Poate nu am fost eu prea atent, dar:
1. Reclama in care se spune ca e un cosmar sa fii scos de Sanatatea Cluj din Cupa Romaniei, mi se pare un pic cu tenta
2. Ei spun ca au fost acolo la primul meci de fotbal din Romania. Din cite stiu eu, primul meci a avut loc pe kaufland (bravo falca) in Arad!!!!!!!!!!
Zic ei ca au fost la primul meci, dar... cu diplomatie, ei nu specifica locul in care are loc. Pot, foarte bine, sa zic ca au dat o fuga pana la Arad.
Si pe mine ma seaca reclama, deoarece "baga sptilu' " ca primul meci ar fi avut loc la Timisoara.
Si eu stiu la fel, ca primul meci de fotbal a avut loc la Arad, dar un coleg de-a lui fratemiu de facultate (fratemiu a terminat istoria) a avut pt licenta o tema ceva de genul "Istoria fotbalului din vestul tarii" sau asa ceva, si spunea ca de fapt primul meci s-a jucat la Timisoara...
Totusi cred ca la Timisoara s-a jucat ceva de genul ce se juca in Anglia prin anii 1600... iar la Arad s-a jucat cu regulile din vremea respectiva... ceva de genul asta am inteles eu...
Si, ca e vorba de reclama aia, nu se spune "La Timisoara s-a jucat prima data", zice "Aici (...)" asa ca nu e chiar deplasata afirmatia, orasele sunt foarte apropiate.
cea mai penala reclama vazuta vreo data....mai ales ca cica primul meci de fotbal sa jucat la timisoara.halal de reclama
Din cate stiu eu, primul meci de fotbal dupa regulile moderne intr-adevar s-a jucat la Arad, la Timisoara s-a jucat primul meci de fotbal, insa se juca 7 la 7 , sau 5 la 5 nu mai stiu exact. erau reguli mai vechi. Meciu s-a jucat la Facultatea Politehnica. Nu mai tin minte nici echipele.
Cu ajutorul regimului comunist au luat timisorenii in spinare cam tot ce se putea de aici din vestul tarii... a mai ramas istoria...
Primul meci de fotbal s-a jucat in pestera si aia erau movi de frig...
Intr-adevar primul meci de fotbal s-a jucat la Arad insa nu pe locul unde se afla Kauflandul(inca odata bv falca) ci acolo unde acum este autogara noua.Acolo a existat un teren de fotbal inaintea fostului stadion vagonu.Va spun sigur asta.
Hai bai ce naiba, nici astazi nu va puteti abtine?