Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Pintea Claudiu Marius
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Din pacate cand lucrurile incep sa se limpezeasca si la noi trebuie sa va dau o veste tragica:
Astazi in jurul orei 15 s-a stins din viata cel care a fost Marius Pintea in varsta de 34 de ani, un baiat vesel plin de viata, un prieten adevarat si un membru de baza al grupului SUR si al peluzei aradene.
Chiar astazi vroia sa mearga la amicalul de la Salonta si incerca sa gaseasca oameni majoritatea dintre noi fiind la munca, apoi a inceput sa se simta rau si a considerat ca e mai bine sa mearga acasa pentru a se odihni dar din pacate aceasta a fost ultima zi din viata lui.

Dumnezeu sa te odihneasca in pace Marius, nu te voi uita niciodata.
[Image: pintea2bzm6.jpg]

Nu exista durere mai mare decat sa pierzi una din cele mai dragi persoane din viata. Pentru multi dintre noi Pintea era un exemplu..fie ca suporter, fie ca ultras, fie ca barbat... dar peste toate era un prieten adevarat. Se pare ca viata este destul de nedreapta uneori. Pintea a plecat mult prea devreme dintre noi dar a lasat in urma lui amintiri care vor ramane pentru totdeauna in inimile si sufletele noastre.

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!
Pintea, nu te vom uita niciodata!!
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Asa e viata, nedreapta uneri. Sa fiti tari, sa fiti alaturi de familia lui, pentru ca au nevoie de asta.
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Dumnezeu sa'l odihneasca in pace !!!
Dumnezeu sa`l odihneasca in pace !!!
..... imi este greu,
Dumnezeu sa aibe grija de sufletul tau !
...era unul din noi!!! Adio prietene!!!
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.
Nu l-am cunoscut prea bine , dar am observat ca tot timpul era cu zambetul pe buze si parea plin de viata , pacat ca sa dus dintre noi...
Condoleante Familiei Indoliate
Odihneste-te in pace prietene!!! :((
nu pot sa cred...
Adio prietene !:sad: Nu te vom uita niciodata !!!
Sincere condoleante familiei si prietenilor...

Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!
Viata este nedreapta uneori, D-zeu sa-l odihneasca, si sincere condoleante familiei
Condoleante familiei!Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Prietene, Dumnezeu sa te odihneasca in pace, ai fost un om cum putini mai sunt pe lumea asta.
Dumnezeu sa`l odihneasca in pace ! :|
Odihneste`te in pace PINTEA !!!Nu te vom uita niciodata !!!
Dumnezeu sa il ierte! condoleante familiei!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's