Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Unde mancam?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Mi-a venit ideea de a deschide acest topic deoarece eu unul sunt mai gurmand asa de felul meu :biggrin: si ma gandeam ca ar fi folositor pentru toata lumea daca ar impartasi fiecare din experienta lui si ar recomanda si celorlalti niste locuri bune de mancat din oras si nu numai.

Incep eu si va recomand "Ornela", restaurant&pizzerie unde zic eu ca se mananca cea mai buna pizza din Arad.
Locatii: UTA (vis-a-vis de biserica ortodoxa), Micalaca (vis-a-vis de Corpul M al Facultatii de Inginerie de la Vlaicu).

Bistro "Le Passage", este un local nou deschis unde se pot manca niste piadine foarte bune, paste, baghete si alte specialitatii. Localul este o combinatie intre bar si fast-food insa nu sunt preparate traditionale de fast-food.
Locatie: str. 1 Decembrie (vis-a-vis de cofetaria hotelului Continental Astoria).
Eu as mai propune ca la firmele pe care le postati si au livrare la domiciliu, sa postati si numerele de telefon.
Kidule baga un nr. de tel. de la Ornela, te rog.
Kidule, ai deschis un subiect delicat (si la propriu si la figurat :biggrin:).
Parerea mea este ca cea mai buna pizza din Arad se mananca la Coandi sau la Ambiente (sau Coandi Italia, nu stiu cum se numeste acum, vizavi de Casa Armatei).
Pentru paste (si nu numai!) va recomand restaurantul hotelului italienesc (imi scapa numele) de la Boul Rosu, de langa Old House sau, (pentru cei care frecventeaza :icon_cheesygrin:), Pussycat Night Club.
Eu obisnuiesc sa mai mananc si la restaurantul Creme de la Creme, de pe strada Elena Ghiba Birta (parca), in capatul dinspre Intim. De acolo va recomand pieptul de pui la gratar cu cartofi prajiti si sos tabasco (neaparat sa cereti sosul,n-are farmec fara !) sau clatitele cu ciocolata sau inghetata.

Later edit : va recomand de asemenea, fast food-ul Big Belly, unde saorma la farfurie si puiul crocant sunt foarte bune.
da Big Belly are mancare buna in schimb si la Le Passage ii buna mancarea am mancat sambata seara niste paste si is chiar bune...Str.1 Decembrie
Ce ziceti de Kebabul de la Papa Bun eu unul zic ca este foarte reusit si mare si dupa mine este unul din cel mai bun kebab din Arad.
parerea mea:D
La recomandarile lui Banciu, - asa am ajuns la - " ASIA WOK " - strada Cozia nr.5 vis a vis cu Gold Gim , mancare cu specific asiatic, tel: 0257 - 288043 . Pofta buna !
Happy Chicken
Cocosul de Aur de pe strada victoriei , au meniul zilei la 10 RON , mancare foarte buna felul 1 + felul 2 in plus au si spalatorie auto
De acord cu Kidu!!! Pentru detalii

http://www.pizzeria-ornella.ro

micutu acolo gasesti toate informatiile necesare despre restaurantul Ornella. Personal prefer Pizza Ungureasca fara ou si cu masline negre de la Ornella, ma omoara! :)

PS: Sunt un mare fan al ciorbei de burta.Recomand Transilvania (dupa cum cred ca stiati deja) si Hotel Central.

Fanilor de biftec tartar: Hotel Paradis din Aradul-Nou si Hotel Continental va v-a multumi pe deplin. Hai ca deja mi se face foame.
Pentru paste si alte preparate italienesti: "Retro" in zilele in care este Lorenzo si "Roma" (linga Liceul Slavici).

Pentru o ciorba bihoreana senzationala: Coandi mic (Piata Avram Iancu), sau Coandi Italia.
Cea mai buna pizza la Pensiunea Queen(in Vlaicu mai in spate de 5 colturi), in general mi-a placut ce am mancat acolo si nu e nici scump,ciorbe de departe Transilvania da cam scump,ce am mancat pe la Big Belly nu m-a impresionat
daca vorbim de ciorba de burta in special si orice ciorba in general cele mai bune si mari portii(credeti-ma pe cuvant ca le-am incercat pe toate inclusiv la Transilvania) sunt la "SURA DACILOR" langa jackson, intrarea dinspre victoriei. pentru mancare la minut va recomand fast-food-uri cu meniul zilei unul din ele La Mutti (langa statuia ungurilor) la 9 lei felul 1+2 sau Piccolo cum vii dinspre centru spre Piata Mica, cea mai buna mancare la fast-food insa un pic cam piparate preturile sau Pit Stop la Intim in loc la Pizza King au mancare buna si proaspata tot timpul!

mancare chinezeasca ieftina si buna la Asia WOK langa Gold Gym la Boul Rosu, Pizza depinde de gusturi fiindca firme sunt insa ornelia si coandi nu mi se par atat de extraordinare vs-a-vis de ce exista la ceilalti ca sa justifice diferenta de pret(aproape dublu) insa asta e parerea mea, cum ziceam depinde de gustul fiecaruia......insa decat o piza cu 30 de ron mai bine o mancare calda si mult mai "sanatoasa" cu 9 .

p.s. la fast-fooduri cu meniul zilei: evitati meniul de la Cuibul Cocorilor , este groaznic si zilnic acelasi!
- cea mai buna ciorba de vacuta la Cairo
- paste la RETRO si la GIO
- friptura de miel (pt ca e sezonul) la GIO, vita ( recomand in sos balsamic cu miere) la RETRO, pui la Ornela.
- cele mai bune salate si cel mai bun tiramisu la Fantasy
- cea mai buna salata de fructe la Crystal
- inghetata la Venezia si Coandi

Pofta buna! :smile:
daca tot dai atatea locatii , mai "inserteaza" si ceva adrese te rugam!

Cairo??? care mai e si asta???
Cairo e chiar inainte de sensul giratoriu de la Bou Rosu, intr-o curte, vizavi de statia de tramvai. Au si ceva retete egiptene cu carne de miel si pui dar n-am apucat sa le incerc. In schimb, ciorba de vacuta si legume e cea mai buna dintre toate ciorbele pe care le-am gustat pana in prezent. :smile:
daca va place mancarea chinezeasca,va recomand "Hong Kong ",cum iesiti din Arad,spre Nadlac...cel mai mult mi-a placut bucati de ratza fripta +orez cu bambus!

http://www.newhongkong.ro/index.htm
Daca vreti sa iesiti la o pizza in oras va recomand "Pizza 5 colturi"(vis-a-vis de gara si in vlaicu pe strada Obedenaru nr.1,si mai nou si la Gemi Center)

Pofta Buna!!!
nimic nu se compara cu o pizza provinciale cu o portie in plus de porumb de la 5 colturi,cea mai buna mancare italieneasca o gasiti la Retro dar neaparat sa fie facuta de Lorentzo,elita o gasiti la PUB niste carnaciori de bere :)
albrosu Wrote:Cairo e chiar inainte de sensul giratoriu de la Bou Rosu, intr-o curte, vizavi de statia de tramvai. Au si ceva retete egiptene cu carne de miel si pui dar n-am apucat sa le incerc. In schimb, ciorba de vacuta si legume e cea mai buna dintre toate ciorbele pe care le-am gustat pana in prezent. :smile:

egipt????cairo???/mancare arabeasca???? blehhhhhhh. nuuuuuuuu!!!!!!!!!!!
e grasa si provoaca indigestie.....va spune unul care 2 saptamani a trecut prin chinul mancarurilor egiptene :tongue:

red*boy

la PICOLO se mananca bine si ieftin ;) i un fast food cu mancare obisnuita nu tot felu de sanwichuri ... astai asa ca sa mananci daca nu ai nimic pe acas sau mai stiu eu ce da nu sa-ti inviti prietena ca tra s-o pui saraca sa stea 15 minute la coada :))
Pages: 1 2 3
Reference URL's