Ady_Tuning Wrote:Gabu Wrote:Florentin Petre: un jucator ambitios, semi-tehnic...da un gol pe campionat !
...batran am uitat sa spun
Se pare ca sezonul trecut a marcat 11 goluri in 32 meciuri pentru TSKA Sofia....
Asa este.....dar antrenorul lui TSKA, Stoicho Mladenov a declarat ca Petre inscrie doar in meciurile cu echipele slabe.
La dinamo in sezonul 2003 - 2004 in care au luat titlul Petre a marcat 4 goluri in 24 de meciuri....de exemplu
In fine...bun ar fi
Eu cred ca Fl.Petre ar fi bun pentru UTA.In primul rand este un baiat serios care face totul cu pasiune , pune suflet in ce face.Chiar daca e ''batranel'' tot cred ca ne-ar mai putea ajuta doi, trei ani.Eu sper sa vina!
Numai ca sanse slabe sa vina.
Gabu Wrote:Ady_Tuning Wrote:Gabu Wrote:Florentin Petre: un jucator ambitios, semi-tehnic...da un gol pe campionat !
...batran am uitat sa spun
Se pare ca sezonul trecut a marcat 11 goluri in 32 meciuri pentru TSKA Sofia....
Asa este.....dar antrenorul lui TSKA, Stoicho Mladenov a declarat ca Petre inscrie doar in meciurile cu echipele slabe.
La dinamo in sezonul 2003 - 2004 in care au luat titlul Petre a marcat 4 goluri in 24 de meciuri....de exemplu
In fine...bun ar fi
Si Dorinel e batran, dar sincer cred ca face diferenta in teren.
In fine, oare cate centrari/pase reusite si pase de gol a dat pe langa alea 4 goluri la Dinamo? Cate faze de gol initiate? Sa nu intram in polemici, am avea nevoie de el, dar nu suntem disperati. Sa mearga la Dinamo daca il vor aia, dar cred ca dupa SDR noi suntem urmatoarea optiune pentru el.
Florentin Petre ar fi un transfer bun.Sa nu uitam ca e om de nationala(tocmai a fost convocat de Piturca pt amicalul cu Turcia),deci nu poti spune ca nu ar fi bun pt UTA.Am inteles din cate a spus el ca prima lui optiune e dinamo,iar daca nu se concretizeaza nimic cu dinamo,a spus ca va lua in calcul si oferta UTA-ei.Oricum,eu sper sa il luam,ne poate ajuta mult
Da' mai da-l in mortii masii de catel !
Sa mearga la dinamo !
II doresc si eu drum bun la dinamo, nu mai vreau sa vad aici mercenari sper ca in cativa ani sa avem promovati juniori aradeni de-ai nostri in echipa mare care sa joace si cu sufletul pentru UTA!
Ma daca si asta-i mercenar da-o dreaq de treaba.Sigur ca ar fi foarte bun pt noi da suntem acoperiti pe partea dreapta.In schimb la determinarea si experienta lui ar putea trage echipa dupa el chiar peste capu "maestrului"
In ultimi 10 ani nu a existat un fotbalist mai de caracter si cu bun simt ca el .Poate astia ce au scris inaintea mea sunt mai tinerei si nu l-au vazut cand a jucat la UTA l-au vazut doar pe simion
super caracter baiatu asta ,eu zic ca ar fi un model pentru jucatori nostri mai tineri,dar greu de crezut ca va veni,mai avem de muncit pina sa devenim o echipa de luat in seama, de jucatori cu o valoare mai ridicata,trist dar adevarat
Florentin Petre: "De la Dinamo nu m-a căutat nimeni"
2007-08-09 18:34:00
http://www.dinamovisti.ro ( va rog sa ma scuzati pentru "reclama" site-ului dar trebuia sa scriu sursa)
Florentin Petre nu mai vrea să joace la ŢSKA Sofia. Fostul căpitan al dinamoviştilor este pe punctul de a-şi rezilia contractul cu gruparea la care a evoluat în sezonul trecut şi Eugen Trică.
"Nu mai vreau să joc în Bulgaria. Voi aştepta până la sfârşitul acestei săptămâni să văd dacă joc. Dacă nu voi juca, voi pleca. Vreau să revin în Liga I, unde am oferte de la CFR Cluj şi UTA. De la Dinamo nu m-a sunat nimeni. Nu am vorbit cu Ioan Becali, dar în străinătate nu mai vreau să joc", a anunţat Petre.
Posibila destinaţie a jucătorului pare a fi UTA, care a făcut prima ofertă.
"Noi am vorbit cu Florentin Petre, normal că vrem să îl aducem la Arad. Trebuie să îşi rezolve situaţia la clubul său din Bulgaria. Ştim că pe fir a intrat şi CFR Cluj, dar sperăm ca Petre să vrea să joace la noi. Sunt şanse mari să vină la Arad", a declarat Nicolae Bara, finanţatorul celor de la UTA.
nu am sa ma pronunt asupra acestui posibil transfer. spun doar ca, Petre are sansa sa fie rezerva lui Hora...:smile:
recunosc insa ca poate fi un jucator util mai ales prin experienta...
Trebuie sa recunoastem ca ar fii un transfer excelent!Este un jucator cu experienta,pune suflet in ceea ce face si cred ca ar aduce un mare plus echipei!Acuma de la ce discutii sunt,si pana sa semneze jucatorul cu UTA eu zic ca mai este drum lung...
Singura caracterizare pt Fl.Petre:-ar fi titular la orice echipa din Romania.
In ciuda faptului ca a evoluat 90 de minute in partida cu Litex Lovech, in prima runda a campionatului Bulgariei, Florentin Petre doreste sa se desparta de CSKA Sofia. „Piticul" ar reveni in intrecerea interna si daca Dinamo nu va interesata de serviciile sale, urmatoarea destinatie va fi „Batrana Doamna". „Chiar ieri a vorbit Marius Mitran (n.a. directorul imagine al aradenilor) cu Florentin, care a promis ca vine la UTA in cazul in care nu mai este dorit la Dinamo. Nicio alta echipa din fotbalul romanesc nu intra in calcul." - ne-a marturisit Nicolae Bara, presedintele „textilistilor", care a adaugat ca - probabil - totul se va decide pana la finalul acestei saptamani, dupa intalnirea lui CSKA cu Omonia Nicosia, din Cupa UEFA.
Afland de intentiile internationalului roman de a parasi Bulgaria, o mare parte din echipele Ligii 1 au inaintat oferte, insa, se pare ca UTA Arad a fost cea mai convingatoare in acest sens.
sursa :http://www.sportarad.com
Uitati-va la TRica...si ganditi-va ca Petre este peste el....Dar nu prea cred ca o sa ajunga la UTA,ar fi prea frumos!
Ati vazut cat fuge Dana-gol la Urziceni? Cum naiba la Arad n-a fugit in tot campionatul cat fuge la Urziceni intr-un singur meci? Oricum mie imi pare foarte bine ca a plecat si sunt convins ca e doar un foc de paie,si au fost goluri marcate cu noroc,atat!
si eu cred ca danalache se va stinge la urziceni...ca da multe goluri acuma, sincer, eu ma bucur ca nu mai e la UTA!
A marcat Tucho, utistii asteapta DVD-ul
http://www.sportarad.com
Miercuri, 15 August 2007
Cu 15 zile inaintea finalului perioadei de transferari, UTA Arad ar mai avea doua tinte concrete. Este vorba despre Florentin Petre, care este asteptat sa-si rezolve plecarea de la CSKA Sofia si brazilianul Tucho. Presedintele Nicolae Bara a fost informat astazi ca mijlocasul de 27 de ani a evoluat in cel de-al treilea meci oficial consecutiv si ca in curand va primi si DVD-ul cu prestatiile brazilianului. „Am vorbit la telefon cu impresarul fotbalistului, care mi-a spus ca Tucho chiar a marcat si un gol. Sa primim dovada si daca ne place ce vedem, poate il vom transfera pe brazilian." - ne-a marturisit presedintele UTA-ei.
hai sa-l luam. si asa se plange Tetileanu ca nu are jucatori la Ineu :smile:
ma il luam nu il luam pe brazilian, noi ce sa facem...il primim, ii primim pe toti jucatorii, asta e; suntem pusi in fata faptului implinit. nu conteaza, eu tin cu UTA , indiferent cine va veni aici, poate asa ne e scris sa avem si jucatori sa ne scoata peri albi.....Forza UTA !!! poate e mai frumoasa viata sa-mi musc unghiile cand joaca UTA ca cisma, lasa viata e frumoasa mai ales cand vrin vene iti cure sange de aradean, sange de utist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu stiu ce se omoara atata conducatorii dupa Tucho-Mucho asta!Mai vor aia si 1 milion pe el(nu prea cred da na,fie)!Daca tot vine aici la Arad,sper sa fie titular macar,si sa arate ceva fotbal ca n-avem nevoie de el la ineu:smile:!
Cred ca ar trebui sa caute mai intai unul sau chiar 2 fundasi centrali, decat atacanti sau mijlocasi ofensivi...
avem nevoie de un fundas central si de un fundas dreapta. la mijloc si in atac stam mai bine, apararea ar trebui intarita