Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
negri cu cruci celtice pe la gat :oops: :oops: :oops:
[Image: babuindubios2cb.jpg]

jack daniel

cum de nu esti pironit in fata ecranului uitandu-te pe tvr 1? :oops: :oops:
Hai ba Misu, acum sa fim seriosi, ne punem sa cautam poze comerciale facute in goana de a gasi nod in papura ?!
Se putea intampla la orice echipa chestia aia, si noi l-am avut pe Njock si a fost multumita toata lumea de el.
Osei e bun in comparatie cu jucatorii pe care ii avem , sper sa se razbune pe poli cu niste goluri :D
nu-i asta...
am trecut ieri pe langa un magazin de la polivalenta si era acolo coras,l-am auzit vb ca vine cohan,l-au aruncat jiul si il luam noi...vai de noi va fi
Ala nu o sa mai plece de pe strand...nu cred ca tre sa ne hazardam. Nu-l lasa poli dc era disciplinat...sau Hagi o fi avut motivele lui..

Bega

aBsTraKt Wrote:negri cu cruci celtice pe la gat :oops: :oops: :oops:
[Image: babuindubios2cb.jpg]

Asta din poza e Emeghara, nu Osei.

Osei pune osul, e si acuma simpatizat la Timisoara, dar nu face cine stie ce faza ofensiva, iar la capitolul comportament e dus rau cu pluta.
da am citit si la voi pe forum despre el..ca pune osul am observat si la meciurile care le`am vazut si din discutiile voastre dar totusi cu comportamentul e cam ciudat...unii spuneau ca facea blesteme si prostii din astea.

TM1921

Emmanuel Osei

Inaltime: 1.80m
Greutate: 72 kg
Nationalitate: Ghana
Data si locul nasterii: 23/08/1982 a Accra

[Image: osei_emm.jpg]

Bega

aBsTraKt Wrote:da am citit si la voi pe forum despre el..ca pune osul am observat si la meciurile care le`am vazut si din discutiile voastre dar totusi cu comportamentul e cam ciudat...unii spuneau ca facea blesteme si prostii din astea.

Ce vrei mai mare "blestem Ossei" decit locul 8 in editia trecuta de campionat?
daca ne-ar "blestema" si pe noi cu un loc 8 in editia asta de campionat nu ar fi rau deloc. :lol:

Bega

TM1921 Wrote:Emmanuel Osei

Inaltime: 1.80m
Greutate: 72 kg
Nationalitate: Ghana
Data si locul nasterii: 23/08/1982 a Accra

[Image: osei_emm.jpg]

Nu stiu de unde sunt datele astea, probabil http://www.romaniansoccer.ro, dar daca Osei are 1,80m, inseamna ca Gigel Bucur are vreo 1,90 m si Mehmedovici 2,75m.

Daca nu-i pica pata pe ceva/cineva anume prin Arad, sa intre iarasi in delir, probabil ca veti fi multumiti de el, se poate spune ca e cel mai valoros jucator din lotul UTA-ei.

Simptomatic este ca peste tot a stat putin. Livorno mai mult l-a imprumutat si nu a rezistat mai mult de citeva luni pe unde a fost, fie in Turcia, fie la Poli. Poate il puneti pe felie cu vreo trupa de penticostali si, cine stie?, se va simti la Arad ca-n sinul lui Adam.
A semnat si Vasiljevic, mijlocas de 1.99 m. de la Roda( divizia 1 Olanda), jucator care a facut cuplu sezonul trecut cu Alexander Voight.

Am si poze cu el dar nu stiu cum sa le pun. :oops: :oops: :oops:
Nu cunosc picanteriile din viata lui Osei. Stiu doar ca mi-a placut cel mai mult din lotul lui Poli in cele cateva partide vizionate la tv. Cred ca transferul lui ar fi unul benefic pt UTA. Bega, poate se va simti atat de bine la Arad incat va va face o surpriza in meciul direct :D
Boby, pozele nu intra din cauza inaltimii :eek:
:banghead: angry9:
Boby: Roda Kerkrade::imi spui pls sursa :twisted:
Rhyordian Wrote:Boby: Roda Kerkrade::imi spui pls sursa :twisted:
Subscriu! :)
acuma ca miam adus aminte zicea Njock ca Oprita se antreneaza cu UTA sper sa intre si sa isi ceara scuze ca ne baga pe toti in ceata....cat despre Osei cred e un transfer reusit si impreuna cu I.Stefan o sa faca un cuplu bun !
In Observator scrie de Roda...
Reference URL's