Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Bine ca pe Andrei Zagrean poate da 100.000 $ nimeni nu o auzit de asta iar pe Varga ii prea mult :|
Incepe sa-mi fie scarba de ceea ce se petrece cu jucatorii...Nu zic ca nu o fi bun asta, da pe Varga care intr-adevar ne-ar fi ajutat nu o putut da 100.000... Bine ca biletele si abonamentele le baga pret pana in cer...

petschovschi

In cazul lui Varga suma de 100.000 de euro era doar pt un imprumut...nu transfer definitiv.

petschovschi

Pentru ca m-ati provocat cu Varga va rog sa trageti concluziile voi singuri ce mare scula e Norbi asta. Sa vedem ce-a jucat pina la 26 de ani (atita are ca m-am interesat):

2005-2006: tur- a frecat menta prin Arad ca nu s-a dus la Sportul desi semnase cu ei, retur- 3 meciuri pt Wisla dupa care s-a lovit si n-a mai jucat.
2004-2005: a jucat tot sezonul la UTA in B
2003- 2004: a jucat la UTA in B (in tur cu Boruga antrenor n-a fost tot timpul titular)
2002-2003: tur- la celebra echipa ACU Arad, retur- a jucat la UTA in A
2001-2002: a jucat parca la ACU (si Jiul parca) prin ligile inferioare

Deci nu ma puteti convinge ca e mare scula daca pina la 26 de ani a jucat in A citeva meciuri. Iar faptul ca are citeva campionate de B la activ(nu multe) nu inseamna prea mult pt mine deoarece diferenta dintre Divizia A si B a fost intotdeauna mare.

P.S. sper ca n-ati uitat ca acum 1 an si ceva se ruga Sandu Ion de el sa semneze cu UTA ca sa ia si clubul ceva bani pe el in caz ca pleaca.
Tineti minte ca n-a vrut sa semneze si s-a dus la Sportul ca jucator liber unde a luat o prima grasa de instalare tocmai ca a venit liber de contract (pe care ulterior a returnat-o ca s-a razgindit si n-a mai vrut la Sportul). Asta-i Varga...
lumea il dorea pe Varga in primul rand ca pune suflet si se daruieste...era oportuna venirea lui ca sa nu fie numai mercenari in echipa. (macar varga nu a zis ca si Rusu: visul meu a fost sa ajung la Rapid sau ca si Drida la fel cu stiaua)..
petschovschi dak de varga zici ca-i slab atunci de Andrei Zagrean ce zici ai auzit de el cine-i ala ???
tobo, bai baiatule, cum sa dai 100.000 de Euro doar pentru imprumutarea unui jucator relativ mediocru? Tu te gandesti? Nu mai bine il cumpara pe Naidin, si cu bani mai putini. Sa fim seriosi. Forever UTA !!!!!!
OPRITA se antreneaza cu echipa.
cu care echipa ? :smile:
cu echipa noastra
auzi nu te supara ca te intreb dar de unde stii ....spunene sursa ori ceva sa te credem pe cuvant ca mai e si "ziaristu" care le da asa la duma zvonurile...
auzi da ce te intereseaza sursa?
pai sa te pot crede eu si implicit toti de aicea....adika da iti zic ca jucam cu realu ma crezi pe 22 iulie !?
te cred daca ai aceasi sursa ca si mine
daca iti spun sursa inseamna ca nu am cuvant fata de persoana respectiva
pai atunci spune doar cat de importanta e ptr clubul uta ?! ....jiji tia zis :oops: ?!
nu pot.intelegi?
bine o sa vdm maine cand anunta echipele ptr meciul cu forex....dar daca nu va fi adevarat te rog sa nu mai postezi pana nu esti sigur ok ;) !!
tre sa luam exemplu de la cfr cluj nu sa ducem jucatori liberi de contract. cu lotu asta vom fi ca pandurii anu trecut

petschovschi

Njock Wrote:tre sa luam exemplu de la cfr cluj nu sa ducem jucatori liberi de contract. cu lotu asta vom fi ca pandurii anu trecut

La faza asta sunt de acord cu Njock.
Reference URL's