In urmatoarele saptamani, Suporter Club UTA va lansa primul numar al revistei "RedUTA", dedicata UTA-ei si suporterilor ei. Pentru a face continutul revistei cat mai atractiv, ne-am gandit sa apelam la opiniile si sugestiile utistilor privind ce anume ar trebui sa contina revista. Deasemenea, vom incerca sa publicam articole , poze, sau orice alte informatii deosebite despre UTA sau suporterii ei , venite de la viitorii nostri cititori. Mai mult, prin intermediul revistei vom incerca sa intermediem un dialog intre suporteri si oficialitatile clubului, dialog bazat in primul rand pe intrebarile si sugestiile voastre adresate persoanelor din conducerea clubului sau chiar jucatorilor.
Asadar, articolele, pozele, intrebarile, opiniile, sugestiile voastre pot fi trimise la adresa de mail:
revista_reduta@yahoo.com Le asteptam cu placere si suntem siguri ca vom afla prin intermediul vostru multe lucruri frumoase despre echipa noastra de suflet. :biggrin:
Pentru ca sa imi intru in rolul de moderator al forumului, acest topic va ramane inchis pana la aparitia revistei, pentru a nu incepe discutii legate de situatia actuala a UTA-ei pe un topic nepotrivit (de ex, unei intrebari puse de un user sa ii raspunda alt user, etc).
Eventualele discutii pe tema revistei sau pe oricare alta tema legata de activitatea Suporter Club UTA, va rog sa le purtam deocamdata pe forumul asociatiei, pe care il puteti accesa din meniul siteului
http://www.suporterclubuta.ro , sau pe topicurile potrivite de pe forumul oficial. :biggrin:
Asa dupa cum poate ati aflat, cu ocazia primului meci al UTA-ei pe propriul teren (partida cu U.Cluj din 23 august), Suporter Club UTA va lansa in sfarsit revista RedUTA. Dorim sa organizam o lansare oficiala cu o seara inainte (vineri 22 august), probabil la OLP.
Revista va aparea lunar, intr-un tiraj de 1000 de exemplare, va avea 24 de pagini full-color, hartia fiind de o calitate foarte buna. Pretul nu a fost stabilit inca insa cu certitudine el va fi format dintr-o singura cifra. Primul numar va fi distribuit gratuit la meciul cu U.Cluj.
Structura revistei va contine 3 parti esentiale, una dedicata prezentului, una suporterilor si una istoriei clubului. Vom avea o pagina dedicata unor colaboratori (nume cunoscute din presa sportiva si nu numai), un poster in fiecare numar, un concurs si alte surprize.
Primul numar urmeaza sa contina un interviu cu Ionut Chirila. Structura interviului este binenteles stabilita insa daca aveti cumva intrebari interesante pentru managerul UTA-ei le puteti trimite la adresa revista_reduta@yahoo.com. Ar fi bine sa va grabiti pentru ca interviul va avea loc la inceputul saptamanii viitoare.
De asemenea daca aveti propuneri, sugestii, critici le puteti trimite si pe acestea la adresa mai sus mentionata. Din motive lesne de inteles, pe forum nu vor aparea decat informatii generale legate de revista.
Speram ca in ciuda lipsei de experienta, ajutati de colaboratorii nostri valorosi sa va oferim inca de la primul numar o publicatie care sa se ridice la nivelul exigentelor voastre. Va pot asigura insa ca desi vom fi o revista dinamica si moderna, in nici un caz nu vom merge pe directia publicatiilor centrale, cancanul, mondenitatile ieftine si materialele de scandal neintrand in preocuparile redactiei noastre.
Abia astept primul numar. Mult succes si viata lunga! Sper sa nu pierd niciunul, nefiind din Arad, dar venind la fiecare meci, ba chiar mergand in deplasari pe cont propriu. HAI UTA!!!
Avem in plan si solutia abonamentelor dar pana atunci cu siguranta vom gasi o varianta si pentru cei care nu sunt din Arad dar vor sa intre in posesia revistei. Multumim pentru urari!
Suporter Club UTA in colaborare cu XBG lanseaza revista RedUTA, revista a suporterilor aradeni, aflata sub motto-ul "Dragostea noastra pentru UTA nu retrogradeaza niciodata". Ne dorim ca prin acest demers sa actionam in directia unei imagini calitativ superioare a UTA-ei in randul aradenilor si de asemenea sa fim o punte de legatura intre suporteri si clubul pe care il sustin. In paginile revistei veti gasi reportaje de actualitate din viata echipei, colaje din viata suporterilor dar si apeluri la memorie pentru redescoperirea si valorificarea trecutului glorios al echipei noastre.
Lansarea oficiala va avea loc sambata 23.08.2008, ora 18, la Old Lady's Pub si la ea sunt invitati sa participe reprezentantii mass-media, personalitati legate de clubul UTA precum si membrii Suporter Club UTA.
Primul numar este unul promotional si se va distribui in mod gratuit la meciul cu U. Cluj de luni 25.08.2008, ora 19, in limita stocului disponibil, celor care fac dovada ca poseda un abonament pe sezonul 2008-2009 la meciurile UTA-ei.
SUPORTER CLUB UTA
Dupa lansarea revistei, de la ora 20, tot la OLP, pentru cei interesati, va fi prezent si domnul Hermann Farkas pe care multi il stiti dupa pseudonimul folosit pe forum - Old Fan. Este vorba de domnul care a initiat topicul "Amintiri despre UTA-ITA 46-74", care a avut amabilitatea de a raspunde la citeva intrebari pentru un interviu ce va aparea in primul numar al revistei si care va veni in Arad la invitatia SCU pentru aceasta ocazie. Dupa lansare va ramine citva timp (1-2 ore) pentru o sesiune de amintiri/discutii in masura in care i-o va permite sanatatea si va gasi interes din partea voastra.
In numele echipei REDUTA va multumesc tuturor celor care ati fost fizic sau spiritual alaturi de noi in aceasta seara minunata. Dragostea noastra pentru UTA nu retrogradeaza niciodata!
![[Image: cop1.jpg]](http://i299.photobucket.com/albums/mm316/albrosu/cop1.jpg)
Alaturi de suporteri si jurnalisti, la reusita acestei frumoase seri au contribuit invitatii nostri speciali:
Hermann Farkas (Old fan)
Mircea M. Ionescu (cunoscutul gazetar sportiv)
Gheorghe Vaczi Jr.
Ladislau Petschovsky (fiul lui Iosif Petschovsky)
Joe Petschovsky (nepotul lui Iosif Petschovsky)
REDUTA exista!
Asa cum am anuntat, suporterii care si-au facut abonament la meciurile UTA-ei pentru acest sezon vor primi in aceasta seara primul numar al revistei RedUTA. Aceasta se va distribui la intrarile in stadion si tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia ei e sa aratati abonamentul celor care o vor imparti. Incepand cu numarul viitor revista se va comercializa la chioscurile de ziare precum si la stadion in zilele de meci.
Felicitari pentru revista. Imi place foarte mult calitatea hartiei si a articolelor scrise. Si pozele sunt foarte reusite. Cu UTA pana la moarte !
Felicitari tuturor care au contribuit la numarul 1 al revistei .
Felicitari echipei REDUTA. Se vede ca puneti suflet. Revista e foarte frumoasa, interesanta si sunt sigur ca va fi un succes. Felicitari inca o data!
Trebuia sa iti faci abonament, si sa vii mai repede la stadion.:tongue:
Am abonament :P.Am rezolvat oricum problema.O sa ma intalnesc cu edebeast la meciul cu Arges si o sa-mi deie revista.
Lasa copilul in pace! :icon_cheesygrin: Am lamurit problema, are abonament doar ca a ajuns mai tarziu putin.
Dudi aia era confidential, ce ma fac daca mai sar inca 200 pe mine acuma care n-au mai apucat revista? :icon_cheesygrin:
Le spui ca numai ai reviste :)).Mie mi-ai dat-o pe ultima si gata :)).
edenbeast Wrote:Lasa copilul in pace! :icon_cheesygrin: Am lamurit problema, are abonament doar ca a ajuns mai tarziu putin.
Dudi aia era confidential, ce ma fac daca mai sar inca 200 pe mine acuma care n-au mai apucat revista? :icon_cheesygrin:
As dori sa-i felicit pe cei implicati in lansarea acestiu proiect.Pentru idee deocamdata, deoarece n-am apucat sa intru in posesie. Deh, nu-i suficient sa ai doua abonamente, mai tre' sa fi si punctual. Adevarul e ca am iesit de la lucru mai repede,da' se vede treaba ca nu suficient:shy: Oricum nu stiu daca mai trebe vreo 200, da' macar unu as dori sa achizitionez si eu. Contra cost, evident! Sper ca acest lucru sa se reglementeze in viitor.Apropos, am vazut multi care au sters scaunele cu revista. Asa-i cu chestiile pe gratis!:wink:
HAIDE UTA!!!
Multumim pentru aprecieri! Primul numar, ca si in cazul altor reviste, a fost unul promotional. N-am vrut sa-l facem chiar cu circuit inchis, am si pastrat tirajul normal de 1000 de exemplare insa distribuindu-se gratuit, era normal sa facem o selectie si am hotarat ca in afara de membrii SCU si invitatii la lansarea revistei, cei care merita sa intre in posesia primului numar sunt abonatii. Din pacate pentru noi insa din fericire pentru UTA, numarul abonatilor l-a depasit pe cel al revistelor disponibile asa ca cei care au ajuns mai tarziu au ramas fara. De la nr.2 veti gasi revista atat la chioscurile de ziare cat si la stadion in zilele de meci. Ne-am bucura ca tirajul sa fie prea mic, depinde doar de cititori daca apreciind revista ne vor determina sa marim tirajul. Deocamdata, avand in vedere costurile de productie, 1000 de exemplare e o cifra realista.
Cel mai probabil maine o sa va putem informa cu siguranta pretul revistei incepand cu numarul 2 plus alte cateva amanunte despre numarul pe septembrie.
Inca odata multumiri celor care ne-au apreciat cat si celor care ne-au criticat constructiv (asta ca sa folosesc un limbaj de lemn). Cu ajutorul vostru sper sa devenim tot mai buni cu fiecare numar.
off-topic : Dudi zi acuma ca ai intarziat din cauza mea:D...da la 18:30 nu ii tarziu totusi.:D