Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Pentru cei ce au fost la munca, ne vedem astazi la 16:30 la pub si dupa aia mergem la cimitir.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace:(
Maine, 21 mai 2011, de la ora 13, pe terenul ICRTI (datorita faptului ca la stadion se desfasoara "Cupa Hagi") va avea loc a 4-a editie a turneului de fotbal dedicat memoriei lui Marius Pintea. Ca in fiecare an, inainte de inceperea turneului, cei care doresc sunt asteptati sa vina la cimitirul Eternitatea de la ora 12 pentru a pune o floare, o lumanare si un gand bun la mormantul celui care si-ar fi sarbatorit ziua de nastere, dar care e mereu alaturi de noi mereu...
@Luna,
Cum pot sa fac si eu rost de pozele facute de tine la turneu? Daca iti duc un stick mi le dai si mie te rog?
Deocamdata nici eu nu le am. Pozele au fost facute cu aparatul lui Glevan si cateva cu aparatul lui Proca. Sper ca pana maine cel tarziu sa fac rost si eu de ele, apoi le voi imparti.
Pana atunci am "furat" poza de grup de pe facebook-ul domnului presedinte Jurma
![[Image: turneu.jpg]](http://img718.imageshack.us/img718/6062/turneu.jpg)
pai atunci pun pe facebook inca 2-3 ca nu am facut multe. si toate sunt cu poza de grup pentru ca huliganii din primul meci al turneului m-au apostrofat serios cand filmam desfasurarea partidei si nu am apucat sa fac si poze. si mai erau si nemultumiti de arbitraj...
Dar totusi cine o castigat?
victorie contestata la TAS pt folosirea de jucatori profesionisti "neumblatori prin peluze".
4 ani grei 4 ani tristi...dar mereu in sufletele noastre
D-zeu sa-l odihneasca
Ce repede au zburat astia patru ani. Nu imi vine sa cred.
Azi la ora 16:00 ne intalnim la pub cu totii, pentru a merge mai apoi impreuna la mormantul prietenului nostru.
Dumnezeu Sa-l Odihneasca In Pace !!!
Dumnezeu Sa-l Odihneasca In Pace !!!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11