Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Bega

petschovschi Wrote:Nu va speriati nu sunt timisorean.

Stai linisitit, nu se sperie nimeni.

petschovschi

Bega Wrote:Stai linisitit, nu se sperie nimeni.

Asta-i singura replica pe care poti sa o dai? Inseamna ca in rest imi dai dreptate.
petschovschi Wrote:
Bega Wrote:Stai linisitit, nu se sperie nimeni.

Asta-i singura replica pe care poti sa o dai? Inseamna ca in rest imi dai dreptate.
Ai mare dreptate, si asta datorita comunismului, care avea ca obiectiv amestecarea ardelenilor cu moldovenii cu oltenii etc. Ceausescu a dus fortat oameni din diferite parti pentru a echilibra toata tzara...

petschovschi

tobo` Wrote:asta datorita comunismului, care avea ca obiectiv amestecarea ardelenilor cu moldovenii cu oltenii

Nu ai intru-totul dreptate. Multi olteni au venit in Timisoara la facultate si au ramas pe-aici. Altii au venit pur si simplu ca viata e mai buna in vest si nu se moare de foame ca-n alte locuri.
Oricum ideea de baza este: a fii timisorean nu inseamna automat ca esti banatean.
Ghanezul Osei vine la UTA PDF Imprimare E-mail
Joi, 13 Iulie 2006

Tot osciland intre Cristian Munteanu si Leonard Naidin, conducatorii „Batranei Doamne" au ales o a treia varianta pentru postul de mijlocas la inchidere. „L-am luat pe Osei de la Livorno. Contract pe trei ani de zile." - a anuntat Sandu Ion. Seful UTA-ei a mai adaugat ca in acest caz, „pista" Naidin cade definitiv, iar Cristian Munteanu isi va da examenul final peste noua zile, cand la Arad este programat meciul UTA - Matav Sopron.
Ar fi extraordinar!!!!
iara negri de mana a 2-a... :roll:
mie mi-o placut cum o jucat. Plus ca e jucator de serie B in italia.
despre Zoicas peste tot se scrie ca a fost trimis acasa dar de la club s`a spus ca e in continuare in cantonament si se pregateste normal cu echipa.
Osei este un jucator foarte bun.
Parerea mea este ca momentan el este cel mai valoros jucator de la UTA. O miscare buna a conducatorilor UTA-ei. Nu ma asteptam
nu asta-i ala cu crucile desenate pe pereti la timisoara? :eek:
din cat l-am vaz cand o jucat la cimisoara mi se pare bun..eu zic ca ii un plus pt echipa...si cred ca acuma ii cel mai bun in dintre cei care sunt in lot.

jack daniel

indianredskin Wrote:nu asta-i ala cu crucile desenate pe pereti la timisoara? :eek:
ba da,e foarte dubios tipul dar pune osul....
ii panarama aia pe care lo dat afara clubu si el tot merea sa stea la hotel si zicea ca inca mai joaca...dar noa..ca si joc nu am ce sa`i reprosez
Deocamdata e cel mai bun transfer...si nu mi se pare de loc de mana a doua!

razvanpsv

asta o sa se daruiasca pe teren mai ceva ca si un aradean la meciul cu Poli , cred ca asta ii si motivul pentru care a acceptat sa vina la rivala lui poli, cred ca abia asteapta :clock: meciul cu poli. eu zic ca o fi Chitescu 2 numa o sa dee golul victoriei mai repede un pic :D .
:wav: :mesaj_arad:

jack daniel

pai iti dai seama ca mai ales pt meciul cu Poli a venit...sigur a vazut golul lui chitescu si a luat aminte :lol:
la cat de cretin e,pai in prima etapa acasa cu iashingtonul el credea ca cei de la tribuna a 2-a sunt suporterii de la poli iasi

razvanpsv

mda
vb despre osei ? mandrul purtator de cruce celtica :roll:
intr-adevar....Osei este un jucator problema. Trebuie sa stii cum sa-l iei. Sper ca Lacatus, care este o "Fiara" :lol: sa nu aibe probleme.

Din spusele lui Batranu, Osei este dubios. A facut ferfenita camera de hotel unde a stat, este nespalat , ceva secta...... :?
Dupa cum a zis sper ca Lacatus sa stie sa imblanzeasca :)
Reference URL's