Situatia utilizatorilor aplicatiei pt android in prima luna ..... aparent meciul cu Alba a fost punctul culminant ....
![[Image: oct2011.png]](http://img51.imageshack.us/img51/7664/oct2011.png)
despre ce aplicatie e vorba?
si la ce foloseste aplicatia?
Dupa antrenamentul de maine, la orele 14 jucatorii vor imparti flori in Galleria si Atrium.Sper ca prin acest gest sexul frumos va veni in numar mai mare la stadion in retur!
In proportie foarte mare in urma unui parteneriat intre UTA si Go Sport Arad o sa putem cumpara produse oficiale ale clubului UTA din magazinul Go Sport (Galleria Mall Arad) unde UTA o sa aibe la dispozitie un spatiu
Superbe poze Philips SV. Mutumim !
E fantastic sa vezi cupa aia superba a Romaniei, fanioanele cu Vitoria Setubal, Feyenoord Rotterdam, Tottenham Hotspur...
poate dispare si asta...:)
Vreau sa spun ca e jenant ca noi sa dam un fanion mic luat de la magazin dar in chimb primim un fanion mare asa cum ar trebui sa fie la schimb.
Vreau sa spun ca e jenant ca noi sa dam un fanion mic luat de la magazin dar in chimb primim un fanion mare asa cum ar trebui sa fie la schimb.
![[Image: uta-Arad-fc-olt-5.jpg?width=630]](http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/921/12090/9522385/6/uta-Arad-fc-olt-5.jpg?width=630)
cand se va putea cumpara noul echipament adidas?
Tricouri sigur se vand deja, am vazut eu. 125 de lei costa.
unde?
doar tricouri?
terninguri?
de la Galleria, la magazinul Go Sport din cate stiu eu.
la go sport nu e mai nimic. acum o saptamana jumate abia daca gaseai ceva produse adidas. pacat. tricoul alb in schimb era la magazinul de la stadion.
ala alb costa probabil 125 ca cel rosu costa sigur mai mult. pt noi astia cu burta cel rosu nu e indicat ca e de-ala elastic si am arata ca manelistii in club.
eu speram ca pentru meciul ce tocmai a trecut sa fie puse in vanzare ceva produse promotionale. in ritmul asta nu cred ca pana la finalul turului ( adica o luna) vom putea alege si cumpara produse noi.
nu mai insist pe tema asta ca poate fi privita ca o chestie subsidiara si ca importanta e lupta pt promovava :)
Apropo,sincer,ce inseamna promovava?Banuiesc ce inseamna dar,de unde vine cuvantu'?
(22-04-2012 06:30 PM)fanatic Wrote: [ -> ]de la Galleria, la magazinul Go Sport din cate stiu eu.
O sa mai dureze un pic pana o sa avem produse UTA in Go Sport, inca se lucreaza la asta.
In Go Sport este doar echipamentul rosu pe un manechin doar sub forma de prezentare nu este de vanzare.
(23-04-2012 09:17 PM)Tigru_calugar Wrote: [ -> ]Apropo,sincer,ce inseamna promovava?Banuiesc ce inseamna dar,de unde vine cuvantu'?
promovava inseamna promovare in "italiana" :)) iar sensul e "promovare cu orice pret" :)