Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Daniel Chirita si-a reziliat contractul
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Discutii despre Chirita, aici.
sa-l *cenzurat* in gura de *cenzurat* !!!!

e mai bine ca a plecat un individ ca el !! mare gladiator...
Era batran, cazut psihic, nu mai dadea randament...bine ca a plecat.
Miki Wrote:sa-l *cenzurat* in gura de *cenzurat* !!!!

e mai bine ca a plecat un individ ca el !! mare gladiator...

Nici chiar asa, a fost totusi un jucator al UTEI si are respectul meu pentru asta, cu toate ca in ultimul timp a avut o perioada proasta din punct de vedere sportiv si din cate am inteles si in vestiar facea probleme...in fine, ii doresc succes in continuare...
daca a vandut meciuri,ceea ce nu m-ar surprinde,aprob ce zice Miki acolo si chiar mai mult...
nu stiu ce sa zic ...imi aduc aminte cu CFR anu trecut ca el a fost singurul care a venit sa discute cu supporteri de si era injurat ca la usa cortului...mai mult s-ia reziliat contractul fara pretenti nu ca alti... eu cred ca am pierdut mai mult cat am castigat
@West side,

Stii cum era Chirita asta? Ca si calul motului care se invata cu bataia, stia foarte bine ca vine la gard, face pe responsabilul, se jura pe ma-sa si pe copiii lui fara nicio remuscare si pe la spate isi facea el combinatiile sale.
Eu unul ma bucur ca a plecat pentru ca in ultima vreme s-a dovedit ca a fost un jeg de om, un infect iar asa cel putin nu vom mai sta cu frica in san ca ne vinde cineva din interior.
Nu are rost sa mai vorbesc de faptul ca strica toata atmosfera in vestiar iar asta dauna foarte mult.
Inca o data repet, foarte bine ca a plecat, foarte bine si pentru el si pentru noi pentru ca in ritmul asta nu mai dura mult pana il luam la bataie pentru magariile ce le-a facut.
A plecat e treaba lui, in rest doar un simplu...

Multumesc !!!
A plecat doamne ajuta.Dar postul ramane liber.Ne trebuie un fundas central.

ColoniaUTA

Nu plingeti dupa el !!
Nu a fost un luptator pina la capat.
Multumim pt anu trecut si cam atat.La revedere
Tudor, Chirita, Mara, Sabin Ilie, Miu... jucatori care au fost adusi pentru a da greutate numelui UTA. Pentru ca toti au jucat la echipe mari din fotbalul romanesc, toti au jucat in strainatate, toti au cohetat cu nationala Romaniei. Si toti sunt la apusul carierei lor, cu prestatii care in cel mai frumos caz pot fi numite... inconstante.

Ei au avut rolul lor in "refacerea" echipei (a se citi in reluarea locului in prima liga). Un rol important, cel de a valida intr-un fel prezenta UTA-ei pe prima scena. La fel si antrenorul Lacatus. Si da, acest rol a fost indeplinit, as spune cu succes.
Dar acum, e timpul ca UTA, echipa, clubul, sa treaca intr-o etapa noua, in care numele de UTA sa fie "validat" prin performante. Ca va avea sau nu loc acest viitor, nu stiu, ca nu-s ghicitor. Dar rolul lor s-a incheiat. Si acum e timpul sa ne despartim. Pentru ca acum ei mai sunt vazuti doar ca batrani, chinuiti de accidentari si neputinta, suspecti de o viata sportiva tulbure, suspecti de blaturi si destabilizari in vestiar, vinovati de mai toate neimplinirile echipei. Si zau, nu (toti) merita asta.

Deocamdata, doar Tudor a mai ramas din cei de mai sus. Plus Miu, dar nu stiu pentru cat timp. Poate ca e natural, portarii avind de obicei o cariera mai lunga decat jucatorii de camp.

In final, eu le multumesc la toti. Pentru partea aceea cu imaginea. Pacat insa ca n-au inteles ca timpul lor de plecare era la finalul campionatului trecut... Si aici ma refer mai ales la Lacatus...

Si pentru on topic: adio Chirita si succes in ce o sa faci pe viitor!
Vad ca Daniel Chirita are parte de un ramas bun din partea suporterilor mai frumos decat poate o merita. Asta nu e un lucru rau si este inca un contraargument la asa-zisa "presiune" care exista la Arad.
@red_ubber_alles, sunt de acord in totalitate cu postarea ta. Daca am fi avut o conducere adevarata, nu s-ar fi ajuns la acest gen de despartiri. Dar si rabdarea suporterilor are o anumita limita.
Multumesc Chirita pentru sufletul pus in unele meciuri, mult succes pe mai departe !
vai si amar.. voi cand un jucator trece printr`o perioada grea, il acuzati pana si de blaturi.De ce uitati si jocurile bune avute? taiati si spanzurati, dar v-ati dorii sa va aflati in pielea lor? sa nu ai un sef.. sa sti ca din 16 decembrie nu mai are cine sa te plateasca.. sa fie totul in ceata...? voi cum ati fi cu moralul in acest caz? totusi e un caz disperat.. grav, nu e chiar atat de simplu cazul lor. Totusi, pentru esti, asta e o meserie.. o forma de venit, de intretinere, de supravietuire. asa ca, lasati-o mai moale cu rautatea asta fata de un jucator..
Bine ca il sustineti si laudati pe Bara cand el nu stie cum sa scape de noi, numai si numai motive BANALE BAGA!! numa sa plece.. asta vrea. cica 'daca castig procesul cu xxx si yyy revin la UTA' ..pai dute in frast de mitic, asa nu are rost.. poti sa pleci.

Succes in continuare Chirita !!
@ake: cu toata stima : CASCA OCHII !!!
ake Wrote:taiati si spanzurati, dar v-ati dorii sa va aflati in pielea lor?

Da, eu as fi vrut sa fiu in pielea lui Chirita la impartirea "primei" de dupa meciul cu Rapid
Hai sa nu mai fim rai s-a dorit plecarea lui,a plecat,fara pretentii sa nu uitam nici ce a facut bun.Acum era in cadere libera mai mult o povara.Daca a trantit sau nu meciuri habar nu am ,rusine sa-i fie daca a facut asta ,a plecat asa ca ce rost mai are sa il injuram acum.Prea usor ii injuram pe unii care pleaca ca apoi sa-i regretam.Hai sa incercam sa-i judecam si un pic mai obiectiv pe jucatori nu doar dupa criteriu ca sunt sau nu aradeni pt ca nu vreau sa ma gandesc ce era pe capul lui Todea daca nu era din Arad si avem in fata 2 exemple de ignoranti:un aradean(Drida) si unu aproape aradean(Hora).Cred ca conteaza pe teren determinarea si profesionalismu care il arata fiecare
Tene, asta e deja un cliseu pe care tot ni l-a bagat Bara pe gat si am ajuns sa-l credem si noi. Nimeni nu s-a legat de Chirita pentru ca nu e din Arad. Sunt exemple de aradeni pusi la zid pentru atitudinea lor (Hutan, Drida) sau nearadeni care au castigat respectul tuturor (Buican, Raodvanovici, Balan, mai nou chiar si Hidisan). Eu personal ma bucur de plecarea lui Chirita deoarece in felul acesta se imbunatateste atmosfera din vestiar. Cat despre greselile de joc, hai sa n-o dam dupa cires, sti bine ca la Arad nu sunt taxate greselile inerente ci nesimtirea sau tradarea. Cat despre dovezi... Aradul nu e un oras atat de mare incat lucrurile de genul asta sa nu iasa mai devreme sau mai tarziu la iveala... mai ales daca se intampla de mai multe ori.
Pages: 1 2
Reference URL's