Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Marius Marne
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
si eu am o parere buna despre MARNE dar sincer nu-l vad peste TUDOR!marne ii un portar de reflex dar din pacate pt el are un fizic cam firav , mi-e si frica cand il vad in poarta!
sigur TUDOR are si partea lui de vina la cele 2 goluri primite la cluj dar per ansamblu a avut o evolutie destul de buna , sa nu uitam interventiile sigure din ultimile minute cand aveam nevoie de el!
FORZZA UTA!!!
care sigura? cine a scos de pe linia portii?
old ultra@: asta e parerea mea !asta nu inseamna ca am si dreptate ! eu nu-l vad pe marne mai bun ca tudor , nici macar mai in forma !
dar asta e fiecare vede ce vrea si ce ii place!!!sincer nu cred ca cea mai arzatoare ploblema la UTA ii acum cea cu portarii!!!
FORZZA UTA!!!
am mai spus si o repet. increderea in Tudor e sub zero. nu neaparat ca valoare...
Marne fara a fi un portar de exceptie este unul pe care te poti baza deoarece nu gafeaza. Niciuna din infrangerile UTA-ei n-a avut ca si cauza (principala sau secundara) vreo gresala a lui Marius. Este un portar care in meci iti scoate tot ceea ce e de scos, este un baiat care si-a facut treaba de fiecare data cand a fost nevoie de el.
@maryan: dupa ce criterii apreciezi ca Marne nu e mai in forma decat Tudor? Unrmaresti cumva antrenamentele portarilor?
marius nu joaca pentru simplu fapt ca este un baiat de bun simt si nu sare cu gura pe antrenori,cum a facut de exemplu tudor,personal cred ca va apara tudor si cu otelul dar daca gafeaza nu cred ca va mai prinde un meci in returul asta
Eu il prefer de acum inainte titular pe Marius. Parerea mea e ca are reflexele mai dezvoltate decat Tudor, care...din pacate le'a cam pierdut. Tudor a gafat si in amicale si in meciurile oficiale.
Marne ar trebui sa apere in meciul de la Timisoara. Ultima oara cind i-am batut pe timisoreni el a aparat. Si eu cred ca asta e un lucru deloc de neglijat.
Eu l-as prefera pe Marius in poarta la meciul cu Poli deoarece este aradean si joaca cu sufletul pentru UTA si la ora actuala este mai in forma decat Tudor si Hutan.
Nu e vorba ca Marne e aradean, sau ca e mai tanar ... Marne este mai in forma decat Tudor si nu pot sa inteleg de ce Barbu nu ii da nici o sansa.
un portar are nevoie de meciuri in picioare si cred ca s-a gresit nefolosindu-l pe Marne etapa trecuta. mai mult ca sigur Tudor va apara sambata. God help us!
scuze de off-topic dar daca tudor face vreo prostie sambata o sa fie ultimul lui meci la UTA.
Marne trebuia sa fie titular dupa meciul de la Cluj. La fel ca Cipri, cred ca tot Tudor v-a intra in poarta, deoarece Marne nu mai are meciuri in picioare. Sper sa nu mai greseasca.
o sa fie ultimul lui meci din cariera...promit!
nu doar k este aradean da este mai bun decat Tudor
de departe cel mai de caracter jucator din lot,cite a indurat omul asta de la marele portar tudor,care a aparat doar pentru ca are gura mare si avea trecere la patron,respect marius ve-i ramine mereu in sufletul meu
daca era marne de la inceput si nu se accidenta radovanovici aveam sanse mult mai mari sa nu retrogradam.....pacat
Bafta la U sau oriunde vei ajunge! Unele zvonuri te dau la Gloria Arad ;)
Si probabil topic inchis pentru Marne...
Il mai lasam vreo saptamana sa vedem exact ce se intampla cu Marne.
Pages: 1 2
Reference URL's