hai sa nu sarim la gatul conducerii pana ce nu vedem daca intr-adevar daca sunt transferati cei doi si de ce sunt in stare. sincer, nu am nimic cu vasaie, e un jucator experimentat, dar ma bucur mai mult de transferul a doi jucatori de 19 si 20 de ani de cat a unuia de 30. in cele din urma conteaza ce pot arata pe teren si din moment ce nu stim asta, hai sa avem un pic de rabdare si de incredere. oricum, de obicei la toate echipele, campaniile de transferari au o reusita de 50 %, asa ca din 4, 5, 6 jucatori, 3 or sa confirme nu-i rau.
altfel, ne-am molipsit cu totii cred de nebunia grandomaniei. in timp se steaua viseaza argentinieni de milioane de euro pe pereti, in legatura cu noi vad ca mass-media vehiculeaza nume ca buga, un transfer de sf, nici n-are rost sa comentez. la fel, povestile cu pustii timisoarei iarasi nu cred ca au vreo sansa sa devina realitate, mai degraba daca ar iesi ceva din discutia din jurul lui dumitru copil eu as fi chiar fericit. imi doresc si cred ca nu numai eu, ca UTA sa dea in viitorul cat mai apropiat un foltbalist de mare valoare fotbalului romanesc.
Eu gandesc altfel,nu trebuie sa fie acel jucator foarte scump sau sa aiba un nume ca sa confirme.uitati-va la Mara practic UTA i-a relansat cariera,uitati-va la STOIANOVIC BOBAN care eu personal credeam ca e o speranta in atac dar a fost o dezamgire.
Parerea mea e ca nu trebuie ratat Nicolic...bosniacul ala se pare ca a facut o figura frumoasa in campionatul lor. Si nici nu costa jumate din toti banii disponibili pentru transferuri.
@edenbeast
daca noi nu stim sa apreciem valorile din curtea noastra atunci UTA va forma jucatori dar din cate se pare cum devin cat de cat certitudini zboara altundeva!de ce?oare nu are nimeni curajul sa promoveze un jucator tanar talentat?nu stiu sa raspund la intrebarile astea dar mie asa mi se pare ca e situatia la ora actuala!daca e sa o luam vreau sa dau 3 exemple:unu e Dumitru Copil,al doilea ar fi Rivis care e aradean si international de tineret(oare trebuia sa il ia poli timisoara si nu UTA?),iar al treilea sa zicem ca ar fi Flavius Bad care a jucat la frontiera curtici,l-a luat poli si dupa aceea a jucat la fc national iar acum e la bistrita,nu are o valoare foarte mare dar se pare ca a jucat cat de cat in liga1!si exemple cred ca ar fi multe dar situatia acestora o stiu si imi vine acum!FORZZA UTA
De Bad sa nu mai zici nimic,sa nu`l mai vedem prin Arad.Sezonul trecut ne`a mancat nervii!Un gol in 15 etape parca o dat,ala cu U Cluj.Vai de el!Nimic nu o jucat tot returul!Si eram in liga a 2 a...
Din pacate, cit timp a fost UTA in B, toti fotbalistii de perspectiva au incercat sa prinda un loc in liga 1 sau in strainatate. Iar UTA a incercat sa scoata un ban pe ei. Cred ca-ti aduci aminte de situatia financiara in care era UTA acum 2 ani. Asta-i realitatea, n-avem ce face...Macar de acuma incolo sa fim destepti.
Asa e au plecat pentru ca nu stiau ce aducea ziua de maine la club.Daca era in 2003 cand am cazut in B o asa stabilitate financiara UTA nu mai ajungea la aceea rusinoasa retrogradare in c .Dar totul e bine cand se termina cu bine si sper ca pe viitor sa nu mai repetam grselile astea.
ne refuza tot mai multi jucatori fratilor(cel putin asa am citit in presa)...de ce oare fug de UTA?de ce fug de cea mai titrata echipa din provincie,chiar daca avem stabilitate financiara?
sincer eu incep sa imi pierd rabdarea....aud tot felul de nume...ca il vom transfera pe elton, pe bostina daca nu vine elton, pe nush cine si mai nush cine...degeaba auzim ca vrem sa transferam daca nu transferam. aseara jiji o zis ca ii trimite pe elton, si pe bostina la buzau...acuma nush...
pana una alta ramanem si fara simion...iiabureala deja
serios vb...daca nu se face ceva transferuri in saptamanile care urmeaza at o sa ramanem sa cautam jucatori slab cotati pt ca cei mai buni iau luat SDR
Pina acum,tot ce se spune despre transferuri este "bomba de imagine ,sub asta se ascunde o lipsa de profesionalism.Clubul nu a anuntat ,inca,ce tip ,ce posturi doreste sa le acopere.Elton,Bostina si mai stiu eu cine,vor veni la UTA,doar daca primesc inainte o groaza de bani,apoi vor juca ,cum au jucat Mihut,Pascovici,mari internationali.Staful echipei este in mare suferinta,nu sint idei,doar dorinte.Lacatus ,anul trecut a cerut sa vada tot ce adus,si rezultatul a fost,vreo 15 esecuri-jucatori ori slabi,ori prost folositi. Sigur ,mai este timp,dar ma intreb,de ce s-au dat bani pe Hutan,daca tot nu e folosit ?,De ce mai este in lot unul ca si Codreanu,care are aproape anul de cind nu joaca. La fel Stefan si Buican,nu departe de ei Varga. Eu cred ca inca la UTA nu este o persoana competenta,presedinte,sau manager,Dl Mitran si Dl Coras,sint doar "curele de transmisie",nu prea au puterea sa controleze antrenorul sau jucatorii.Deci,cred ca urgent e nevoie de o crestere a competentei.Eu l-as aduce pe Domide presedinte,dar nu ca marioneta,sau pe altul,dar bun (Lupas de ex.)
Patru jucatori pentru viitorul UTA-ei
SîmbÃtÃ, 02 Iunie 2007
Zilele trecute, Nicolae Bara clarifica un lucru: „Nu vom transfera mai mult de 4-5 jucatori la UTA in aceasta vara.", presedintele aradenilor referindu-se, insa, la fotbalistii cu nume, cu pretentii mari de titulari. Pe de alta parte, insa, „Batrana Doamna" isi pregateste cu atentie schimbul de maine, achizitiilor din aceasta iarna ale lui Melinte si Lucian Todea, putandu-li-se adauga alte patru.
Gruparea „alb-rosie" si-i doreste pe hunedorenii Alexandru Iacob (fundas/mijlocas central) si Valentin Furdean (mijlocas central/dreapta) si pe jucatorii lui CS Otopeni: Florin Sandu (fundas/mijlocas stanga) si Cristian Cojocnean (atacant). „Pentru jucatorii de la Corvinul am facut o oferta concreta, asteptam raspuns. Probabil, acesta va sosi de abia dupa ce Iacob va reveni de la lotul national, unde este coleg cu Hora si Melinte. In ceea ce-i priveste pe Sandu si Cojocnean, exista tatonari, dar ii putem lua dintr-un moment intr-altul. Oricum, cei patru reprezinta viitorul UTA-ei, desi unii dintre ei s-ar putea impune si acum in echipa ca si Hora." - ne-a declarat Nicolae Bara despre fotbalistii cu varste de 18 si 19 ani.
sportarad.com
Cica Fl. Dan si Chihaia aproape rezolvati! Fl. Dan nu prea ma incanta, in schimb Chihaia consider ca poate face parte din lotul nostru.
Sper sa nu-l aduca pe Balace, sau macar sa refuze el sa vina la UTA. Nu ma intereseaza trecutul lui, insa mi se pare un jucator slab, sub ce avem noi la ora actuala!
Nu cred ca avem nevoie de acestia la UTA .Daca astea sunt transferurile tari pe care le anunta S.ion inseamna ca nu prea putem nici visa la locurile 4-10 anul viitor
eu zic ca fl.dan va face legea la mijloc,numai ca nu prea a avut sanse la cluj,cu chihaia,sikimic,edson si golgeterul camp.bosniac sevo nikolic eu zic ca avem atac beton,eventual si cojocneanu
Am urmarit in ultimele saptamini toate zvonurile referitoare la posibilele achizitii. Mi se pare ca nu exista o conceptie clara asupra a ceea ce avem intr-adevar nevoie, ca se incearca achizitionarea de jucatori "la gramada".
S-a vorbit de Vasaie.Pentru ce sa mai aduci un fundas stinga (de la o retrogradata) cind tu ii ai in lot pe Vasilievici si Pascovici? In plus si Simao tot pe-acolo joaca...
Apoi am citit de Stan, Gado si Szekely de la Galati. Sunt jucatori buni intr-adevar dar flancul drept de destul de bine acoperit. Gado e fundas-mijlocas drept, iar Szekely e un fel de extrema dreapta. Eu zic ca pe dreapta suntem relativ acoperiti cu Mihut, Balan, Hidisan si Hora (+ Codreanu care tot pe dreapta joaca). Consider ca nu trebuie blocata ascensiunea lui Hora prin cumpararea altor jucatori de banda dreapta...
Fl. Dan a fost rezerva la CFR, iar pe Chihaia a fost imprumutat de clujeni la o retrogradata. Mi-ar place sa aducem jucatori mai rasariti decit ei...
Daca as fii conducator as incerca sa-i aduc pe Botis, un mijlocas stanga bun (poate Elton, desi nu stiu daca poate juca in banda intrucit nu-l vad sa faca si faza defensiva), un mijlocas central cu profil ofensiv (Varga si Todea sunt doar pt. distructie) si vreo 2 atacanti (Stan ala de la Galati nu e rau, dar mai sunt si altii...)
P.S. i-am urmarit in citeva meciuri pe Cojocnean si Sandu de la Otopeni (pe TvSport). Nu m-au impresionat cu nimic. Sandu e un jucator de banda muncitor, dar atit. Nu stie sa dribleze, n-are fizic, n-are sut. Poate va mai creste in valoare cu timpul dar nu cred ca va ajunge "scula". Despre Cojocnean pot spune ca a fost o prezenta discreta in meciurile pe care le-am urmarit si ca atare nu mi-am facut o parere buna despre el. Eu zic ca-s jucatori umflati de presa si de impresari...
@petschovschi:
Imi place analiza ta, dar am si o observatie! Elton face si faza defensiva dar nu o face prea eficient cat despre Sandu si Cojocneanu, chiar daca i-am lua nu i-am lua pentru a ne intarii lotul ci pentru a ne asigura viitorul! La fel poate cu un mic + pentru Alexandru Iacob!
totusi nu inteleg de ce ne refuza jucatori mai rasariti din campionat fie ca vin ei de la steaua s-au de la otelul,seriozitate este,bani sunt,colectiv ok,parca am avea riie.am impresia ca si conducatori nostri s-au cam descurajat ,dupa ce au inceput campania de achizitii in tromba vorbindu-se de nume ca fl.petre, elton,stan s-au szekely,acum ne-am cam orientat spre jucatori mai de clasa medie
Cam asa`i.Toti jucatorii mai bunicei din campionat ne refuza!Trebuie facut ceva sa nu ne mai refuze,insa nu prea stiu ce :(!Poate si din cauza ca nu avem un presedinte care sa aibe habar de fotbal...
eu cred ca tre sa avem pe cineva gen ad.ilie la steaua,mm la urziceni care sa aiba legaturi,sa fie cunoscuti in centru de impresari ca altfel nu te baga nimeni in seama,azi decid impresari ,numai jucatori unde sa mearga
Cel mai indicat om sa vina la noi ar fii Marius Stan de la Galati!Cel mai bun transfer ;-)