Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Dorel Zaharia
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
L-am vazut astazi la emisiunea lui Seba Siclovan pe proaspatul nostru (sa speram) goleador. Mi-a lasat impresia unui tip inteligent, modest, cu personalitate. Ma bucura venirea lui la UTA nu doar din punct de vedere strict fotbalistic ci si uman pentru ca vestiarul echipei noastra duce lipsa de astfel de caractere.
Este un jucator de care aveam nevoie, un atacant experimentat, si venirea lui vad ca a creat si un pic de concurenta pentru postul de atacant, Baltoi mi s-a parut mult mai activ. Si mai ales, este un atacant care tine pe el tot timpul 2 fundasi adversi.
Zaharia, ofertat de o echipă din Germania
Dorel Zaharia, fostul atacant al Stelei, acum la UTA, este dorit în Germania.

După ce tatonările din iarnă nu s-au concretizat şi fostul bistriţean a ajuns la UTA, acum există o ofertă concretă din 2. Fussball-Bundesliga, a doua divizie din Germania. Astfel, SpVgg Greuther Fürth, echipa clasată pe locul 3 în a doua ligă germană este dispusă să plătească clauza de reziliere a lui Dorin Zaharia, 150.000 de euro, pentru a-l achiziţiona la vară.

Salariul pe care Zaharia l-ar avea în Germania se învîrte în jurul sumei de 170.000 de euro pe sezon.
sursa gsp.ro

Adica noi am dat 250 de mii pe el si conducerea i-a fixat o clauza de 150 de mii.Incredibil daca e adevarat.Daca NU, MITICTII acestia imputiti baga iara soparle.
e o porcarie articolul asta
sa ne ajute el sa ne salvam , sa de-a vreo 10 goluri cel putin si dupa aia mai vedem noi ce face daca pleaca sau nu!!!
sper sa inceapa sa marcheze chiar din meciul ce otelul unul f important pt noi si sa continue cu o dubla in meciul cu movii!ar fi f frumos!!!
FORZZA UTA!!!
@Real_NG: am gasit o stire in care zicea ca Bara a dat doar in jur de 130.00 de euro ( nu stiu de ce) , nu pretul vehiculat in presa ( 250.000 ) . Nu mai stiu unde e stirea, ca o postam.

alta stire:
Zaharia: "Vreau sa raman la UTA"

Prezent in studio-ul emisiunii "UTA 100%" de la Info TV, varful adus de la Steaua Bucuresti a explicat mai pe larg ce a contat la venirea sa la Arad. Dorel Zaharia (foto) a spus ca a avut oferte tentante din China, de la Vaslui, Farul Constanta si chiar fosta sa echipa, Gloria Bistrita.

"Am ales sa vin la UTA dupa discutiile avute cu Marius Lacatus, Nicolae Bara si Adrian Alexandrescu. Cunosc situatia grea in care se afla echipa in clasament, insa sunt convins ca vom face treaba si ne vom salva. Am vazut ca stadionul a fost plin si la partida cu Bistrita, sper ca fanii sa fie alaturi de noi", a declarat atacantul. Acesta a mai precizat si ca nu isi doreste sa plece de la echipa in vara. "Daca as fi avut planuri sa ma transfer intr-un timp asa de scurt, atunci as fi acceptat varianta imprumutului. Ma intorceam la Steaua dupa care imi puteam gasi alta echipa. Insa vreau sa reusesc la UTA, sa facem treaba buna si de aceea am semnat pe doi ani si jumatate. Vreau sa dau totul pentru o singura echipa acum, totul doar pentru UTA.", a spus Dorel Zaharia, care considera partida cu Otelul Galati foarte importanta. "Trebuie sa castigam sambata. Galatiul este una dintre echipele bune ale ultimelor sezoane in Liga 1, dar toti cei care vom intra pe teren sambata trebuie sa dam totul pentru cele trei puncte. Nu ne mai permitem pasi gresiti, nu mai e timp de acomodare pentru nimeni, rezultatele nu ne asteapta." - a punctat fostul "varf" al Stelei.

Acesta a mai afirmat ca in opinia sa, partida de sambata cu Otelul Galati este una foarte importanta in ceea ce priveste lupta pentru salvarea de la retrogradare, cele trei puncte puse in joc fiind aproape vitale pentru UTA.

sursa: http://www.sportarad.com
Se vede ca ai caracter!!!Eu unul te felicit ai fost unul dintre fotbalistii care ai jucat cu sufletu pentru UTA bv,nu ca altii pt bani te felicit inca odata!!!
ce bine era daca il luam in ianuarie
Atacantul adus de la Steaua s-a zbatut mult astazi, dar n-a primit prea multe mingi pe care sa le poata valorifica. Zaharia s-a aflat la originea a 3 faze periculoase ale alb-rosiilor, irosite insa de Baltoi (de doua ori) si Florin Dan.

- Dorele, merita UTA sa piarda astazi?

- Nu, dar asta e fotbalul. Atunci cand nu reusesti sa inscrii la timp, te pedepseste. Ar fi trebuit sa conducem la puaza 2 sau 3-0 si altul era finalul. Ocaziile se razbuna, asa a fost si acum.

- Sansele de mentinere in prima liga scad, dupa aceasta infrangere.

- Scad, asa e, dar mai sunt. Sunt multe echipe care se bat sa evite retrogradarea, sunt meciuri directe intre ele. Se poate, daca credem toti in noi, se poate. Eu, unul, cred.

- Cum ti s-a parut publicul?

- Formidabil. Chiar le-am spus si baietilor in vestiar, sa pierzi 1-0 acasa si sa se scandeze UTA si numele meu... Nu prea am vazut asa ceva la echipele la care am jucat. Cred ca si lumea spera, important sa sa speram noi.

- E UTA blestemata, dupa atatea ratari?

- Nu, se intampla in fotbal. Cu Bistrita n-au fost asa multe ocazii, dar nici la Cluj n-am avut, insa am inscris doua goluri. Fotbalul se intoarce, v-am spus, ca sa castigi, trebuie sa inscrii. Azi am avut sansa sa inscriem primii.

- Ti-ai certat coechipierii in cateva randuri, pentru ca nu te-au jucat.

- Poate am fost mai pretentios, imi doream mai mult. Asa sunt eu.

- Urmeaza duelul cu Poli. La ce sa ne asteptam?

- Mi-au spus si colegii ce inseamna, dar i-am vazut si pe spectatori. Trebuie sa fim increzatori, sunt convins ca lumea va fi alaturi de noi si ne va motiva. Sper sa nu-i dezamagim.

sursa: sportarad.com
asta da jucator ,sincer nu cred ca i-a fost luata mingea astazi vreodata,sincer eu cred ca e cel mai bun valoros jucator care a ajuns la UTA in ultimul deceniu

andrei_uta

Mi-a placut si mie dee el,tine bine mingea si e bate pentru orice minge, insa de unul singur nu poate...
Fotbalist, asta e Zaharia, un fotbalist...........de alte cuvinte nu cred ca e nevoie.
Este un baiat serios, muncitor si de caracter, in tot raul si bine daca putem spune si asa.
Dorel Zaharia joaca bine din cate am vazut eu..:smile::icon_cheesygrin:
se vede ca e cu mult peste ceilalti jucatori !
sa speram ca va marca goluri pt UTA si cu ajutorul golurilor sale sa putem castiga meciurile pe care le mai avem de jukat in acest sezon....si sa speram ca va da macar un gol la timisoara
torres19 Wrote:sa speram ca va marca goluri pt UTA si cu ajutorul golurilor sale sa putem castiga meciurile pe care le mai avem de jukat in acest sezon....si sa speram ca va da macar un gol la timisoara

Asta daca avem cine sa il joace si sa ii dea mingi unde le cere, sau macar in zona in care e el..........ca la meciul cu Otelul , mai trebuia doar sa isi centreze singur.
[/font]ZAHARIA IN TINE SI IN BALTOI SUNT UNELE SPERANTE PE CARE LE AVEM PENTRU SAMBATA, ASA CA TINE MINTE:
DATI TOTUL IN TEREN,LUPTATI PANA LA UTIMA SUFLARE ASTA II MECIUL NOSTRU,SINGURUL CARE CONTEAZA!!!

Nu mai scrie cu majuscule ca nu suntem miopi
Zaharia e peste o clasa pestemulti din echipa...parerea mea ca si iacob s-a miscat binisor
Sa speram ca si sambata se va lupta la fel ca in meciurile cu U Cluj si Otelul.Cu el si Baltoi in atac sa rupa plasa celor de la poli.
Pages: 1 2
Reference URL's