Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Stadioane
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(01-02-2012 01:53 PM)redNeck Wrote: [ -> ]"Inca un stadion de 5 stele in Romania (Galerie foto)

Dupa ce in 2011 s-au construit trei arene ultramoderne la Bucuresti, Cluj si Ploiesti, anul 2012 va aduce un nou stadion de cinci stele pe harta Romaniei.

Conform site-ului banatsport.ro, la Timisoara se va construi o arena de 30.000 de locuri pe locul actualului "Dan Paltinisanu" ce va respecta standardele FIFA si UEFA, iar alaturi de aceasta va fi ridicata si o sala polivalenta de 10.000 de locuri.

Arhitectii au propus deja trei variante de realizare a proiectului. Prima propunere, care este si cea mai scumpa (aproximativ 100 de milioane de euro), presupune alaturarea celor doua constructii.

"Cele doua functiuni sunt 'infasurate' intr-un spatiu comun de legatura care adaposteste spatiile publice, accesele si functiunile comerciaje si de servicii care ating in aceasta Ipoteza dimensiunile maxime. In subsolul general se realizeaza spatiile tehnice si parcajele - care, la randul lor, ating aici dimeslunile maxime. Extensia spatiilor de legatura permite spatii publice exterioare de doua feluri: pietele acoperite (vestibule exterioare) la nivelul solului si platforme pietonale la nivelul primului nivel (acoperirea spatiilor comune).", se arata in proiectul aprobat de Consiliul Judetean Timis.

Cea de-a doua varianta propune suprapunerea salii si a stadionului, costurile fiind reduse la 86 de milioane de euro, in timp ce a treia consta in intersectarea constructiilor, cheltuielile totale, in acest caz, fiind mai mici de 50 de milioane de euro.

Construirea stadionului Arena Nationala din Bucuresti a adus in Romania si prima finala de cupa europeana, Europa League 2012."

http://www.ziare.com/fc-timisoara/stiri-...to-1148139

Eh, povesti de adormit copiii.Sa promita e gratis, ca doar vin alegerile.
A inceput campania electorala!
Din câte înţeleg eu e o propunere făcută arădenilor. Ei (arădenii) pot să o ia în serios, să o bagatelizeze pur şi simplu sau pot să accepte în continuare balivernele PDL local.
Nu pot lua in serios nicio idee (ca proiect e mult spus) de genul asta care apare cu doua luni inainte de alegeri, indiferent dinspre care partid sau politician vine. PNL daca isi dorea cu adevarat acest lucru intocmea un proiect pe tema asta, proiect pe care il supunea dezbaterii publice si apoi s-ar fi luptat sa il promoveze in consiliul local. Cu atat mai mult cu cat ideea apartine chiar unui consilier. Deocamdata consilierii PNL s-au remarcat tocmai prin absenta la sedinta exact in momentul in care opozitia chiar avea o sansa de a trece un proiect (ma refer la cel legat de energia termica). Asa ca imi pare rau sa o spun dar astfel de momeli aruncate pe piata ma lasa rece.
De povestile nemuritoare ale lui Falca si ale PDL-ului cu stadionul nici nu are rost sa mai amintesc. E gretos cum in campania electorala isi aduc toti aminte de UTA dar trei ani si jumatate nu-i vezi sa dea pe la stadion (decat aia care erau utisti si inainte de ce au intrat in politica)
edenbeast,

Din întâmplare îl cunosc pe Ciupe. E consilier de câteva luni, în locul lui Moisescu, şi din câte ştiu n-a lipsit de la nici o şedinţă de consiliu local. Mai mult, îl ştiu ca fiind un tip extrem de riguros. Sigur că această caracterizare poate fi ignorată şi bănuită de subiectivism, de-altfel mie unul îmi este absolut indiferent că iei sau nu în serios ideea. Pentru mine, ca cetăţean, contează că se pune în discuţie un asemenea subiect şi că, fie şi la ceas electoral, e supus dezbaterii publice. Că e momeală sau nu, vom vedea. Deocamdată e pus pe tapet în fază incipientă. În altă ordine de idei, greţoase mi se par mai toate campaniile (şi cele pro şi cele contra), din mai toate domeniile, inclusiv din fotbal.
Atat Ciupe cat si Dekany plus inca unul de la PSD au lipsit de la ultima sedinta de consiliu in care era supus la vot proiectul consilierului PNTCD Claudiu Cristea privind reintroducerea partiala a subventiei pentru gigacaloriei. Tinanad cont ca in sala fusesera vreo 30 de cetateni veniti sa sustina proiectul (fapt fara precedent) si ca existau semnale ca o parte a consilierilor PDL erau tentati sa voteze acest proiect, absenta de la vot tocmai a 50% din opozitia din consiliu a echivalat, in opinia mea, cu un cutit infipt in spatele unui coleg.
Revenind on topic (imi cer scuze pentru paranteza) poate ca Ciupe e un om serios si de buna credinta in demersul asta (nici mie ca persoana nu-mi displace), nu poti sa ai parte de o dezbatere pe trei propozitii aruncate dupa o incropeala la coltul mesei. Asa ceva poate sa propuna oricare dintre noi, fara sa fie consilier. Intrebarea mea este daca domnul Ciupe are idee cum, unde, cat va costa si de unde banii pentru un asemenea proiect?! Asta astept eu de la un consilier: sa vina cu hartiile in fata in care sa spuna: un procent din populatie vrea asta, e bine sa o facem pentru ca, putem sa facem asta asa, ne costa atat, iar banii ii luam de aici. Daca domnul Ciupe face asta, chiar si in campanie electorala, atunci jos palaria si chiar o sa iau in serios, ca alegator si utist, o asemenea propunere.
In afara de Claudiu Cristea , doar d-l Saplacan de la psd participa activ la toate sedintele de clm si la toate dezbaterile publice . Restul din opozitie sunt absenti in permanenta ! Si vorbesc in cunostinta de cauza nu "din auzite" !

Despre pdl si marionetele portocalii nu are sens sa vorbim ca ar fi penibil. Oricum principala vina pentru ca pdl are o astfeld e majoritate in clm si cj o are opozitia si abia apoi aradenii. Opozitia incapabila sa iasa din jocurile ei marunte si meschine , incapabila sa propuna persoane noi in conducerile lor , persoane cu o credibilitate cat de cat mai ridicata decat un dekany, un parpala sau ca sa nu dau exemple doar de la pnl , un caprar sau un halmagean (who the f..k is halmagean by the way).

Voi merge la vot si voi vota cu cei mai buni din punctul meu de vedere , dorindu-mi binenteles o schimbare in Arad, dar usl nu imi face deloc usoara decizia, sincer .
Asta ar fi normal si de drept precum spune @edenbeast dar la noi nu este asa.La noi este cu jos X sa-l punem pe Y ,la fel cei din consiliu judetean buzau sa fie majoritari de ai nostri,vorbesc eu,am eu grija... si pe a-i lor ii lasam in Braila majoritari ca-i unul de alor fiu lu' tatasu'.La fel trebuie destituit z din institutia *&^ ca trebuie sa-l punem pe R.Am fost sunat din Satu-Mare,cica V scade drastic in sondaje datorita abuzurilor si coruptiei,atunci sa candideze acolo T si sa le spuna oamenilor de acolo ca si el va abuza.Dar va abuza de lege. Iar pe G din Tulcea eu zic sa-l lasam in functie nu de alta dar are ochi albastrii.Aa si sa nu uit! La centru trebuie neaparat promovat Escu.Are un plan maret!Pe bune.Vrea sa ajunga presedinte....etc . Ca cam asa se face politichia la noi.Ce planuri ce idei, ce proiecte ...
Hm ... ce nume dubios are si topicul asta ... Stadioane. Auzi la ei, mah !
http://www.cotidianul.ro/falca-aradul-tr...nt-180920/
Incepe campionatul penitenciarelor si e nevoie de stadion.
Udrea va fi un fel de Geta Onu oare ?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's