,chiar e ok,nu glumesc,problema e alta:cine va plati transferuri spre UTA dupa 15 decembrie? A aparut vreun finantator si n-am aflat eu inca?
bai fratilor,nu e normal sa vorbim despre finantator pina dupa 15,pina in 15 avem finantator dupa aceea data eu sint increzator ca va veni cineva,insa sincer nu cred ca bara va renunta la UTA
nu draga,tu in 15 AR TREBUI sa ai finantator,pt. ca Bara a platit doar salariile si deplasarile,mai sunt si alte plati de facut,mai avem datorii destule,pe care Bara nu le plateste,asa ca tre sa ne gandim mai este o saptamana si pe urma iar urlam ca nu stim ce-o fi cu UTA,jucatorii o sa plece sa-si caute echipe si pana incepi returu te trezesti cu ei cu toti liberi de contract;deci pana in 15 nu avem finantator,ci suntem ajutati sa incheiem turul,un finantator platea tot ce era de platit;oricum Bara e de apreciat ca ne-a mai dat o gura de oxigen pana in 15,dar trebuie sa tratam cu toata seriozitatea problema ,nu mai merge cu las ca vedem noi ce-o fi dupa 15! Scuze de off-topic!
declaratie nicolae bara in Fotbal Vest din 04.12.2007 la intrebarea daca va mai ramine la UTA si dupa 15 decembrie :"o concluzie este greu de tras in aceste momente.Sa asteptam terminarea campionatului si mersul celor doua procese, pentru ca vreau dreptate,dupa ce am fost batjocorit.Le multumesc aradenilor pentru ca au inteles ce s-a intimplat si mi-au scandat numele la meciul cu Rapid.Mi-e greu sa fac promisiuni,dar ,vorba celor din suporter club UTA,nu voi lasa UTA sa moara"- scuze de off topic
Reference URL's