02-08-2008, 06:54 PM
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
05-08-2008, 10:38 PM
Distractie cu PC si PRM
Cap I. Anuntul PC (http://www.hotnews.ro)
Conservatorii vor sa fuzioneze prin absorbtie cu PRM, a anuntat marti secretarul conservatorilor, Codrut Seres. In cazul in care PRM declina propunerea, conservatorii vor incepe o negociere directa cu parlamentarii dispusi sa paraseasca partidul condus de Corneliu Vadim Tudor.
"Oferta noastra a fost una fara echivoc – fuziune prin absorbtie - si asteptam ca cei de la PRM sa ne confirme sau sa ne infirme varianta pe care si domniile lor o doresc sau nu", a declarat secretarul general al PC, Codrut Seres.
Cap.II Reactia "tribunului" (http://www.observator.info)
Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, respinge "cu dispreţ" propunerea Partidului Conservator de fuziune prin absorbţie, pe care o califică drept "neruşinată", potrivit unui comunicat semnat de liderul PRM.
Potrivit comunicatului, Codruţ Şereş ar fi "denaturat în mod grosolan" cele discutate cu secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, care a avut discuţii cu mai multe partide, lucru "normal într-un an electoral".
În comunicat se mai arată că PC este un partid minuscul, care "n-a intrat niciodată prin forţe proprii în Parlament şi, cu siguranţă, nu va intra nici acum".
"Dacă partidul-televizor PC vrea să fuzioneze, prin absorbţie, cu cineva, o poate face cu DNA sau cu CNSAS, fiindcă are multe bube-n cap. Acest foarte ridicol PC îşi dă o importanţă mai mare decât are", se mai arată în comunicatul semnat de preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.
Cap I. Anuntul PC (http://www.hotnews.ro)
Conservatorii vor sa fuzioneze prin absorbtie cu PRM, a anuntat marti secretarul conservatorilor, Codrut Seres. In cazul in care PRM declina propunerea, conservatorii vor incepe o negociere directa cu parlamentarii dispusi sa paraseasca partidul condus de Corneliu Vadim Tudor.
"Oferta noastra a fost una fara echivoc – fuziune prin absorbtie - si asteptam ca cei de la PRM sa ne confirme sau sa ne infirme varianta pe care si domniile lor o doresc sau nu", a declarat secretarul general al PC, Codrut Seres.
Cap.II Reactia "tribunului" (http://www.observator.info)
Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, respinge "cu dispreţ" propunerea Partidului Conservator de fuziune prin absorbţie, pe care o califică drept "neruşinată", potrivit unui comunicat semnat de liderul PRM.
Potrivit comunicatului, Codruţ Şereş ar fi "denaturat în mod grosolan" cele discutate cu secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, care a avut discuţii cu mai multe partide, lucru "normal într-un an electoral".
În comunicat se mai arată că PC este un partid minuscul, care "n-a intrat niciodată prin forţe proprii în Parlament şi, cu siguranţă, nu va intra nici acum".
"Dacă partidul-televizor PC vrea să fuzioneze, prin absorbţie, cu cineva, o poate face cu DNA sau cu CNSAS, fiindcă are multe bube-n cap. Acest foarte ridicol PC îşi dă o importanţă mai mare decât are", se mai arată în comunicatul semnat de preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.
06-08-2008, 10:02 PM
Ma amuza putin faptul ca tot mai multi comentatori sau angajati ai autoritatilor centrale, au constat faptul ca moldovenii afectati de inundatii, in loc sa puna si ei mana sa reconstruiasca santurile, casele, etc, stau la birt...:icon_cheesygrin: In contrast, cei din Harghita+Covasna au fost mai harnici, ajutandu-se intre ei.
Astept reactia unui moldovean care sa isi apere semenii si sa demonstreze ca moldovenii sunt cei mai sarguinciosi dintre romani!:fi_lone_ranger:
Astept reactia unui moldovean care sa isi apere semenii si sa demonstreze ca moldovenii sunt cei mai sarguinciosi dintre romani!:fi_lone_ranger:
06-08-2008, 10:57 PM
Exista hingheri in Arad?
07-08-2008, 04:09 PM
Quote:Mai multi barbati din Suceava au privit nepasatori cum o copila de 14 ani s-a inecat. Mai multi dintre cei de pe mal au facut fotografii si s-au fotografiat cu pompierii care o cautau pe fata
Acestia au fost martori la inecul unei fete de 14 ani, in iazul Lipoveni, din judetul Suceava.
Un singur barbat a intrat in apa sa incerce sa o scoata pe fata care se zbatea in apa, dar nu a reusit sa se descurce si a chemat ajutoare.
Ceilalti barbati stateau pe mal si priveau scena terifianta. Si au continuat sa priveasca si dupa ce pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Suceava au fost chemati in ajutor. Mai mult, martorii tragediei au facut fotografii si s-au fotografiat cu pompierii care au inceput cautarile fetitei.
Reprezentantii ISU au reusit sa recupereze cadavrul fetei, dar printr-un comunicat de presa, isi exprima indignarea fata de modul in care au reactionat martorii la inec.
Sursa: 9AM, astazi
07-08-2008, 09:38 PM
daca asisti la producerea unei infractiuni si nu intervii esti complice. o fata a murit si datorita neimplicarii celor prezenti. oare nu pot fi acestia pedepsiti ? sau in alta ordine de idei futui i gura de moldoveni ordinari si nesimtiti!!!
07-08-2008, 10:35 PM
Faptul ca s-a inecat nu e o infractiune, asa ca cei care asistau nepasatori nu pot fi considerati complici, deci nu pot fi pedepsiti. Asta nu scuza cu nimic comportamentul lor. Nu stiu daca nu cumva atitudinea lor e consecinta stilului introdus de televiziunile noastre de ora 5 care, ahtiate de scandal, dezastre, nenorociri, solicita filmulete, poze, informatii de la telespectatori, iar acestia prefera sa filmeze inecul unei fetite pentru a avea ce "transmite" decit sa sara in ajutorul ei.
07-08-2008, 10:38 PM
Intoxicati zi de zi cu reportaje grotesti de tipul celor de la "stirlile de la ora 5" (care acum s-au prelungit la emisiunile de profil de pe toate programele si de la toate orele), multi au ajuns sa priveasca astfel de drame ca pe ceva obisnuit, cotidian. Multi semeni de-ai nostri nu mai pot fi impresionati, miscati de absolut nimic. In ciuda progresului tehnologic ne indreptam spre abrutizarea tot mai acuta a rasei umane.
07-08-2008, 11:17 PM
Apropo de moldoveni, scandalul de astazi este legat de expozitia "Libertate pentru oameni lenesi" organizata de Institutul Cultural Roman la New York: http://www.antena3.ro/Patapievici-Poneiu...3_ext.html
Criticii spun ca poate arta prezentata este prea.. contemporana. In fine, cei din trustul Antenelor ii acuza pe HR Patapievici si pe restul din ICR de promovare a grotescului si a unor simboluri naziste, etc pe cand "intelectualitatea" (Patapievici, Plesu) se apara spunand ca nu se intelege sensul artei...
Deeci, daca ne plac chestiile alea suntem cool, daca nu suntem niste tarani...:fi_lone_ranger:
Criticii spun ca poate arta prezentata este prea.. contemporana. In fine, cei din trustul Antenelor ii acuza pe HR Patapievici si pe restul din ICR de promovare a grotescului si a unor simboluri naziste, etc pe cand "intelectualitatea" (Patapievici, Plesu) se apara spunand ca nu se intelege sensul artei...
Deeci, daca ne plac chestiile alea suntem cool, daca nu suntem niste tarani...:fi_lone_ranger:
08-08-2008, 12:22 AM
edenbeast Wrote:Intoxicati zi de zi cu reportaje grotesti de tipul celor de la "stirlile de la ora 5" (care acum s-au prelungit la emisiunile de profil de pe toate programele si de la toate orele), multi au ajuns sa priveasca astfel de drame ca pe ceva obisnuit, cotidian. Multi semeni de-ai nostri nu mai pot fi impresionati, miscati de absolut nimic. In ciuda progresului tehnologic ne indreptam spre abrutizarea tot mai acuta a rasei umane.
Se pare, stimate edenbeast, că Ioan Ghişe a avut o ţâră de dreptate cu legea aia...
08-08-2008, 12:50 AM
Nu cred, pentru ca maniera asta idioata de a face "presa" ori "televiziune" (sa ma scuze adevaratii jurnalisti) nu se combate prin cenzura ci prin educatie. Din pacate nu cred ca politicienii nostrii (desi nici pentru cei de afara nu bag mana in foc) au interesul ca Romania sa aibe parte de oameni cat mai educati. Pentru ca nu-i asa, cand ai o tara de indivizi cu mentalitate de turma poti sa conduci, in schimb cand esti votat de niste CETATENI (nu ma refer la termenul peiorativ folosit in limbajul peluzei) nu mai conduci ci esti condus chiar daca te lafai in "luminile rampei". Ori e lesne de intuit ce le convine mai mult slinosilor nostri reprezentanti din Casa Poporului, Palatul Victoria ori consiliile locale si judetene de pe tot cuprinsul patriei. Dezastrul din sistemul educational nu e ucidere din culpa ci crima cu premeditare.
21-08-2008, 08:20 PM
Se intampla in Romania
Fecale pe clanţă şi urinatul pe uşa vecinilor – „arme” în lupta pentru „cucerirea” caselor
„Aici stă familie de ţigani” – pancarda atârnată pe o vilă pentru a speria românii
5 foto 0 audio 0 video 0 alte fisiere
Şeful Poliţiei Timiş: „Dacă trebuie, plantez mascaţi în fiecare casă“
Fecale pe clanţă, scandal nonstop, ameninţări în mijlocul străzii. Acestea şi multe altele sunt „armele“ patentate de clanurile ţigăneşti, care, de ani de zile, duc un război de uzură pentru fiecare clădire din centrul Timişoarei. Când vreunul dintre clanuri pune ochii pe o vilă, nu mai este decât o chestiune de timp până când ajunge să fie proprietar.
Lucrul cel mai greu este să găsească primul vânzător. Ţiganii se mulţumesc să cumpere chiar şi o cameră cât de mică. Din secunda doi, începe balamucul. Vecinii sunt îmbiaţi în primă fază cu oferte de cumpărare, de obicei, la nici jumătate din preţul pieţei. Argumentul este unul simplu: „Când cumpărăm noi ţiganii, nu mai intră nimeni. Nici un român nu poa’ să intre peste noi.“
Următorul pas sunt ameninţările şi şicanele. Pe lângă înjurături, ţiganii nu ezită să ungă clanţele uşilor cu fecale sau să urineze pe la uşile încăpăţânaţilor. Ca să nu aibă probleme cu legea, familiile folosesc copiii, care nu pot da cu subsemnatul. Nu puţine au fost cazurile când două clanuri au pus ochii pe aceeaşi casă. Atunci a început războiul. După câte o încăierare scurtă, parbrize de gipan sparte cu celularul şi intervenţii în forţă ale mascaţilor poliţiei, lucrurile se lămuresc la Stabor. Povestea se repetă în fiecare an şi nimic nu pare să-i poată opri pe baştanii cu domiciliul în Germania sau Franţa să-şi ducă visul până la capăt.
http://www.gandul.info
Fecale pe clanţă şi urinatul pe uşa vecinilor – „arme” în lupta pentru „cucerirea” caselor
„Aici stă familie de ţigani” – pancarda atârnată pe o vilă pentru a speria românii
5 foto 0 audio 0 video 0 alte fisiere
Şeful Poliţiei Timiş: „Dacă trebuie, plantez mascaţi în fiecare casă“
Fecale pe clanţă, scandal nonstop, ameninţări în mijlocul străzii. Acestea şi multe altele sunt „armele“ patentate de clanurile ţigăneşti, care, de ani de zile, duc un război de uzură pentru fiecare clădire din centrul Timişoarei. Când vreunul dintre clanuri pune ochii pe o vilă, nu mai este decât o chestiune de timp până când ajunge să fie proprietar.
Lucrul cel mai greu este să găsească primul vânzător. Ţiganii se mulţumesc să cumpere chiar şi o cameră cât de mică. Din secunda doi, începe balamucul. Vecinii sunt îmbiaţi în primă fază cu oferte de cumpărare, de obicei, la nici jumătate din preţul pieţei. Argumentul este unul simplu: „Când cumpărăm noi ţiganii, nu mai intră nimeni. Nici un român nu poa’ să intre peste noi.“
Următorul pas sunt ameninţările şi şicanele. Pe lângă înjurături, ţiganii nu ezită să ungă clanţele uşilor cu fecale sau să urineze pe la uşile încăpăţânaţilor. Ca să nu aibă probleme cu legea, familiile folosesc copiii, care nu pot da cu subsemnatul. Nu puţine au fost cazurile când două clanuri au pus ochii pe aceeaşi casă. Atunci a început războiul. După câte o încăierare scurtă, parbrize de gipan sparte cu celularul şi intervenţii în forţă ale mascaţilor poliţiei, lucrurile se lămuresc la Stabor. Povestea se repetă în fiecare an şi nimic nu pare să-i poată opri pe baştanii cu domiciliul în Germania sau Franţa să-şi ducă visul până la capăt.
http://www.gandul.info
21-08-2008, 08:35 PM
M-am saturat de ei. Numai sa ameninte stiu si cand sunt loviti/batuti de mascati (I like this part) se vaita nspe ore. In fiecare zi auzi la stiri: "bataie intre tigani" in cele mai multe cazuri in Craiova. Stiu, sunt si tigani "de treaba", dar 95%, daca nu mai mult, dintre ei, sunt genul asta prezentati mai sus. Ar trebui trimisi pe o insula separata, exact cum a zis si Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu. Asta este parerea mea, daca imi sariti in cap, fie. Alt exemplu: http://www.protv.ro/stiri/social/taraboi...aiova.html .
Nu au fost de acord cu evacuarea cu toate ca Primaria le-a oferit 10 hectare unde sa isi construiasca alte case. Dar stiti ce inseamna asta, sa munceasca sa ridice casele, si de unde materiale, daca nu munceste nimeni? Cat am stat in Spital in Arad, a fost internata si o fetita rroma de 4-6 ani care a fost oparita, tragand oala cu supa peste ea. Bunica ei tot il lauda pe tatal fetei cati bani face in Franta, ce le trimite etc. Credeam ca tipul munceste pe bune, pana cand am auzit: "el cand lucreaza se deghizeaza sa nu il recunoasca nimeni". Adica cersea.
Alt exemplu: http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/n...2-06023967
PROTV A Wrote:Romii şi-au ridicat casele ilegal, pe un teren al Armatei.
Nu au fost de acord cu evacuarea cu toate ca Primaria le-a oferit 10 hectare unde sa isi construiasca alte case. Dar stiti ce inseamna asta, sa munceasca sa ridice casele, si de unde materiale, daca nu munceste nimeni? Cat am stat in Spital in Arad, a fost internata si o fetita rroma de 4-6 ani care a fost oparita, tragand oala cu supa peste ea. Bunica ei tot il lauda pe tatal fetei cati bani face in Franta, ce le trimite etc. Credeam ca tipul munceste pe bune, pana cand am auzit: "el cand lucreaza se deghizeaza sa nu il recunoasca nimeni". Adica cersea.
Alt exemplu: http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/n...2-06023967
21-08-2008, 08:56 PM
Asa e cu timisorenii astia care nu vad padurea de copaci dar ne fac pe noi tarani. Sper sa acapareze tiganii toata Timisoara pentru ca tot nu imi pare rau de ei, da-i naibii de ipocriti si fandositi, multi nu se pot caca de foame si nici nu li s-a uscat bine cerneala pe flotant dar ne fac pe noi in fel si chip.
Isi merita soarta cu varf si indesat.
Isi merita soarta cu varf si indesat.
21-08-2008, 09:13 PM
Tare mi-e ca nici in Arad nu va fi mai bine in viitor..
21-08-2008, 09:36 PM
Non-Phixion Wrote:Tare mi-e ca nici in Arad nu va fi mai bine in viitor..
Acuma intru si eu prima data de curios sa vad ce se discuta la "discutii libere" si vad ca se vorbeste despre.....timisoara :smile: :smile: :smile:
22-08-2008, 05:20 AM
23-08-2008, 01:18 AM
Eu nustiu ce sa zic de membrii Noua Dreapta, ideea imi place, insa daca amesteca religia, politica si idealurile + patriotism iese o abureala.
23-08-2008, 01:42 AM
ND sunt mult mai ok decat par.
23-08-2008, 01:48 AM
Noua Dreapta??? Vor sa para adevarati insa sunt doar patetici!