Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Dumnezeu sa te odihnească în pace Marius.
RIP MARIUS CLAUDIU PINTEA
nu te vom uita niciodata prieten drag!!!!!!!!!!!dumnezeu sa te ierte...DIRECTIVO ULTRA Arad
Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace!
R.I.P. Marius Pintea ! :-<.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!NU TE VOI UITA NICIODATA!!
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere : R.I.P. Marius Pintea !
Dumnezeu sa te ierte PINTEA ! R.I.P.
Azi, 21.05.2009 Marius ar fi trebuit sa isi serbeze ziua de nastere. Nu ma incumet inca sa caut in memorie acele clipe din trecut cand petreceam de ziua lui. Dar nu am incotro. Gandul ma poarta in timp cu o viteza ametitoare. O intalnire in gand, e totdeauna cu putinta, insa, fara consolare. Ce vremuri...acum, merg la cimitir...
Prima pagina a programului pentru meciul de maine...
Marius Pintea, mereu alaturi!
![[Image: pg1.jpg]](http://i299.photobucket.com/albums/mm316/albrosu/pg1.jpg)
Avand in vedere ca pentru mine a fost prima participare, am ramas placut impresionat. Fiecare echipa a tras tare sa castige si desi poate nu toti au zambit la sfarsit din ce am vazut toata lumea s-a distrat. Turneul pare in crestere si poate la anul vor fi mai multe echipe si competitia va fi mai stransa.
In incheiere cer libertate pentru prietenul meu "interzis" cristi_ (e si el mic si nevinovat ) :biggrin:
superb...nu am cuvinte...imi pare rau ca nu am fost de fata...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...
Felicitari pentru memorial,dar mai bine era daca nu era si sa va bucurati alaturi de el...Salutari de la Hunedoara
Astăzi, timpul picură peste noi, tristeţe. Se împlinesc doi ani de când finalul a venit, tăcut. E greu să vorbeşti la timpul trecut despre oameni dragi… E şi mai greu să înţelegi de ce viaţa e uneori atât, atât de nedreaptă…
Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească in pace Marius!
http://www.youtube.com/watch?v=zZHQtKaUZEg
Odihnesca-se in pace! Pacat ca cei care nu merita patesc astfel de lucruri, iar cei care merita sunt mersi sanatosi.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11