S-a intors acasa un alt utist adevarat...multumim Radule pentru ca ai ales cu sufletul...multa bafta...vom fi alaturi de voi si la bine si la greu...CU UTA PANA LA MOARTE
Radu Mărginean: “Am stiut si ce mănâncă utistii!”
Radu Mărginean a fost singurul bistritean care nu s-a putut bucura la maxim după succesul de la Arad, o victorie cara a declansat o horă a bucuriei în vestiarul trupei lui Pădureanu. Mărginean, fost ani buni la UTA, a spus că echipa sa a pregătit extrem de bine acest meci: “Am jucat foarte bine tactic si am venit cu lectia bine învătată. Adică i-am studiat foarte mult pe adversari si pot să spun că am stiut si ce mănâncă utistii.” Fostul textilist, acum titular de drept la Gloria Bistrita, a fost surprins si el de jocul foarte slab al arădenilor: “Ei au jucat cu mingi lungi si nouă ne-a convenit acest lucru, pentru că am avut fundasi înalti. Am reusit să marcăm repede si apoi ne-a iesit jocul pe contraatac, de fapt am reusit ce ne-am propus. Poate că UTA ne-a privit si putin de sus”, a explicat la final Mărginean. Fotbalistul Bistritei nu a uitat însă publicul arădean si UTA: “M-am simtit tare ciudat să joc împotriva UTA-ei în divizia A. Oricum, public ca la Arad greu mai găsesti în tară si oricând voi fi dorit aici mă voi întoarce. Doar aici îmi este familia si prietenii.” (S.H.)
DECLARATIE 16 SEPTEMBRIE 2006
sursa : ziarul OBSERVATOR
M-am uitat aseara la UTA 100 % si pot spune ca Marginean are un suflet si un caracter exceptional. La fel si Todea, si Marne. De asa jucatori avem nevoie. Si in amicalul cu CFR, am observat o mare daruire din partea sa. BINE AI REVENIT, RADULE!
Bine ai venit si te asteptam sa vorbesti cu noi un pic cand ai timp macar o jumatate de ora sau o ora :P.Mersi.
Bine ai revenit MARGINEAN!!! SA JOCI CAT MAI BINE LA UTA!!!
Marginean: "Sa castige UTA, dar sa ia CFR campionatul"
In pauza competitionala din iarna, lasat in afara lotului de CFR Cluj, Radu Marginean a ales fara sa se gandeasca sa revina la echipa fanion a judetului unde s-a nascut. Cu cinci runde inainte de finalul sezonului, UTA este retrogradata in Liga a 2-a, iar mijlocasul de 26 de ani recunoaste ca ar fi trebuit sa cantareasca mai mult decizia de acum trei luni de zile. "Recunosc ca m-am grabit si mi-am urmat doar sufletul. Din primele saptamani la Arad mi-am dat seama ca nu e totul in regula, oricum nu ce ma asteptam sa fie. Nu pot sa spun ca regret ca am venit la UTA, dar, poate, data viitoare o sa ma gandesc de doua ori pana sa fac o alegere, mai ales ca nu am dus lipsa de oferte si mai bune decat ale Aradului." - a precizat "inchizatorul" crescut de Francisc Tisza la Romvest. Desi este refacut din punct de vedere medical, jucatorul imprumutat de CFR Cluj la UTA pana in vara nu va intra pe gazon maine. "Nu e nimic stipulat in contract, e doar o intelegere verbala intre conducatorii celor doua cluburi. Si cred ca e mai bine asa. In fotbalul romanesc, in astfel de cazuri esti banuit la prima pasa gresita de blat. Maine, imi doresc sa castige UTA, iar CFR Cluj sa iasa campioana." - a punctat "Margi".
Vorbind de argumentele celor doua formatii pentru o victorie maine, utistul a spus: "CFR Cluj e un club mult mai bine organizat decat UTA. De la presedinte si pana la ultimul om din echipa, toata lumea stie ce are de facut. La UTA nu e tocmai asa. In plus, clujenii au investit foarte multi bani in transferuri si eu zic ca au facut-o cu cap, fiindca au fotbalisti buni. Nu mai vorbesc despre moralul lor, comparativ cu al nostru. Ei se bat la titlul cu sanse mari, noi suntem ca si retrogradati." Totusi, Marginean crede ca si utistii au atuurile lor maine: "Cred ca jucatorii UTA-ei vor lupta pentru orgoliu fotbalistic, dar si pentru a-si mai imbunatatii relatiile cu suporterii, mai ales ca in aceste zile clubul isi aniverseaza ziua de nastere."
sursa:
http://www.sportarad.ro
ma bucur increderea pe care io acorda chirila lui radu,ce-a ce ma face sa sper(cred) ca se va incerca cumpararea lui in vara de la CFR,sunt convins ca radu va fii un jucator de baza la noi daca ramine(nu afacut un retur grozav dar tre sa tinem cont ca in tur nu a jucat nici un minut),din pacate probabil ca va pleca varga
Mărginean: „Nu ştiu dacă mai rămân la UTA”
(D.B.), 05 mai 2008 23:14
Radu Mărginean nu va juca în ultimul joc al actualei ediţii de campionat. Fotbalistul arădean este suspendat pentru partida cu Dinamo, în urma cartonaşului galben primit în meciul de vineri de la Bucureşti, cu Rapid. „Nu ştiu dacă voi mai rămâne la UTA. Eu sunt fotbalistul clujenilor de la CFR, fiind împrumutat la UTA, după cum bine se ştie”, a declarat mijlocaşul crescut de Romvest. Fără a spune, cu siguranţă Mărginean îşi doreşte să fie reprimit în vară în lotul feroviarilor clujeni şi să joace în Champions League, nu în Liga a II-a, acolo unde Bătrâna Doamnă este condamnată să evolueze din sezonul viitor. Cu toate acestea, şansele lui Mărginean să fie rechemat în lotul celor de la CFR Cluj sunt mici, astfel că, cel puţin teoretic, este posibil ca el să devină subiectul unui transfer la UTA. Alături de Mărginean, din această săptămână se vor reîntoarce la CFR Cluj şi portughezii Amorerinha şi Oliveira.
Sursa:
http://www.observator.info
va spun eu sigur ca chirila vrea neaparat sa ii aiba in echipa atit pe el cit si pe varga
Marginean: "Sunt sigur ca pot juca in Liga 1"
Dupa Ioan Hora, un alt fotbalist al "Batranei Doamne" isi anunta intentia de a nu a mai evolua pentru UTA si in Liga a 2-a. In cazul lui Radu Marginean lucrurile sunt si mai simple, pentru ca el se intoarce la CFR Cluj, club de unde a fost imprumutat la Arad pana la finalul acestui sezon, iar de acolo poate fi redirectionat la un club din primul esalon. "Stiu ca erau oferte pentru mine de la echipe din Liga 1 in iarna si chiar daca nu am evoluat foarte bine la UTA in retur, sunt convins ca ma pot descurca in elita. Am 25 de ani si nu vreau sa ma intorc in Liga a 2-a, pentru ca stiu ca pt mai mult. Si, in plus de asta, nimeni nu mi-a spus de la Arad daca ar mai avea nevoie de serviciile si prea mult nu pot sa astept nici eu." - ne-a declarat "inchizatorul" crescut de Francisc Tisza la Romvest.
Acesta a explicat si randamanetul sau mai scazut in partea a doua a sezonului. "Cred ca majoritatea jucatorilor de la UTA am evoluat mult sub potentialul nostru, deoarece nu am avut liniste si nu a existat stabilitate. S-au schimbat patru antrenorii, unii cu idei, altii fara...A fost greu pentru toti sa gasim un echilibru in evolutiile noastre, dar cred ca am terminat cu fruntea sus sezonul mai ales dupa victoria din Giulesti." - a adaugat "Margi". Fotbalistul a mai precizat ca nu-i pare deloc rau ca a plecat de la Cluj si a ratat eventul istoric realizat de formatia lui Ioan Andone. "As fi putut ramane fara probleme la CFR, fiindca nu ma dadea nimeni afara, iar acum zambeam si eu pe televizor, dar nu e genul meu. M-am simtit inutil si nu m-am gandit niciun moment sa raman, ci am incercat sa joc chiar si pentru evitarea retrogradarii. La fel si acum, daca simt ca sunt inutil la Arad, nici nu are rost sa ma mai gandesc la UTA." - a concluzionat mijlocasul aradean, care acum sase luni a avut oferte de la Otelul Galati, Poli Iasi si FC Vaslui, dar a ales sa revina acasa.
Sursa:
http://www.sportarad.com
Unde este sufletul de aradean acum???? Alt personaj , acelasi scenariu si multa gargara ieftina.