Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: EURO 2008 (Austria&Elvetia)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Am zis ca este bine sa creez un topic special pentru aceste eveniment la care ne-am calificat si noi dupa o lunga absenta, ca si o surpriza pentru acest campionat este calificarea Rusiei in dauna Angliei.
Haideti sa vedem totusi si urnele pentru tragerile la sorti a grupelor:

Urna 1: Austria, Elvetia, Grecia, Olanda
Urna 2: Croatia, Italia, Cehia, Suedia
Urna 3: Romania, Germania, Portugalia, Spania
Urna 4: Polonia, Franta, Turcia, Rusia.

Personal as prefera o grupa:

Elvetia
Suedia
ROMANIA
Turcia

... deoarece as vrea sa ne luam o revansa in fata Elvetiei si Suediei de la USA '94.
Daca tot suntem la capitolul preferinte, eu mi-as dori grupa asta:
Austria / Suedia / ROMANIA / Polonia

cristi_

Polonia

red11

Austria (sa merg si eu linistit pana la Viena:smile: )
Croatia
Romania
Turcia/Rusia
...grupa mai mult decat accesibila
Intre cei doi poli : Olanda - Italia - Romania - Franta
si ...................Austria - Suedia - Romania - Polonia
am calculat prin probabilitate matematica:

Elvetia (s-avem de mers)
Italia (n-o putem ocoli la nesfarsit)
Romania (evident)
Rusia (dupa 18 ani)
Polonia, Rusia, Grecia :twisted:
Anglia-Croatia 2-3
http://my-beleaua.blogspot.com/2007/11/u...aie-i.html

Regret intr-un fel absenta Angliei din elita Europei dar nu pot sa nu remarc ca nationala lor ramane una dintre cele mai naive echipe din istorie.
Campionatul englez domina Europa la nivel de cluburi dar o echipa 100% englezeasca antrenata pe deasupra de un mediocru McLaren, desi frumoasa si spectaculoasa pe alocuri, intrece in naivitate chiar si echipele africane.
  Miliardele de euro pe care le pierde Anglia in urma acestui esec nici nu se compara cu durerea unei natiuni care respira fotbal zi de zi. Ii compatimesc.
Olanda, Italia, Romania, Franta. Sa vedem si noi daca avem valoare sau numai gura e de noi.

Pacat de Anglia.
Croatia a facut senzatie, dar si Romania, va fi un campionat ciudat pentru europa, va fi mai estic, probabil un pic diferit fotbalul. Dar il vom savura din plin sau la meciuri, sau savurand o bere cu prietenii in fata ecranelor. :P
Romania a jucat excelent in grupa, si in sfarsit ne-am calificat, si inca cum, de pe primul loc. In sfarsit ma voi uita la vara la meciuri mai cu placere, stiind ca si Romania este acolo, sau cine stie, poate fac "o vizita" prin Austria, nu se stie.
le rouge Wrote:Olanda, Italia, Romania, Franta. Sa vedem si noi daca avem valoare sau numai gura e de noi.

Pacat de Anglia.

m-ai plagiat... 8)
Austria , Italia,ROMANIA,Polonia si cu un clasament final 1.Italia 2.Romania 3.Austria 4.Polonia
Da, dar atunci noi am juca cu primul loc din alta grupa, dar ar fi ceva si asa.
Grecia, Croatia,noi si Polonia sa vedem si noi daca avem suporteri cat de cat "adevarati". (cu toate ca stim cu totii raspunsul la intrebarea asta)

Vlad_SUR

Redpunk_One Wrote:Grecia, Croatia,noi si Polonia sa vedem si noi daca avem suporteri cat de cat "adevarati". (cu toate ca stim cu totii raspunsul la intrebarea asta)
o intalnire cu BBB si cu Torcida Split reunite...ce ar iesi acolo...:lol:
intr-o grupa ca cea amintita mai sus la meciul cu Polonia sigur nu as participa :smile:
nu am preferinte. oricum nu vom face mare branza. vreau totusi sa avem o grupa a carei meciuri se joaca in austria si nu in elvetia.

andrei_uta

Austria,Suedia si Polonia.
Miki Wrote:
le rouge Wrote:Olanda, Italia, Romania, Franta. Sa vedem si noi daca avem valoare sau numai gura e de noi.

Pacat de Anglia.

m-ai plagiat... 8)

bai Miki tu totdeauna esti mai pagubos asa,ca sa nu zic mai invers decat toata lumea.sau de fapt tu plangi dupa sarbi...
grecia-italia-romania-polonia

sau

olanda-croatia-romania-rusia

p.s - suntem acolo,asta e tot ce conteaza...deocamdata!
cel mai bine ar fii sa cadem cu austria fiindca atunci vom juca sigur toate meciurile la ei, daca vom cadea cu elvetia va fii mai greu sa participam la meciuri distanta marindu-se considerabil!!!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Reference URL's