Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Discutii libere
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Pentru ca acolo nu se da nimik pe gratis ! Daca pui oferta "Chibrituri 1+1 Gratis" intra toti bucurestenii cu "IQ negativ" peste ei in parlament!

Dupa cum am mai spus si saptamana trecuta pe aceeasi tema, cred ca doar 10%, poate chiar au nevoie de acei 3-4 lei reducere, restul sunt CRETINI (data trecuta cred ca am spus mai frumos dar cedez si eu). Eram acu vreo 2 luni prin Auchan, si se dadeau pe gratis felii de Kinder Delice (Reclama Mascata), vine o "doamna" se impinge in ultimu' hal (doar de dragul de a se impinge, deoarece toti care eram prin jur eram la raionul de lactate, nicidecum la promotie) ia o bucata si se pune sa o impacheteze, ma uit la ea in cos, avea produse de minim 200-250 lei in cos. Ma loveste curiozitatea si o intreb " da de ce nu luati una intreaga ? ", iar apoi a venit raspunsu care m-a dat pe spate : " da de ce sa iau draga ? ca io am diabet "

@punkeru : canepa indiana .... ii singura metoda care mai poate face situatia sa para roz
Joc de fotbal într-un sat scoţian. Înaintea începutului meciului, pentru alegerea terenului, arbitrul aruncă o monedă în sus. Rezultat: 4200 de răniţi.
intre timp in Ungaria...

Quote:Ungaria: O militie de extrema dreapta seamana frica in randul comunitatii tiganesti din Hajduhadhaz
de R.M. HotNews.ro
Vineri, 8 aprilie 2011, 10:29 Actualitate | Internaţional

Teama creste in randul comunitatii roma din micul orasel Hajduhadhaz, in fata vestii sosirii iminente a unei militii de extrema dreapta. "Sunt deja aici, sunt 700 pe strada Radnoti", le spune un om in varsta de 50 de ani, imbracat in niste haine ponosite, tiganilor grupati in apropierea unui fotograf AFP.

In realitatea, militia care soseste in Hajduhadhaz - oras cu 12.000 de locuitori, dintre care 25% sunt tigani - nu numara decat 200 de persoane.

In acest mic orasel rural situat la aproximativ 230 km de Budapesta, 20% din populatia activa este in somaj. Iar oraselul se afla pe primele locuri in statisticile privind criminalitatea, de la furturi pana la omucideri.

Pentru partidul de extrema dreapta Jobbik, tiganii sunt vinovati de aceste crime. Si asa Hajduhadhaz a ajuns in colimatorul unei militii, denumite "Un viitor mai bun", care impartaseste ideologia acestui partid, ajuns in Parlamentul ungar in 2010 cu aproape 17% din voturi.

Jobbik a ajuns la acest scor aratand ura dintre populatia rurala roma si maghiara. Potrivit unuia dintre deputatii partidului, Gergely Rubi, militia nu vine aici decat pentru a atrage atentia politiei asupra acestor probleme: "Nu va fi nicio defilare, nicio actiune de aceasta data. Vom fi cate doi prezenti in intersectii, calmi, timp de doua saptamani".

"Noi suntem impotriva criminalilor, nu a tiganilor. Daca romii interpreteaza acest lucru in alt fel, este problema lor", afirma el.

Luna trecuta, aproape 2.000 de membrii ai unei militii, imbracati in uniforme paramilitare, au petrecut cateva saptamani patruland pe strazile din Gyongyospata, un mic orasel din nord-est, avand drept obiectiv declarat sa "reinstaureze ordinea", pierduta, dupa ei, din cauza tiganilor.

"Guvernul este incapabil sa mentina ordinea si nu putem astepta nimic de la politisti, supraincarcati, care sunt si putini si prost platiti", adauga Gergely Rubi.

Tiganii din Ungaria, ca si in alte tari care au facut parte din blocul comunist, sunt considerati marii perdanti ai caderii comunismului, noteaza AFP. Ei munceau inainte in cooperative sau in marile uzine disparute in ultimii 20 de ani.

In 2008 si 2009, atunci cand Ungaria se zbatea intr-o criza economica majora, comunitatea roma a fost vicitma unei serii de atacuri rasiste, soldate cu sase morti - printre care si un copil de cinci ani si tatal sau, ucisi cand fugeau din casa lor incendiata - semanand teroarea printre membrii sai.

Dupa o crima comisa in Hajduhadhaz in ianuarie, unde suspectii sunt tigani, milita a decis sa-si intareasca prezenta in acest orasel.

Primarul, Denes Csafordi, si-ar dori sa vada mai multi politisti pe strazi: "Oamenilor le e teama, nu ies noaptea, portile sunt inchise cu cheia si casele au alarme", povesteste el. Politia nu dispune decat de o singura masina de patrulare ...

Dar nu vede cu ochi bun sosirea militiei: "Este adevarat ca avem probleme de securitate, dar acesti straini vin fara invitatie si cand pleaca lasa problemele asa cum erau", a declarat primarul.

"Vin ca sa ne insulte si se asteapta ca noi sa ripostam pentru a avea o scuza sa ne bata", declara un tigan, in fata locuintei sale modeste.

Pentru Antal Szilagyi, un preot tigan respectat in comunitate, "adevaratul scop al militiei este intimidarea si nu respectarea ordinii publice".
http://www.hotnews.ro/stiri-internationa...igoare.htm

intre timp, tot in Brasov... 1

Quote:Vestea că ediţia de anul acesta a concursului Mister Gay Europe va fi găzduită de România şi va fi organizată la Braşov l-a supărat pe Dănuţ Benga, protopopul Braşovului. Indignat, acesta spune că un astfel de eveniment va aduce numai rău comunităţii.

Braşovul va deveni, între 13 şi 17 aprilie, cel mai colorat oraş din România. Organizatorii Mister Gay Europe au anunţat, zilele trecute, că homosexualii cei mai frumoşi se vor întrece pentru trofeu la poalele Tâmpei.

“E inadmisibil ca un asemenea concurs să aibă loc la noi în ţară. Filiala Braşov a Noii Drepte va face tot ce îi stă în putinţă ca să împiedice evenimentul homosexualilor. Vom organiza un marş impresionant, dar vom evita violenţa, mai ales că ei abia aşteaptă să fie agresaţi ca să se victimizeze ”, ne-a declarat Cristian Grigoraşi, liderul filialei Braşov a organizaţiei Noua Dreaptă
daca mai era nevoie de vreo confirmare...

Quote:Coca-Cola, Jacobs, Tchibo si Nescafe, de calitate inferioara in magazinele din Europa de Est
Data publicarii:14 aprilie 2011 | Autor: BusinessMagazin

Marile companii multinationale care comercializeaza bauturi si mancare ambaleaza produse de diferite calitati sub acelasi nume in functie de tara europeana careia ii sunt destinate, arata rezultatele unei anchete a Asociatiei slovace a consumatorilor.

Reprezentantii Asociatiei au testat mai multe produse cumparate din supermarketuri din opt state membre UE: Germania, Austria, Republica Ceha, Polonia, Slovacia, Ungaria, Romania si Bulgaria. "Produsele de o mai proasta calitate erau destinate «noilor» state membre UE. Produsele de calitate inferioara nu erau niciodata prezente in supermarketurile nemtesti sau austriece", a declarat presedintele Asociatiei, Milos Lauko, jurnalistilor la prezentarea rezultatelor anchetei, potrivit site-ului http://www.euractiv.com. Produsele controlate erau Coca-Cola, ciocolata Milka, piper negru si rosu Kotanyi, cafea instant Nescafe Gold, boabe de cafea Jacobs Kronung si cafea Tchibo Espresso
Coca Cola care este pe piata autohtona este fabricata in Romania, nu ar avea ceva diferente care sa vina de sus de la compania mama. Totul costa in fabrica care o produce si daca respecta exact reteta
Pai stai un pic ca nu-i chiar asa. O fi fabrica de productie local insa asta nu inseamna ca pot face ce vor, reteta trebuie respectata pentru ca nu-i sat fara caini. Ca in schimb se face rabat la calitate si se mai inchid ochii in privinta asta pentru piata estica cred si eu si e foarte posibil ca testul slovacilor sa fie unul cat se poate de corect.
lucrurile astea se stiu de foarte multi ani cel putin in mediul vanzarilor :))) insa acest lucru este valabil in toate domeniile inclusiv in cel auto. iar cel mai bun exemplu este loganul. cel fabricat pentru germania este cu 2 clase peste cel fabricat pentru intern (datorita normelor de calitate impuse de fiecare tara, insa asta e alta poveste)
Acelasi lucru se intampla si in cazul telefoanelor mobile produse in tara , cu mici exceptii.Suntem o natie de superficiali 1
Am observat diferenta de calitate intre Cola fabricata in Romania si cea fabricata in Ungaria, dar nu am sesizat nici o diferenta intre Cola din Danemarca si cel din tara...
Un editorial despre cazul judecatoarei "nevinovate" elena turcu si justitia din Romania :

http://voxpublica.realitatea.net/politic...62749.html

Elena Turcu e un bun studiu de caz cu care pedelistii isi pot incepe maine Congresul, dezbaterile si alegerile interne. Concret, la obiect si cu urmari ce pot fi intoarse pe toate fetele, nevinovat si fara procese de constiinta, desigur.

Mi-ar placea sa aud la inceputul Congresului pe cineva – nu ar fi rau nici Theodor Paleologu sa deschida subiectul, daca tot a spus ca e acolo pentru a destinde atmosfera – care sa mentioneze cazul judecatoarei Turcu si sa il prezinte ca o frumoasa dovada a reformarii si modernizarii statului. Ar putea incepe prin a se adresa presedintelui, din primul rand, multumindu-i pentru cei sapte ani in care s-a luptat permanent pentru a reforma Justitia si moderniza statul. Rezultatele chiar se vad cu ochiul liber si de la distanta.

Inainte sa sara toata audienta in sus, ar trebui sa precizeze ca nu exista nicio legatura politica sau de alta natura intre ceea ce i s-a intamplat magistratului Elena Turcu si Traian Basescu sau presedintele PDL, Emil Boc. Evident ca nu au niciun merit in magistrala sentinta a celor doua instante – ICCJ si CSM – din cazul Elena Turcu, insa simplul fapt ca asa ceva a fost posibil si a avut loc in aceasta perioada trebuie sa fie, in cele din urma, asociat cu cineva sau ceva. Nu se poate ca nimeni sa nu culeaga laudele infaptuirii unui asemenea gest de curaj si de justitie.

Nici Traian Basescu, nici Emil Boc si cu atat mai putin ceilalti reprezentanti de seama ai partidului de la guvernare nu trebuie sa se simta vinovati sau, cumva, responsabili pentru aceasta rusine fara margini. Stim, desigur, ca Justitia in Romania este independenta, avem incredere oarba in ea si suntem convinsi ca la fel de drept si de corect actioneaza ea si in toate celelalte cazuri. Cu unele exceptii, ea imparte dreptatea numai si numai dupa cum scrie Legea.

Ma intreb doar cum se va simti cetateanul care va sta in fata judecatoarei Elena Turcu asteptandu-si sentinta? Isi va aduce el oare aminte de injuraturile si palmele pe care doamna in roba (acum) le administra politistilor, de refuzul ei de a se supune legilor, regulilor si somatiilor organelor de ordine?

Si, mai interesant, oare ce va simti si cum va judeca Elena Turcu insasi un caz asemanator cu al ei? Cand va trebui sa dea o sentinta in cazul unuia care a accidentat grav doua persoane, a fugit apoi de la locul faptei, i-a injurat pe politisti dupa ce a fost gasit, a refuzat sa se supuna alcooltestului, s-a declarat mai presus de Lege, a cerut tratament preferential (in conformitate cu statul sau social) si apoi a amenintat cu razbunarea pe toata lumea care isi facea datoria.

Nu trebuie sa se simta vinovat niciun pedelist. Pot sta toti linistiti si impacati cu gandul ca si-au facut datoria. Si, eventual, ca s-au sacrificat pentru tara. Dar, daca unul dintre ei va ajunge sa fie judecat de Elena Turcu, nu-i asa ca va incredere deplina in justitie? Cat despre CSM, pentru care democrat liberalii s-au luptat atat sa il pastreze “independent”, se vede ce a iesit din mana lui… reabilitarea totala a judecatorului Elena Turcu. Vorba ceea – “fiat iustitia, et pereat mundus”.

pentru cei care nu au vazut comportamentul unui judecator prins beat dupa ce a accidentat doi oameni si a fugit de la locul faptei :

http://www.youtube.com/watch?v=kGE2Lf2ui1M
Al şaselea ROMÂN a fost operat pentru SCHIMBARE DE SEX. Intervenţia VA FI DECONTATĂ DE STATUL ROMÂN. O operaţie similară costă în străinătate 60.000 de euro.
http://www.gandul.info/news/al-saselea-r...ro-8303240
(02-06-2011 03:48 PM)colegu Wrote: [ -> ]http://stirileprotv.ro/stiri/social/cea-...oduse.html

vrem si in Arad !!!

Hmmm... nu stiu ce sa zic... gandeste-te ca poate se trezesc sa profite si niste bunici cu pensia mica de treaba asta... :))
Penibil, nu stiu cati dintre cei care au participat la porcaria asta isi dau seama cat e de degradant. Dar din pacate "invatam" din ce in ce mai mult sa traim ca animalele... sa consumam e singurul scop in viata, in rest nimic nu mai conteaza!
GENERAŢIA ETNOBOTANICELOR. Copilul de 10 ani care îşi injectează "legale": "E ca şi cum aş avea, aşa... multă ciocolată în burtă"

500.000 de consumatori de droguri legale în România
...Heroina mai folosesc doar veteranii care au rămas în viaţă. Acum suntem în plină epocă a etnobotanicelor.

http://www.gandul.info/reportaj/generati...ta-8320327
Proiectul legislativ pentru dublarea filmelor a fost respins.

Victorie !!!
(07-06-2011 10:56 PM)dedei Wrote: [ -> ]GENERAŢIA ETNOBOTANICELOR. Copilul de 10 ani care îşi injectează "legale": "E ca şi cum aş avea, aşa... multă ciocolată în burtă"

500.000 de consumatori de droguri legale în România
...Heroina mai folosesc doar veteranii care au rămas în viaţă. Acum suntem în plină epocă a etnobotanicelor.

http://www.gandul.info/reportaj/generati...ta-8320327

Si eu m-am uitat la video si am citit articolul. E clar ca e propaganda, e si mai clar ca "legalele" nu sunt bune... ce ma intreb, de unde au aia bani pt atatea doze? Ca traiesc intr-o mizerie si o saracie de nedescris...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Reference URL's