Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
BRANKO RADOVANOVIC

In sezonul trecut a jucat 11 meciuri pt. Wisla Cracovia ( doar 5 ca titluar). A acumulat in total 509 minute jucate si a marcat 3 goluri.
Wisla Cracovia a terminat sezonul trecut pe locul 8 (opt).

Am citit ca s-ar fi platit 600.000 de euro pe el. Mi se pare utopic sa dai atitia bani pe o rezerva de la echipa de locul 8 din Polonia. Si nici macar nu are un CV impresionant...
Un singur lucru imi doresc : sa nu fie Stojanovic2!Sa speram ca nu ne v-a parea rau ca l-am adus si sa marcheze minim 6-7 goluri sezonul asta(mai multe nici nu cred ca ar putea dupa cat am citit despre el)!
pe chihaia l am pierdut poate si datorita lui andone care venind la cluj a incercat sa l pastreze in lot stiindu se ca a lucrat cu el la dinamo si are nevoie la cluj si de romani care sa l inteleaga nu numai de portughezi si motivul cu plata in avans a contractului ar putea fi pus chiar de andone pentru a l pastra in lot...
Daca nu a reusit sa il pastreze pe Chihaia, in schimb, UTA l-ar putea transferat zilele acestea pe atacantul Branko Radovanovic, ultima oara la echipa poloneza Wisla Cracovia. In varsta de 26 de ani, sarbul este un adevarat globe-trotter, evoluand de-a lungul timpului la echipe precum Radnicki Belgrad, Cuckaricki Belgrad, Busan (Coreea de Sud), Chonbuk Hyunday(Coreea de Sud), Zemun Belgrad, FK Belgrad, SW Salzburg (Austria), Zeleznik Belgrad, Amkar Perm (Rusia), Kallithea (Grecia) si Wisla Cracovia (Polonia). Radovanovic va fi testat in aceste zile de Marius Lacatus, care va decide la finalul saptamanii viitoare, daca il va include sau nu in lotul pentru sezonul viitor.

sursa onlinesport

bine ca il testeaza prima data si dupa acea decide daca are nevoie de el sau nu ca 600 mii de euro sunt destul de multi bani:smt041
sa vedem ce rezultate vom avea in primele amicale si apoi vom putea trage primele concluzii asupra transferurilor....
La ce dracu il testeaza? la 100 de metri spate?ei pina pe 2 iulie nici nu prea o sa vada mingea.
ok, se pare ca incepe sa se crsitalizeze lotul, asa ca hai sa-mi dau si eu cu parerea. as imparti transferurile facute in cateva categorii:
-transferuri care ma bucura: Fl. Dan, Baltoi, Rozsel, Furdean
-transferuri fata de care am rezerve: Miu, Radovanovici, Bumbac
-transferuri fata de care sunt sceptic: Chita, Vasaie, M.Ilie
in legatura cu plecarile, nu regret pe nici unul dintre cei plecati, poate Balint din punct de vedere fotbalistic dar ca si caracter pentru mine a fost o mare dezamagire, poate chiar mai mare decat Mara.
ma bucur de asemenea ca am renuntat la politica folosirii jucatorilor imprumutati. mai multe impresii despre valoarea lotului o sa pot sa am abia dupa perioada de pregatire si meciurile amicale.
de acord cu tine edenbeast, doar ca eu l-as trece pe M. Ilie de la categoria "sceptic" la "rezerve". Est un jucator cu experienta si cred ca poate ajuta mult UTA, chiar si din postura de rezerva. Si cred ca l-as trece pe Miu la categoria "sceptic".Este un jucator valoros, dar se stie ca oriunde a fost a avut probleme (mare petrecaret) + vine dupa o accidentare lunga si nu stiu cat isi va reveni.
E foarte greu sa-ti dai,cu parerea.Un antrenor "cu singe in pix",ar juca amicale ,acasa,si ne-ar zice: "astia sint,voi cum ii vedeti"? La noi se joaca doar in deplasare, sa nu vedem,sa acceptam judecata stafului.Raman la parerea ca in aparare si la mijloc sintem descoperiti.nu avem un fundas central inalt (cu chita ,doar daca esti credul,poti fi multumit),iar la mijloc,Dan e o rezerva care n-a confirmat, de ce ar fi la noi supereficient ?. E nevoie de un mijlocas tip "nr. 10",tehnic,bun dribleur,bun pasator,deci conducator de joc.Nu avem,si ma astept la bubuiala "tip Lacatus" peste mijloc,direct la atacanti,lucru usor de combatut.Fara constructie,fara a tine de minge,vom fi o prada usoara.Sper sa facem cite o achizitie pe aceste posturi,sper sa existe cineva sa consilieze pe Dnii Bara si Sandu.Tot campionatul trecut am jucat "la intimplare",nu astept mai mult de la Maestrul Lacatus,nu a aratat ca poate. Vrea,dar nu poate.
spunea sandu ion ca sunt urmariti doi jucatori, un atacant de careu (la un moment dat se vehicula numele lui Marius Niculae) si un mijlocas ofensiv - "nr.10". Chiar sunt curios cine sunt acesti jucatori si daca vor fi adusi.Din pacate transferurile se fac iarasi cam tarziu, si unii jucatori rateaza primul stagiu de pregatire.
Nu prea cred ca v-a veni Marius Niculae la UTA!Eu sper sa vina si cred ca ne-ar fii de mare ajutor,da nu cred ca vine aici!
eu cred ca de marius niculae nici macar nu ar trebui sa discutam atata timp cat numele lui a fost mentionat intr-un articol in care se spunea ca se potrivestecu descrierea conducerii!sa nu uitam ca si cu pancu cica se discuta,iar cateva zile mai tarziu dnul bara ne spune ca nici nu s-a pomenit numele lui!
Sa fim seriosi,ce sa caute Marius Nicolae la noi? De cind a plecat de la Sporting,a mai existat? A mai dat vreun gol ? Avem atacanti,nu de vedete,cu pretentii de salar astronomic avem noi nevoie,acum.Sint sigur ca e vorba de permanentel "stiri de senzatie",tip :Elton,Bostina,Pancu etc.,de placerea de a ni se spune :"sintem potenti si vrem",dar in realitate......
Daca l-ar aduce si pe Marius Niculae, cred ca ar deveni clara despartirea de Edson! Sincer nu as face o astfel de schimbare! :(
lereter Wrote:E foarte greu sa-ti dai,cu parerea.Un antrenor "cu singe in pix",ar juca amicale ,acasa,si ne-ar zice: "astia sint,voi cum ii vedeti"? La noi se joaca doar in deplasare, sa nu vedem,sa acceptam judecata stafului.Raman la parerea ca in aparare si la mijloc sintem descoperiti.nu avem un fundas central inalt (cu chita ,doar daca esti credul,poti fi multumit),iar la mijloc,Dan e o rezerva care n-a confirmat, de ce ar fi la noi supereficient ?. E nevoie de un mijlocas tip "nr. 10",tehnic,bun dribleur,bun pasator,deci conducator de joc.Nu avem,si ma astept la bubuiala "tip Lacatus" peste mijloc,direct la atacanti,lucru usor de combatut.Fara constructie,fara a tine de minge,vom fi o prada usoara.Sper sa facem cite o achizitie pe aceste posturi,sper sa existe cineva sa consilieze pe Dnii Bara si Sandu.Tot campionatul trecut am jucat "la intimplare",nu astept mai mult de la Maestrul Lacatus,nu a aratat ca poate. Vrea,dar nu poate.

Intru totul de acord cu tine. In ceea ce-l priveste pe Marius Niculae a si declarat ca in tara vine numai la dinamo !
eh, nu ne mai putem lua dupa declaratiile fotbalistilor..unii s-au declarat caini si au trecut la rapid, atii stelisti si au trecut la dinamo..oricum marius niculae nu ar avea ce cauta aici pt ca nu mai este in forma si sincer cred ca mai mult ar incurca.
zvonul sau stirea cu aducerea lui m niculae are aceeasi valoare cu aducerea lui ronaldihno, kaka si henry la UTA pe 100.000 de euro.

fan uta

lereter Wrote:E foarte greu sa-ti dai,cu parerea.Un antrenor "cu singe in pix",ar juca amicale ,acasa,si  ne-ar zice: "astia sint,voi cum ii vedeti"? La noi se joaca doar in deplasare, sa nu vedem,sa acceptam judecata stafului.Raman la parerea ca in aparare si la mijloc sintem descoperiti.nu avem un fundas central inalt (cu chita ,doar daca esti credul,poti fi multumit),iar la mijloc,Dan e o rezerva care n-a confirmat, de ce ar fi la noi supereficient ?. E nevoie de un mijlocas tip "nr. 10",tehnic,bun dribleur,bun pasator,deci conducator de joc.Nu avem,si ma astept la bubuiala "tip Lacatus" peste mijloc,direct la atacanti,lucru usor de combatut.Fara constructie,fara a tine de minge,vom fi o prada usoara.Sper sa facem cite o achizitie pe aceste posturi,sper sa existe cineva sa consilieze pe Dnii Bara si Sandu.Tot campionatul trecut am jucat "la intimplare",nu astept mai mult de la Maestrul Lacatus,nu a aratat ca poate. Vrea,dar nu poate.
Se urmareste de mult un numar 10.poate va veni,nu va pot spune mai multe in acest moment..Dupa 3 iulie mai vedem...
Dar ,pentru Dumnezeu,hai sa lasam echipa sa se pregateasca si sa vorbim dupa 7 etape,nu mai mult...
Am pretentii de la dvs..
ca facem presiune pe echipa si ne dorim rezultate imediate sa nu mai suferim ca si anul trecut nu e rau....mai ales ca la echipa se lasa impresia ca bani sunt .....
auzi stire in gsp.ro: Dino Eze la gloria Buzau...pai cum naiba????la buzau se poate si la noi nu?cum naiba ?daca Eze se va dovedi un jucator bun atunci care de la UTA va trebui sa-si dea demisia?????
Reference URL's