Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Marius Marne
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Felicitari Marius,trebuia sa vina si randul tau si ai demonstrat ca ne putem baza pe tine!
Bravo Marius !!! Te vrem in continuare in poarta UTA-ei si la meciul cu Dinamo !!! Inca odata felicitari !!!
10+ de la mine, pe moment este cea mai buna solutie.
Toate respectele mele! Esti intr-o forma extraordinara, iar dupa prestatia EXCELENTA de astazi, meriti sa fi titular. Numai bine.:UTA:
AI FOST AZI INGERUL NOSTRU PAZITOR!BRAVO MARIUS!
AI DEMONSTRAT CA MERITI SI TU MAI MULTA ATENTIE!TINE-O TOT ASA SI SUNT SIGUR CA NU TE VA MAI SCOATE NIMENI DINTRE BUTURI!
FELICITARI!
FORZZZA UTA!
Intotdeauna am considerat ca Marius este cel mai bun portar din lot si astazi ne-a demonstrat tuturor ca asa este si sper ca Barbu il va tine in teren deoarece el e singurul care nu are aere in cap si se bate pentru postul de titular nu ca Hutan caruia ii convine si sa faca tusa numa sa primeasca bani!!
Te felicit si in acest topic ! BRAVO MARIUS!
Fara indoiala Marius a fost eroul meciului cu Rapidul. Sa nu intelegeti ca nu a facut si greseli, mai trebuie lucrat la iesiri. Dar a fost extraordinar ieri. Cred ca a fost singura data la un penalty impotriva noastra cand chiar am sperat sa fie aparat. Si cu asta am spus totul. Tine-o tot asa, Marius!
Felicitari Marne, atit pentru evolutia din meciul cu Rpaidul, cit si pentru prestatia si bunul simt de care a dat dovada (si) in emisiunea din aceasta seara, de la Info TV. Desi a facut mult mai putine greseli decit ceilalti doi portari si este mult mai constant in evolutii bune, nu are aere de vedeta si pune interesul echipei mai presus decit orgoliul personal.

Felicitari inca o data si sper sa il vedem de acum inainte titular.
Felicitari ! Pur si simplu dai siguranta echipei !
marene ... nota 10!
asta da portar!
Marne, esti eroul nostru! In meciul cu Rapid ti-ai aratat valoarea. Tine-o tot asa!
Parca vad ca va fi rastignit cand greseste..
..pai sa nu greseasca :)
Acum se pune prea mare presiune pe el! Si cand greseste sper sa nu se intample asa cum a spus Non-Phixion
Un portar de 5 stele...
Nici chiar asa. Poate 5, dar din alea mai mici.
parca vad ca va fi uitat pe banca la meciul cu vaslui dupa partida mai putin reusita de la dinamo(greseala de la primul gol al cateiilor)!
FORZZZA UTA!!!!
Marne merita sa apere.Cat a aparut a facut-o foarte bine,sau cel putin peste Tudor si Hutan !! Refuz sa il mai vad pe Tudor in poarta !
nu sari imediat cu laudele despre Marne, e un portar bun, a avut multa sansa cu rapidul; dar nu stiu daca e peste Tudor, Hutan.... sincer, nu vad unul iesind mai mult decat celelalt, pe cand te asteti de la el, oricare ar fi asta, gafeaza...asa e treaba la UTA, parca e un blestem!
Pages: 1 2
Reference URL's