Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
imi dai site-ul pls ca nu-l gasesc? http://www.observator.info?
cele mai misto transferuri pe care la realizat Uta is :

Tudor - un portar de clasa care la un momendat era si in vizorul lui Dinamo , chiar imi aduc aminte de prestatia lui intr-o finala de cupa romaniei in fata lui fc national, Oncica si Hidisan care in trecut au jucat la ISCT unde au reusit cel mai bun sezon al echipei din Campia Turzii , si in ultimul rand cred ca jucatorul in care o sa va puneti mari sperante , Danalache un atacant masiv si inalt care a reusit majoritatea golurilor pt CsOtopeni .
Pe noi ne intereseaza cum joaca nu ce probleme are el cu religia...

cristi_

maimutoiu pulii.
nu stiu pentru ce l-au mai adus si pe asta. de niggari avem nevoie acum?

cristi_

driverr Wrote:Pe noi ne intereseaza cum joaca nu ce probleme are el cu religia...

pe voi...
voi nu sunteti toti. de multe ori conteaza si conduita extra-sportiva. sau cel putin ar trebui sa conteze. parerea mea... :D
nu conteaza daca e nigga ci sa joace cat mai bine ;-)
Nu cred ca are rost o polemica pro sau contra Osei... in timp ne vom da seama daca a fost un transfer bun sau nu ...momentan... ca JUCATOR, parerea mea e ca este cel mai bun transfer deocamdata...

cristi_

am cunoscut si eu niste niggari acum cativa ani. si erau din lumea lor buna, adica copii de ambasador, VIP-uri de-astea.
nigaru are ca scop in viata sa-si dea toti banii pe haine, masini si bijuterii si sa f*** cat mai multe femei (nu conteaza aspectul fizic) ;-)
un lucru e clar, nu se va integra niciodata in echipa!!!

elphax

Osei e bun, dar are probleme de comportament

Sa vedem ce poate face Lacatus
Cristi_, cineva care foloseste expresii de genul 'maimutoiul pulii' nu prea poate sa tina predici despre conduita. Nu, n-avem nevoie de negri, nici de sarbi, avem nevoie de niste mercenari de la bucale, nu-i asa ???
[quote]
Osei blesteama Poli !

Ghanezul si-a iesit ieri din minti, amenint
Daca reusiti sa il luati pe Osei ar fi un mare castig pentru echipa voastra. Dar Osei e cam ciudat, fara nici o gluma sau exagerare. Mie imi pare rau ca marele antrenor Hagi l-a dat afara si parca nu imi prea place ca ajunge la o alta divizionara A, dar decat la SDR, prefer sa il vad la voi...... :D
Sper sa va fie de folos si sa reusiti sa scapati de retrogradare pentru ca e spre binele lui Poli sa fie cat mai multe echipe din partea asta de tara care nu sunt sub umbrela SDR-ului

cristi_

albrosu Wrote:Cristi_, cineva care foloseste expresii de genul 'maimutoiul pulii' nu prea poate sa tina predici despre conduita.

oare? zici tu? cunosti tu detalii despre motivele care ma fac sa spun "maimutoiu pulii"? ce te-a deranjat mai mult, "maimutoi" sau "p**a"?
Ti-o fi facut vreo vraja, probabil...

Stai linistit si nu te mai agita asa de tare.

cristi_

stau foarte linistit. discutam alta data, poate personal, despre tonul tau de superioritate ;-)
ce dracu va tot certati ? am intrat aici sa vb despre uta nu sa ne certam
robitzi Wrote:ce dracu va tot certati ? am intrat aici sa vb despre UTA nu sa ne certam

Asa-i robitzi, asa-i !
Se pare c
Reference URL's