Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Intr-adevar ziua de azi a fost neagra pentru transferuri la UTA.
Sikimici, Roszel, "otopenistii", Furtado... pe toti i-am pierdut. Si nimic nou, doar niste fantomatici brazilieni pe care o sa-i vedem cine-stie-cand cat de meseriasi sunt.

Deocamdata singurul castig mi se pare Chihaia in car eeu cred ca fotbalist. Dar zau ca daca Bara si Ion ii aduc pe Pancu si pe Botis eu sunt multumit. Daca nu, inseamna ca ne asteapta un sezon dur. Mai ales ca nici nu ne putem lauda cu un antrenor deosebit...

Eu inca mai am sperante...
nu stiu ce sa zic...lot mai bun ca anul trecut nu avem pot ca ''bombele'' promise nu au ajuns la Arad...antrenorul e tot ala(foarte slab)...cu alte cuvinte nu vad cum am putea spera la mai mult sezonul viitor...as vrea macar sa nu avem emotiile retrogradarii ca mai mult de locul 10 oricum nu cred ca ne clasam...ar fi o minune...asa cred eu cel putin

sper sa avem noroc de 1,2 straini gen edson care sa confirme ca altfel nu mai avem ce autohtoni sa ''culegem''...multi ne-au refuzat,pe altii i-am pierdut,pt altii nu am avut bani...singura sperante de 'bombe' raman strainii
nici sa dai 1 000 000 de euro pe cei doi de la Otopeni nu mi se parea ok;Sikimic ala a cerut o suma,cand sa semneze a marit-o,cand UTA l-a refuzat a plecat,pt. ca mai apoi sa revina tot el,probabil din lipsa unei alte oferte,asa ca ma indoiesc ca ar fi un fotbalist cu caracter,daca incearca sa te mulga pana ce el nu a aratat nimic;macar Balint a aratat mai intai ca MERITA sa i se mareasca leafa si abia apoi a solicitat mai multi bani.
Unde au mers cei 2 de la Otopeni? Pacat daca UTA i-a pierdut....erau 2 jucatori de viitor,dar care puteau ajuta mult UTA inca de acum. Chita.....e varza.....un transfer foarte prost!
Chirurgu Wrote:Unde au mers cei 2 de la Otopeni? Pacat daca UTA i-a pierdut....erau 2 jucatori de viitor,dar care puteau ajuta mult UTA inca de acum. Chita.....e varza.....un transfer foarte prost!

din pacate se cere un milion de euro ... mi-se pare o suma exorbitanta .. imi vine sa rup tastatura de crize :( ,,, numai pot de nervi :(
Am pierdut la mijloc pe:Apostu,Andrade,Thiago,Djokovici,Simion.Au ramas Hidisan,Varga (daca nu va fi "permanent" accidentat),Todea C.,Todea L,si Simao. Treaba e subtire.Nu cred ca vom aduce 4-5 in loc,dar macar 3,din care unul foarte bun,e urgent si necesar.Cum Mihut ,pe dreapta e sarit din schema 3-4 luni (fractura metatarsian,a la Chivu),iar Balan e fluturas,doar Balint poate acoperi aici ,pe dreapta,lipsurile (daca nu pleaca,chiar, de ce sa plece ?),mai e necesar un fundas (Panin ar fi ideal,joaca pe ambele parti),trebuie urgent un fundas central,inalt si bun-nu Chita(bintuit de acuze si neincredere) sau Bumbac-,sa fie 3,din care sa joace 2 (Chirita,Balint,+ inca unul,cel putin de valoarea lor). In atac,linga Edson,Chihaia e de acelasi profil,adica masiv,ne-ar mai trebui unul, mai tehnic si rapid,chiar Roszel,ca rezerva nu e rau.Ianu am auzit ca e in liga I elvetiana la Aarau(sau asaceva )In rest nu vad de ce sa tinem 3 portari buni,unul l-as imprumuta,la un schimb,cu ceva ce ne trebuie.Asa cred eu, ca ar trebui sa ne miscam,cu mentiunea ca brazilienii,niciunde,nu s-au acomodat in Romania,ca e preferabil jucatori cunoscuti,cu palmeres,nu "vizionati" la 3-4 amicale ca Andrade si altii,si platiti regeste,ca apoi sa fie chixuri.Propun ca nume pe : Panin,Vranicovici,Burdujan,Balace,Mehmedovici,Botis,Jula,dar sint si altii,iar strainii sa fie,daca se poate, eurocomunitari,sa nu avem probleme. Apropos,ce-or mai face Osei,Eze ?.In 2 zile incepem pregatirile,descompletati,dar cu sperante. Nu am auzit ,pina acum gura lui Lacatus,sa spuna cam ce ar vrea,am auzit ca e pe plaja. Rednic,in schimb e in priza.
belbe Wrote:
Chirurgu Wrote:Unde au mers cei 2 de la Otopeni? Pacat daca UTA i-a pierdut....erau 2 jucatori de viitor,dar care puteau ajuta mult UTA inca de acum. Chita.....e varza.....un transfer foarte prost!

din pacate se cere un milion de euro ... mi-se pare o suma exorbitanta .. imi vine sa rup tastatura de crize :( ,,, numai pot de nervi :(

Linisteste-te, mister belbe, ca nu i-am pierdut pe Van Nijstelrooy si pe Robinho, ci doar pe doi anonimi umflati de catre o mass-media submediocra... Auzi, sa rupa tastatura din cauza unor Cojocneanu si Sandu si sa fie in pragul unor crize de nervi ca aia nu vin la Arad. E prea de tot, zau mister belbe!
Vortex, belbe e din Turda,simpatizeaza cu UTA si unul din cei 2 jucatori de la Otopeni e fratele lui.
totusi ... jucatori care au semnat cu UTA deja sunt Bumbac, Chihaia, Florin Dan si Alin Chita? :smile:
@k-luivert: In momentul acesta doar astia dar sper sa mai vina si altii!
albrosu Wrote:Vortex, belbe e din Turda,simpatizeaza cu UTA si unul din cei 2 jucatori de la Otopeni e fratele lui.

Aha! Nu aveam de unde sa stiu... Acum sunt lamurit, scuze mister belbe!
Baltoi, cumparat de la Dinamo
SîmbÃtÃ, 16 Iunie 2007
Dupa Rolando Edson si Octavian Chihaia, dinamovistul Alex Baltoi si-a dat acordul de a evolua la UTA Arad. „L-am luat pe Baltoi de la Dinamo definitiv, caci, asa cum am zis, nu vom mai lucra cu fotbalisti imprumutati." - ne-a declarat Marius Mitran, directorul de imagine al „Batranei Doamne".

La 1,81 de metri si 75 de kilograme, jucatorul crescut in Soseaua Stefan cel Mare, dar care a mai trecut si pe la Farul Constanta, Otelul Galati si FC Arges, combina viteza cu forta unui atacant pur-sange. In 110 meciuri in Divizia A, Baltoi a marcat 28 de goluri, anuntandu-se un concurent serios pentru un tricou de titular in echipa lui Marius Lacatus. Jucatorul va implini 25 de ani exact pe 21 iunie, data plecarii echipei „textiliste" in cantonamentul de la Baile Felix.

http://www.sportarad.com/sportarad/conte...w/9346/27/
ma asteptam la Baltoi! Mie chiar imi place acest jucator! Are viteza, are simtul portii, forta! exact ce ne trebuia.
la transferul lui Ducu Ninu nu ma asteptam! Dar avand in vedere ca este international de tineret este bine ca il avem!
UTA si-a luat fundas de 20 de ani
SîmbÃtÃ, 16 Iunie 2007
„Batrana Doamna" continua sa se intareasca in compartimentul defensiv. Dupa transferurile lui Alin Chita si Constantin Bumbac, astazi, „oficialii" aradenilor au anuntat si achizitionarea lui Emil Ducu Ninu (20 de ani). Crescut la CSS Craiova si slefuit la Scoala de Fotbal „Gica Popescu", fundasul central a fost achizitionat defintiv de la FC National, echipa retrogradata in liga secunda. Ninu face parte si din echipa de tineret a Romaniei, el fiind titular la ultimele meciuri disputate impotriva Frantei (1-1) si Maltei (1-0) de echipa lui Emil Sandoi in preliminariile Campionatului European din anul 2009.
In acest moment, UTA Arad are sase fundasi centrali de meserie in lot, iar daca Adi Rusu isi va rezolva transferul de la Rapid numarul lor va creste.

http://www.sportarad.com/sportarad/conte...w/9345/27/

Sa vedem ce jucator ii si asta...oricum ii bine ca ii tanar si poate sa creasca in valoare!
Si mie imi place mult Baltoi. Cand era in forma la dinamo era titular meci de meci. Cu acest ultim transfer eu zic ca ne-am acoperit faza de atac. Pentru ai pune in valoarei avem nevoie de mijlocasi buni...Tibi Balan?
andone cind a fost la dinamo spunea ca baltoi e mai talentat ca niculescu si danciulescu,dar ca are nevoie de mai mult noroc,in ultimul timp a fost intr-un con de umbra,dar sper sa-si revina la noi la fel ca mara,ca se pare ca ne pricepem sa relansam jucatori
Non-Phixion Wrote:Si mie imi place mult Baltoi. Cand era in forma la dinamo era titular meci de meci. Cu acest ultim transfer eu zic ca ne-am acoperit faza de atac. Pentru ai pune in valoarei avem nevoie de mijlocasi buni...Tibi Balan?

pe mysport cica Miu a semnat cu UTA! In locul lui Tibi Balan se pregateste Pancu! (sa ramanem la nivel de zvonuri)! :)
Baltoi e un jucator cu potential si e si la o varsta in care e cazul sa confirme. deja avem trei jucatori buni in atac. daca se confirma si transferul lui Ninu iarasi e ok, am vazut jucatorul si e un tanar de reala perspectiva. Sa vedem ce mai apare la mijloc, doar Fl. Dan mi se pare putin si cred ca o sa mai apara niste nume in acest compartiment.
Si nemteanul Ilie vine la UTA Arad
SîmbÃtÃ, 16 Iunie 2007
Pe langa Alex Baltoi, Nicolae Bara, a mai confirmat un transfer ce se va perfecta zilele urmatoare. „L-am luat si pe Mircea Ilie de Ceahlaul Piatra Neamt. Sper sa ne ajute la fel de mult ca si ceilalti atacanti din lot." - a spus presedintele UTA-ei Arad.

Ilie a fost cel care in turul sezonului trecut le-a adus victoria moldovenilor in partida cu elevii lui Marius Lacatus. La 30 de ani, „varful" de 1,81 va activa ca senior la cea de-a noua echipa din cariera sa, dupa: Dinamo, FC Onesti, FCM Bacau, Otelul Galati, Universitatea Craiova si Pandurii Targu Jiu. In 159 de mciuri in primile doua divizii din Romania, Mircea Ilie a inscris 39 de goluri.

Desi in momentul actula, UTA Arad are patru atacanti in lot (de fapt, cinci pana la despartirea iminenta de Danalache), se pare ca in avanposturi va mai sosi un fotbalist. Roszel ramane si el in „carti", insa, cel mai probabil, se va apela la un jucator strain.

sportarad.com
Bine ca iar luam jucatori de la echipa retrogradate!!!Mai bine sa nu-l duca pe Ilie si sa duca altu mai tanar decat el care mai poate creste in valoare!Ilie nu mi se pare mare fotbalist,acuma sa vedem sper sa ma insel!
Reference URL's