raul04 Wrote:The_Kid Wrote:Cum te bate D-zeu cand nu stii sa iti vezi de lungul nasului. Aviz celor ce ne faceau pe noi SDR-isti:
Globalizarea invinge! Smarandescu va deschide un magazin Steaua, langa magazinul fanilor viola din Timisoara- Sport.ro
Timisoara are dupa multi ani de aspteptare un magazin dedicat in exclusivitate fanilor lui Poli. Vestea a fost foarte bine primita in Timisoara, insa, la scurt timp, a aparut si vestea proasta. Vis-a-vis de magazinuk Viola, va lua nastere un magazin dedicat fanilor stelisti.
"Am primit aprobare din partea municipalitatii si cat de curand il vom deschide", a declarat pentru Cancan stelistul Marius Smarandescu, fratele lui Catalin si presedinte al PNG Timis.
Cristi Brancovan, unul din liderii de galerie de la Poli, a declarat:
"A mai incercat el, mai demult, cu un fel de magazin Steaua in alta zona si nu a mers, a dat faliment in cateva zile. Sigur ca omul trebuie sa isi faca meseria, sa mai smulga niste bani de la Jiji. Daca cumva se aduna un numar relativ mare de suporteri ai Stelei, probabil ca vom discuta putin cu ei, poate ii urmarim, dar, oricum, nu vom spune la ziar ce avem de gand sa facem. Nu suntem naivi. Dar, repet, nu cred intr-o asemenea reusita", a spus acesta.
Intradevar, Dumnezeu nu bate cu bata. :twisted:
Doamne da fraier mai e :)).
ce taran doamne ce taran si ei mai vorbesc de noi........"probabil ca vom discuta putin cu ei, poate ii urmarim, dar, oricum, nu vom spune la ziar ce avem de gand sa facem. Nu suntem naivi.
partea asta e cea mai tare......au ca nu o sa declare in ziar.....dar deja a declarat ce va urma:lol::lol::lol:
eu il cunosc pe cristi brincovan e aradean am copilarit cu el,un fricos frate,fugea de bataie ca de dracu,taicasu e un mare utist
simpatica, parca nu mergea totusi la topicul un tribut adus idiotilor.
Nu stiam unde sa postez....rog adminii sa mute postul acolo unde cred ei ca se potriveste cu topicul. 8)
Lacatus: "La UTA, mai greu decat la Steaua" sportarad
Sunday, 13 January 2008
Marius Lacatus a declarat pentru ziarul Libertatea ca munca depusa la UTA era mult mai solicitanta decat cea la Steaua. "Poate sa para ciudat, dar mai multe griji aveam la UTA decat am acum la Steaua. La Arad, trebuia sa ma ocup si sa gasesc un teren ca lumea pe care sa ne antrenam. Mai era si problema cu rezultatele. Antrenorul e socotit mereu primul vinovat, dar trebuie tinut cont si de lotul pe care-l are la dispozitie. Iar cu UTA ma bateam sa scap de retrogradare", a spus fostul antrenor principal al Batranei Doamne.
...marssss...
Păi, nu Lăcătuş era cel care spunea nu demult că n-a avut în viaţa lui un lot aşa de bun precum cel de la UTA, de la începutul ediţiei de campionat 2007/2008? Nu înţeleg de ce acest tip se victimizează. La UTA mai mult a înjurat jucătorii, decât să le predea lecţii de tactică sau de abordare a meciurilor. Aşa se comportă un antrenor de ţinută?
La laturile debitate de (...) asta nu pot sa spun decat un singur lucru: BIP! BIIIP!!! BIIIIIPPPP!!!! Traducerea pentru cine are nevoie o ofer prin PM
Cum zicea acolo laca in articol...poate pare ciudat ca era mai greu la uta...DA!!! CHIAR PARE CIUDAT sa spuna asa ceva.sa fie sanatos, daca o sa ajunga Uta mare o sa-i zambim noi mai prieteneste de sus.
Citat din gandirea tactica a lui Lacatus, auzit azi la tv: "Habi (Habibou) te sparg!!"8)
Un Avion sa prabusit intr-un cimitir, politistii au recuperat 400 de victime...
Intr-o camera is 3 becuri , fiecare bec are intrerupatorul ei , intrerpatoarele sunt situate inafara camerei. cum poti sa sti fiecare intrerupator pentru care bec este??? ...sa va vad
@ philips...le apesi si vezi care se aprind
Robbert_ro Wrote:@ philips...le apesi si vezi care se aprind
pai is inafara camerei intrerupatoarele