da asa ar trebui sa aduca p bani putini fotbalisti da care sa isi dea sufletul pt echipa nu din astia care sunt scumpi si nu joak nik...tot la impresii..
nu mai exista jucatori care sa-si dea sufletul pt. echipa. trebe juc. profesionisti care sa-si respecte meseria si de aceea trebe un implant de juc.straini din vest, ex njock
ba da exista juktori din astia numa ca trebuie sa fie nascuti aici...in Arad.Si strainii sunt buni dar nu multi :))
Legendarul Wrote:ba da exista juktori din astia numa ca trebuie sa fie nascuti aici...in Arad.Si strainii sunt buni dar nu multi :))
Zi-mi si mie cativa care sa fie si buni,si din Arad,si care vor sa joace la Uta.Zi-mi 2 macar.
:D buni sunt destui da nu cred ca vor sa joace pt uta...Sau poate vor da nu ii trebuie la Lacatus,nu are nevoie de ei...POATE
B Wrote:Legendarul Wrote:ba da exista juktori din astia numa ca trebuie sa fie nascuti aici...in Arad.Si strainii sunt buni dar nu multi :))
Zi-mi si mie cativa care sa fie si buni,si din Arad,si care vor sa joace la UTA.Zi-mi 2 macar.
cimisorene hai veziti de treba ..hai zimi tu mie cati banateni aveti in lot ...pe plensan si pruncii aia..... !
Alin G. Wrote:B Wrote:Legendarul Wrote:ba da exista juktori din astia numa ca trebuie sa fie nascuti aici...in Arad.Si strainii sunt buni dar nu multi :))
Zi-mi si mie cativa care sa fie si buni,si din Arad,si care vor sa joace la UTA.Zi-mi 2 macar.
cimisorene hai veziti de treba ..hai zimi tu mie cati banateni aveti in lot ...pe plensan si pruncii aia..... !
Ba da mai lasa-ma in pace ce tot te bagi in seama cu mine!Eu am pus doar o intrebare si tu a-i raspuns ca un taran.Da ma avem banateni in echipa dar cati aradeni sunt la Uta sau mai bine spus cati vor sa vina la Uta.Vezi tu si ei sunt mercenari si se gandesc la bani nu la traditie sau patriotism local bla bla bla
B: totzi marii jucatori ai lui Poli Timisoara au venit de la UTA si Oradea. Si nu ma lua tu pe mine cu jucatorii banatzeni de la voi din echipa, defapt care banatzeni, numa mitici. banatzenii vostri dragi au retrogradat echipa poli tim in 2002 remember? :oops: :oops:
si aradenii nostrii au facut la fel in 2006 :oops:
Ovi hai sa im seriosi, cati aradeni am avut noi in lot cand am cazut in C ?
Pe site la prosport e dat mercato de pana acum pt. liga1. Ma tem ca nu stam foarte bine fatza de alte echipe....
Alin G. Wrote:B Wrote:Legendarul Wrote:ba da exista juktori din astia numa ca trebuie sa fie nascuti aici...in Arad.Si strainii sunt buni dar nu multi :))
Naidin, Plesan, Torje, Alexa, Zimmermann = banateni.
Jumatate de echipa.
Plus Scutaru, Latovlievici, Daminutza, juniori cu jocuri in Divizia A. La care adaugi o gramada de tineri de la Poli II.
Alin G. Wrote:torje e junior :)
Si daca are jocuri in Divizia A cu prima echipa, nu se pune?
Il pun pe Scutaru atunci la seniori, ca are 19 ani si a jucat returul cu echipa mare.
Mda, acuam si Alexa e banatean, chair daca a jucat la Dinamo. Da, e din Caransebes, dar e cam mult sa pretindeti ca orice banatean e si timisorean. Oare cei de din Resita ce zic?
I 929 Wrote:Mda, acuam si Alexa e banatean, chair daca a jucat la Dinamo. Da, e din Caransebes, dar e cam mult sa pretindeti ca orice banatean e si timisorean. Oare cei de din Resita ce zic?
Alin G. a postat asa, nu eu:
"cimisorene hai veziti de treba ..hai zimi tu mie
cati banateni aveti in lot ...pe plensan si pruncii aia..... !"
Dar chiar nu vad care e problema ca aduci jucatori din alta parte. Traim era globalizarii si a compromisului. Asta e valabil si pentru Poli, si pentru UTA.
Au impresia ca totzi jucatorii din Banat sunt produsi ai politehnicii cimisoara ceea ce e o aberatie. Sau ca totzi banatzenii viseaza sa joace pt poli. aiurea :lol: :lol: :lol:
Voi trebe sa intelegeti un singur lucru( pt timisoreni si aradeni) si anume ca marii jucatori ca or fi olteni ca or fi banatzeni vor tinde spre marile echipe din Romania: Dinamo, Rapid, Steaua sau strainatate pt ca acolo se face performanta si pt ca aceste echipe au tangente cu, cupele europene. Sunt 100% convins ca sunteti de aceeasi parere cu mine
Rhyordian Wrote:Voi trebe sa intelegeti un singur lucru( pt timisoreni si aradeni) si anume ca marii jucatori ca or fi olteni ca or fi banatzeni vor tinde spre marile echipe din Romania: Dinamo, Rapid, Steaua sau strainatate pt ca acolo se face performanta si pt ca aceste echipe au tangente cu, cupele europene. Sunt 100% convins ca sunteti de aceeasi parere cu mine
Tocmai de asta e bine sa se sparga gheata cu performante si inafara Bucurestiului. Fie ca e Cluj, fie Timisoara sau, cine stie?, cu vreun investitor barosan, Aradul.
I 929 Wrote:Mda, acuam si Alexa e banatean, chair daca a jucat la Dinamo. Da, e din Caransebes, dar e cam mult sa pretindeti ca orice banatean e si timisorean. Oare cei de din Resita ce zic?
Imi dau si eu cu parearea in privinta notiunii de banatean pt. ca sunt nascut in Timisoara, locuiesc de 10 ani in Timisoara, iar bunicii mei (din partea mamei) locuiesc la tara in judetul Timis. Nu va speriati nu sunt timisorean adevarat (taica-meu e din jud. Arad, am copilarit in Arad, dar am plecat la faculta in Timi).
Astazi a fii timisorean nu e sinonim cu a fii banatean. Timisoara e plina de venituri, in special de olteni. Toti se dau mari banateni, dar daca ii intrebi de unde le sunt parintii primesti raspunsuri de gen: Tr- Severin, Tg- Jiu etc. Banatenii adevaratii, aia harnici si cu bun simt, traiesc in mediul rural.
Va spun un citat al unui timisorean din tata-n fiu: "daca scoti oltenii si tiganii din Timisoara orasul ramane aproape pustiu". Din pacate Timisoara de astazi nu mai e cea de altadata.