Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Moravuri in fotbal
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Sursa: site Petrolul.
,,Zendeli, în Ramadan / Portarul a renunţat la postul de Ramadan, fiind convins în acest sens de staful Petrolului. „Respect orice religie, însă viaţa sportivă necesită anumite condiţii”, a punctat managerul Răchită. De altfel, lupii mai au un jucător musulman în lot, pe Enes Sipovic''.

Sipovic este musulman, insa nu asta am vrut sa punctez, ci faptul ca si Martinovic ar fi facut la fel daca ar fi jucat la Petrolul, in interesul clubului sau...
Si tie ti se pare normal sa protejezi un infractor?! Care e interesul echipei aici?! Sa ia ala pedeapsa mai mica si peste un an sa-l aiba din nou in tribuna?!
Normale nu mi se par 90% din lucrurile ce s-au intamplat in acea seara, insa, intr-o oarecare masura poate fi si "interesul" echipei fiindca daca acel obiect, orice ar fi fost, nu ar fi disparut poate amenda ar fi fost mai mare, poate ar fi variat numarul etapelor fara spectatori, etc.

Indiferent de al cui interes a aparat .... consider ca Sipovic ar trebui sa ajunga la comisii, si sa ia cateva etape suspendare ... iar cu suspendarea lui Stanca, sunt din nou de acord ...

Later Edit : Si referitor la intorsul pe stadion dupa un an ... pentru anumite specimene ... asta este o solutie perfecta ... Comunicat oficial Petrolul: "Suporterii implicaţi în incidentele cu Steaua vor avea interzis pe viaţă pe Ilie Oană"
(02-11-2011 11:54 AM)Kidu Wrote: [ -> ]Sarbii bosnieci nu sunt musulmani, sunt ortodocsi insa asta are mai putina importanta acum. Oamenii sunt buni sau rai in functie de caracterul format si educatia primita nicidecum dupa apartenta religioasa.

De acord 100%.
(06-10-2011 01:39 PM)cip_leo Wrote: [ -> ]http://www.prosport.ro/fotbal-intern/lig...le-8842395

daca cumva, prin absurd, frf-istii si lpf-istii intra la bulau si vor fi condamnati ( sanse 0,000001 %) datorita deciziei privind dezafilierea craiovei iar mititelu merge pana la capat si nu o da la intors imi fac tricou cu moaca prazarului cu inscriptia "mititelu" ( in fapt un desen cu un mic mic mic cu mustar) is my idol" :))
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/nat...la-8842966
tot de-ale noastre ..pupat piata idependentei
ma cac pe frf, pe piturca, pe mutu si pe toti aia care actioneaza in cadrul nationalei

Cip, ti-ai pregatit tricoul?
Quote:Săracilor, daţi-ne banii şi staţi acasă!

Ce nevoie avem de voi? Sunteţi nişte unii care vă ziceţi suporteri, care v-aţi ataşat prosteşte de nişte biznisuri care nu vă aparţin - de fapt, sunt ale noastre - şi aveţi pretenţia că puteţi decide, că puteţi conta.
Nu sunteţi bine-veniţi, să fie clar! Mai rău ne încurcaţi cu patimile, scandările, sentimentele voastre de doi bani. Regulile le facem noi. Echipele astea joacă pentru plăcerea noastră. Sunt jucăria pe care o demontăm şi o facem la loc de câte ori vrem, iar voi trebuie să înţelegeţi că n-aveţi niciun rol. Sunteţi doar toleraţi în tribune. V-a spus-o pe şleau Vali Alexandru încă de acum vreo 12 ani, când v-aţi găsit voi, marii suporteri ai naţionalei, să-i cereţi lui Piţurcă demisia. "Nişte aurolaci!". Aşa v-a spus Vali şi mare dreptate avea! Vai de capul vostru! Gata mereu să daţi buzna la meciurile echipelor noastre, suficient de nerecunoscători încât să nu ne strigaţi numele, pentru că v-am acceptat aici, pe moşia noastră. Tupeişti până la Dumnezeu, emiteţi judecăţi de valoare, deşi voi mergeţi cu tramvaiul, iar noi - cu limuzina.

Eu, Mircea Sandu, v-am tras-o peste bot de o mie de ori şi tot nu v-aţi învăţat minte. După 20 de ani, tot mai aveţi pretenţia ca la naţională să ajungă cel mai bun antrenor şi să fie aduşi cei mai valoroşi jucători. Auzi: vor respect, calificări, devotament! Vorbe goale, popor sentimental, oameni slabi de înger.

Eu, Gigi Becali, încerc de vreo zece ani să vă bag minţile-n cap, drogaţilor şi golanilor care mă contestaţi! Mi-am trimis gorilele după voi, în tribună. Am angajat şi firmă special să vă înmoaie oasele. Ca să scap de voi, am plecat din Ghencea şi din Bucureşti. Nu vă suport. Mai bine rămân toată viaţa la Buzău şi Ploieşti, decât să-mi amintiţi voi mereu cine sunt!

Eu, Arpad Paszkany, n-am făcut echipa asta la Cluj ca să vină lumea la stadion! Aşa, vreţi la CFR - Dinamo? Las' că vă aranjăm noi! Acu' un an ne-am bătut joc de voi şi v-am pus să intraţi cu buletinul. Ne doare-n fund de plângerile voastre şi de drepturile omului! Anul ăsta v-am pus să prezentaţi carnetele de suporter. Să vezi ce-o să mai râd cu Mureşan la meciul cu "U"! Fiţi siguri că vom găsi ceva ca să ne batem iar joc de voi!
Eu, Ioan Niculae, mut echipa mea unde vreau! Am chef să joc la Ploieşti? Joc aici! Am chef s-o duc la Giurgiu? Poate o duc! Am chef ca Astra - Petrolul să se joace cu 300 de oameni în tribună? Pun preţ de intrare 70 de lei! Aşa, bă! Să fie ca la teatru! Să audă Selymes pe bancă atunci când vreau să fac o schimbare!

În ultimul timp v-aţi luat nasul la purtare. Vreţi stadioane, vreţi condiţii. Poate veţi fi vrând şi veceuri, şi scaune curate, şi parcări, şi firme de pază adevărate, care să vă asigure protecţia, şi să rupem cârdăşia cu golanii pe care i-am încurajat şi finanţat ca să terorizeze tribuna. Eventual, te pomeneşti că vreţi să veniţi şi cu gagicile la meci? Sărăntocilor, vedeţi-vă lungul nasului! Singurul lucru pe care-l acceptăm de la voi e să ne băgaţi banii-n buzunar. Păcat că, pentru asta, suntem nevoiţi să vă primim în tribune. Dar găsim o soluţie şi la asta. Aşa e cel mai bine: daţi-ne banii şi voi staţi, dracului, acasă, că fotbalul nu mai e demult al vostru!

http://blog.prosport.ro/matei-udrea/sara...sa-8945604

si....

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/lig...mo-8945611
asta cu pumnul pe strada sau pe stadion a fost semnalata si combatuta de cativa dintre noi inca de acum cativa ani. pe nimeni nu a interesat ca se va ajunge la aceste anomalii .......INSA NU I-A INTERESAT DIN PACATE NICI PE UNII DINTRE LUPII (CE IRONIE) MORALISTI DIN RANDUL SUPORTERILOR! Sa fie caterinca, haos si anarhie......da-i in mortii lor pe astia cu "protestele" si organizarea lor!

Principalul motiv pentru care suporterii nu au fost si nici nu vor fi bagati in seama prea curand e tocmai dezorganizarea lor! S-a dovedit la noi la Arad , mai bine decat oriunde, ce inseamna sa fii organizat si unit (atat cat am fost) si ce "greutate" ai ca si grup ;)

ps. ala de la ploiesti mi se pare tot o p**a de om care s-a pisat pe tot ce realizasera colegii sai de peluza!
http://www.gsp.ro/international/campiona...79683.html

Guardiola crede că Mourinho e cel mai bun antrenor din lume
Josep Guardiola are o filozofie foarte clară după care se ghidează. Nu-i place să se ştie constrîns de un contract pe termen lung, motiv pentru care a ales să discute în fiecare an cu cei din conducere dacă mai continuă sau nu la Barcelona şi pune accent pe pasiune în tot ceea ce face. Unii l-ar vrea antrenor pe viaţă la formaţia catalană, el spune însă că atunci cînd va simţi că s-a plictisit de această meserie va spune "stop"

"Ştiu că va veni o zi în care mă voi sătura de antrenorat şi mă voi retrage. Mi s-a întîmplat ca fotbalist, a venit un moment în care m-am săturat de tot. Sper să vină ziua asta şi ca antrenor, pentru că, în mod normal eşti dat afară înainte să mai ai ocazia să alegi. Acum am această posibilitate de a alege, dar ştiu că nu va fi mereu aşa. Cînd voi pierde mă vor da afară.

Am obţinut atîtea trofee pentru că am o superechipă, pentru că am în spate un buget de 400 de milioane de euro. Am norocul să contez pe o generaţie unică, totul se face cu pasiune. Aceşti fotbalişti joacă cu sufletul, e ceva ce au în sînge. Dacă jucătorii pe care îi am n-ar fi atît de buni aş fi putut cîştiga cîte ceva, dar nu 12 din 15 trofee. Şi chestia asta cum că sînt foarte deştept e o tîmpenie! Citesc uneori lucruri care se spun despre mine şi nu le înţeleg nici eu", spune Pep, conform presei spaniole.

Guardiola are cîte un cuvînt de laudă pentru toţi, chiar şi pentru marele rival Jose Mourinho: "Nu e nevoie să fi jucat fotbal pentru a fi un mare antrenor. Sacchi a schimbat acest sport fără să fi jucat şi Mourinho e, probabil, cel mai bun antrenor din lume".
[Image: 377496_10150452565040664_731850663_10677...7889_n.jpg]
bosnia -portugalia 72107 :))
ce mizerii... incredibil !!!

Quote:CFR a anunţat azi preţurile biletelor la marele meci cu rivala "U". Oficialii din Gruia au stabilit peţuri prohibitive, fiind mai scumpe chiar şi ca un meci de Liga Campionilor! Şefii CFR-ului vor ca prin această decizie să împiedice ca la meci să asiste un număr foarte mare de suporteri ai rivalei locale. La derbyul de anul trecut din Gruia au asistat la tribune aproximativ 5.000 de fani ai lui "U".

Cel mai ieftin bilet costă 150 lei, iar cel mai scump 250 lei.

Preţuri bilete:
Tribuna I - Sector 13-16 250 lei
Tribuna I - Sector 21 200 lei
Tribuna I - Sector 17-20;22-23 200 lei
Peluza 1 - Sector 24-28 150 lei
Peluza 2 - Sector 29-36 180 lei
Tribuna II - Sector 41;49-50 250 lei
Tribuna II - Sectoare 37-40;42-45;46-48;51-53 200 lei

Programul caselor de bilete:
MIERCURI (16/11/2011) : 10:00 - 17:00
JOI (17/11/2011) : 10:00 - 17:00
VINERI (18/11/2011) : 10:00 - 17:00
SAMBATA (19/11/2011) : 10:00 - 16:00

"Nu-mi vine să cred că s-au stabilit asemenea preţuri. E păcat, pentru că un asemenea meci merita un stadion plin, ori la preţuri de peste 150 de lei nu vor veni decât foarte puţini oameni.

Prin scumpirea biletelor, cei de la CFR îngrădesc accesul iubitorilor de fotbal, fie că ei sunt fani ai lui CFR sau U. Probabil că sunt şi oameni neutri în Cluj, care pur şi simplu vor să vadă un meci de fotbal, dar la asemenea preţuri nu cred că vor veni pe stadion", şi-a manifestat supărarea finanţatorul Universităţii Florian Walter.

1034 de bilete vor primi fanii lui U, adică 5% din capacitatea stadionului, minimul care se poate da (Peluza 1 - Sector 28 - pret 150 lei)

*Cât au costat biletele cu Dinamo: 10 lei (peluza I), 20 lei (peluza a II-a), 25-40 de lei (tribuna a II-a), 30-50 lei (tribuna I),

Sursa: prosport.ro
@colegu, data viitoare precizeaza si sursa. Luna
http://blogsport.gsp.ro/andries/2011/11/...-bugetari/
si nu mai are sens sa ne intrebam cum de suporterii tuciuriilor fac deplasari pe moca. totul e sa ia stomac
...de 20 de ani o tin in stilul asta. Si ne miram (unii) ca am ajuns unde suntem azi ......

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/eur...io-9022784
Quote:Poliţia a început vânătoarea: Vrăjitoare din Bucureşti acuzate că şantajau clienţi foarte bogaţi

La început vrăjitoarele cereau bani puţini şi obiecte de mică valoare, însă pe parcurs sumele cerute de la victime creşteau.

Pe lista celor două vrăjitoare există mai multe vedete înşelate cu sume enorme.
• Oana Zăvoranu- 450.000 de euro
• Mihaela Borcea- 400.000 de euro
• Bănel Nicoliţă- 100.000 de euro

Pe aceeaşi listă mai figurează Amalia Năstase, fosta soţie a tenismenului Ilie Năstase, Inna şi Corina Chiriac.

Surse din rândul investigatorilor au declarat pentru “Adevărul” că Bănel Nicoliţă ar fi apelat la vrăjitoare pentru a obţine un contract în străinătate. Aceleaşi surse au explicat şi cum operau cele două ţigănci pentru a obţine sume imense de bani: prin şantaj. Vedetele erau puse să scrie de mână detalii picante din viaţa lor, pentru ca apoi să fie şantajate că vor fi fi publicate în presă. Pe lista celor două aşa-zise vrăjitoare se află şi câţiva politicieni.

La ora transmiterii acestei ştiri, la sediul IGP sunt aşteptaţi să dea declaraţii de martori Pepe şi mama Oanei Zăvoranu, Marioara.

:))
Incotro mergem?

Nu mai pot. M-a imbolnavit fotbalul. Incerc sa stau cat mai departe, sa ma rup total. Intr-un fel chiar am reusit, de cand cu blogul meu. Dar este inevitabil sa nu se strecoare o stire (bomba, evident), o inregistrare.
Nu inteleg cine este acest Tatarusanu. De ce se vorbeste despre Gardos? Ce vedeta mai este si asta? De ce ma informeaza stirista aia cu buze moi ca pe Ilie Stan il strange costumul? Pe cine intereseaza asta? Apropo, cine este Ilie Stan? Becali cand munceste daca toata ziua este la TV? Fotbalistii care vorbesc la conferinte se antreneaza pe teren sau in cluburi? Au mai mult gel in cap decat creier. Cine este Tanase si de ce are fata aia de ultim taran?

M-am uitat in clasament sa vad cum sta echipa mea. Am crezut ca este vreo eroare. Lipseau foarte multe echipe cu care ne luptam mai pana ieri, adica acum 10-15 ani.
Unde naiba o fi Farutul meu? Cine este Concordia Chiajna? De unde au aterizat astia? Asteptam anul asta o deplasare in Cotroceni. Frumos stadion au baietii de la Progresul. Aflu cu stupoare ca Progresul a fost aruncata din Cotroceni, obligata sa joace in mocirlele bucurestene cu echipe care vor muri anonime. Am deschis televizorul, am auzit ca joaca oltenii acasa cu Dinamo. Ma asteptam sa vad 40.000 de spectatori cantand la unison, cu ura pentru bucuresteni. Coregrafii, torte, confetii, ca la un meci Universitatea Craiova-Dinamo. Am crezut ca am gresit canalul cand am auzit cativa lesinati strigand “hei hei pandurii!”.
O fi liga a treia, mi-am spus in gand. Dar ce cauta Grigoras acolo? Era la Farul ultima data.
Tare dezamagit am fost cand mi-a spus bunicul cu regret in suflet, ca Universitatea din Craiova nu mai este, au ucis-o comunistii astia.
Apoi am primit lovitura dupa lovitura. Aflu ca Argesul lui Dobrin se scalda in mizeria diviziei B. Acum joaca Mioveniul in Divizia A. Astia au si echipa? Parca Mioveniul era un sat unde se faceau masini si atat. Ma uit la o echipa care joaca in portocaliu. Cercetez putin si aflu ca are o istorie de doar 4-5 ani. A fost creata pentru a atrage electorat. Nu am inteles cum au ajuns sa joace ei in prima divizie, de ce lumea fotbalistica nu se revolta? De ce Poli Timisoara nu a castigat campionatul si de ce a fost retrogradata?
Mi-e dor de Batrana Doamna a fotbalului romanesc. Echipa din afara Bucurestiului cu cele mai multe campionate castigate. Mi-e dor sa aud cativa oameni patimasi cantand “De la Dunare la Sena…”
Imi explica si mie cineva ce se intampla? Unde ne aflam? In ce an suntem?

http://fotbalulromantic.wordpress.com
http://www.adriangeorgescu.ro/2011/12/30/lacustele/
http://www.gsp.ro/gsp-special/superrepor...93259.html

A fost un jucător bun la nivelul primei ligi din România, cu apariţii în tricoul mai multor echipe. Totul s-a schimbat cînd a fost înşelat la bani. A ales să plece în Anglia, unde a devenit un adevărat idol la o echipă din ligile inferioare

Florin Pelecaci se află în vacanţă, la Baia Mare. Acolo unde şi-a început şi cariera, sub Dealul Florilor. A ajuns apoi la Gloria Bistriţa, la Progresul Bucureşti şi Unirea Urziceni. Împrumutat de Bistriţa la Srem, în Serbia, a simţit gustul fotbalului din afara graniţelor. Aşa că plecarea la Diosgyor, în Ungaria, nu i-a dat mari bătăi de cap. S-a impus ca titular, iar totul mergea bine pentru el...

În loc de "Welcome"

- Florin, erai un jucător cu apariţii constante în prima ligă din România. Ai jucat chiar şi Ungaria. Cum ai ajuns în Insulă?
- E o poveste lungă. Evoluam la Diosgyori VTK, în ţara vecină, cînd cei de la Gloria Bistriţa mi-au propus să revin în România. Am acceptat, mai ales că îmi prezentaseră o ofertă mult mai atractivă faţă de salariul pe care îl cîştigam în acel moment.

- Şi de ce nu ai rămas?
- Nu te grăbi, imediat ajungem şi acolo. Am semnat contractul cu Gloria, dar, peste doar cîteva zile, oficialii mi-au transmis că au grave probleme financiare şi nu îmi pot oferi chiar suma stipulată în acte. Iar noul salariu era mult sub ceea ce cîştigam în Ungaria! Nu am fost de acord, aşa că am rupt contractul.

- De ce Anglia?
- De multă vreme mă gîndeam să plec acolo. O rudă apropiată, un verişor care locuia deja în Anglia, îmi spunea doar lucruri frumoase despre ţară, despre oameni... Aşa că am trimis un CV şi un DVD, am aşteptat, iar totul a fost spre binele meu. Jucînd mai întîi la echipe de nivel net inferior, am fost observat de Bath City, echipă care juca pe atunci în liga a şasea.

Imn, steag şi meci de retragere

- În sfîrşit, am ajuns la aventura engleză!
- Într-adevăr, aventură! Am început, după cum spuneam, din al şaselea eşalon. A fost un sezon excelent, echipa a promovat în liga a cincea. Cît despre mine? Am impresionat încă din primul meci. Să ştii că englezii nu apreciază doar forţa şi partea cantitativă, mă refer la goluri sau tacklinguri, ci şi cea calitativă.

- Cum te-au primit fanii?
- Absolut extraordinar. După prima partidă, cîţiva au venit la mine şi au cerut voie să-mi facă un steag al României cu numele meu. La meciul următor, îl agăţaseră în tribună. Mi-au făcut şi imn! În plus, la fiecare meci veneau cîte 1.500-2.000 de oameni, în condiţiile în care la Bistriţa, Urziceni şi Progresul jucam cu 500 de persoane în tribune.

- Ce te-a impresionat în primele săptămîni petrecute în Anglia?
- O, foarte multe. Cu toate că m-am adaptat rapid Totul este altfel. Pentru că nivelul unde jucam era semi-profesionist, oamenii mergeau la lucru, munceau, după care veneau la antrenament şi la meci. Şi puneau suflet. Puneau suflet în tot ce făceau. În plus, să nu crezi că liga a şasea din Anglia este o glumă! Eu zic că Bath City este cel puţin la nivelul celor de la FC Maramureş (n.r. echipă de liga secundă din România). Jucam meciurile în nocturnă, iar partidele de Cupă sunt ceva incredibil.

- Chiar, ai jucat în Cupa Angliei?
- Da, bineînţeles! O experienţă unică. Am fost ales şi cel mai bun fotbalist al rundei, ceea ce nu e puţin lucru. Am învins cu 5-0, iar eu am marcat cu un şut de la distanţă şi am dat două pase de gol. Apoi, am bătut-o pe Grimsby, care juca în League Two (liga a patra). Îţi spun, unica diferenţă între echipele din liga a cincea sau a şasea şi cele din eşalonul trei sau patru este de pregătire. Cu cît joci mai sus, faci mai multe antrenamente, eşti pregătit mai bine pentru 90 de minute de efort. În rest, nu sunt diferenţe atît de mari, de aceea FA Cup este denumită "competiţia surprizelor".

- Dacă spui că nu e o diferenţă uriaşă, de ce nu ai jucat la o echipă dintr-o ligă superioară? Vorbind strict financiar, ar fi fost foarte bine pentru tine...
- Am fost dorit de echipe din liga a treia, League One, dar aveam o mare problemă. Şi această problemă mi-a atras şi despărţirea de Bath City. Nu aveam carte de muncă, eram plătit, dar nu aveam voie să semnez un contract. Pînă la un punct, cînd am fost nevoit să o fac, dar nu puteam. A fost şi momentul în care nu am continuat la această echipă.

- Cum au primit vestea fanii echipei?
- După ce fusesem declarat jucătorul sezonului, nu prea le-a convenit să plec. Clubul a ales să anunţe că eu voi pleca datorită salariului prea mic. Aşa că suporterii s-au hotărît să strîngă bani, doar-doar o să rămîn. Pînă la urmă, au văzut că nu se poate face nimic, aşa că au ales să îmi organizeze un meci "de retragere", apoi m-au chemat în mijlocul lor, au cîntat imnurile şi scandările pe care mi le făcuseră...

Apt pentru FC România

- A fost un moment greu pentru tine...
- Da, dar a trecut. Mi-a sărit în ajutor Ionuţ Vintilă, un român din Londra. În urmă cu cîţiva ani, a înfiinţat, în cartierul Leyton, echipa FC România. Este o echipă formată în principal din jucători români, dar am avut şi străini, cum ar fi bulgari, un turc sau un spaniol. Cînd am ajuns acolo, erau în liga a doisprezecea (!), dar am promovat. Acum jucăm în eşalonul unsprezece, suntem pe locul trei, avem 90% şanse de a promova din nou.

- Care este obiectivul vostru?
- Sincer? Să jucăm cu FC România în FA Cup! Echipele de la nivelul al nouălea în sus au şansa de a juca în această competiţie. Dacă promovăm, vom fi extrem de aproape de vis. Cu toate acestea, putem ajunge acolo mult mai repede. Sunt şi aici destule echipe cu probleme financiare, aşa că s-ar putea face şi o rocadă.

- Între timp, ţi-ai rezolvat problemele cu cartea de muncă?
- Da, da, am reuşit şi asta. Acum, în paralel cu FC România, sunt profesor de sport şi fitness. Eu am terminat educaţie fizică şi management în sport la Baia Mare, aşa că am rămas în domeniu. În plus, în afară de meciurile de sîmbătă, joc şi într-un campionat privat, duminică, alături de o echipă formată din etnici turci. Alături de aceasta, voi pleca într-un turneu în Cipru, chiar în ianuarie. Să ştii că, din punct de vedere financiar, cîştig la fel de bine ca în liga a cincea!

"În fotbalul englez, se apreciază atît stilul pur britanic, cît şi calitatea. Un fotbalist tehnic este extrem de iubit de către fani" - Florin Pelecaci

24 de nivele fotbalistice există în Anglia. Orice echipă din ultimul eşalon poate promova pînă în Premier League
Pelecaci (pe care îl ştiu de când juca prin România) exagerează, ca tot fotbalistul român ajuns ,,afară''. La Bath City a jucat doar 11 meciuri din 42 (în sezonul 2009/2010) în Conference Sud (liga a 6-a), n-a înscris niciun gol şi a fost cedat la Truro City, în liga a 7-a. Aici a înscris, într-adevăr, un gol, dar n-a jucat decât două partide. Acum este legitimat la Enfield FC, o echipă dintr-o ligă zonală periferică (Essex Senior Football League). Mă mir că Pelecaci n-a spus că la semnarea contractului cu Bath a primit vilă cu piscină, majordom şi grădinar, plus limuzină ultimul răcnet. Să fim serioşi, Pelecaci a fost cam de valoarea lui Pocuca.
Quote:Varianta lui Mircea Lucescu despre accidentul suferit: "Tramvaiul putea evita coliziunea, parca a vrut sa dea peste mine"
de A.I. HotNews.ro
Luni, 9 ianuarie 2012, 10:13 Sport | Fotbal

Mircea Lucescu a vorbit in premiera, pentru Gazeta Sporturilor, despre accidentul pe care l-a suferit vinerea trecuta, pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti. "Tramvaiul putea evita coliziunea, sa ma ierte Dumnezeu, dar parca a vrut sa dea peste mine", a declarat Mircea Lucescu, de pe patul de spital, inainte de operatia suferita duminica

iata ca dupa ce au fost vinovati pe rand: arbitrii, jucatorii, vremea, terenul, mingea, poarta, presa... acum i-a venit randul si tramvaiului sa fie vinovat !!!!

60
Pe cat de bun fundas central este, acest maimutoi tine dinadins sa demonstreze ca totusi omul se trage din maimuta :) .Deja de saptamana trecuta pe el scrie "DE VANZARE"! Asasinul Pepe:

http://www.youtube.com/watch?v=7t2iKpDmN...re=related
http://www.sport365.ro/un-procuror-a-cer...or/231866/ Prea frumos ca sa fie adevarat! Nu stiu cum am reusit sa il "miros" si eu pe Gica Popescu asta! :)
Nu stiu unde l-ai mirosit tu pe Popescu si cand insa eu nu l-as baga chiar in aceeasi oala cu Becali. Macar Popescu si-a recunoscut vina si a returnat banii aia catre Finante.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's