As vrea sa facem un sondaj sa vedem ce suporteri avem pe aici.
Cati dintre voi iubesc si respecta culorile UTA-ei si doar atat, si cati dintre voi mai au si alte echipe preferate.
Fiind pe situl Utei nu vad rostul sondajului.....sincer.
Ba da, are, daca toata lumea e sincera.
Eu tin cu UTA de cand eram mic si ma ducea tata la stadion de pe la varsta de 4-5 ani. Stau in zona UTA, ma duc la sala la UTA, aproape orice fac in activitatea mea cotidiana se leaga de numele asta atat de drag "UTA".
Indiferent unde merg, cand rostesc cuvantul UTA, creste inima in mine.
Pe de alta parte, ma deranjeaza lipsa de mentalitate a unor suporteri care stiu sa vina la stadion cand echipa e pe val, si la primul semn de slabiciune nu ii mai vezi.
Ma deranjeaza sa aud pe unul sau pe altul , ca el este stelist, dinamovist, rapidist, sau chiar mai grav de la o vreme incoace ca tine si cu poli. Nu concep asa ceva. Nu ai cum sa ti cu 2 echipe.
Asa vad eu problema d.p.m.d.v
Forza UTA !
normal ca doar UTA :!:
UTA 4-ever :!:
Sunt multi suporteri, care au unele inclinatii spre echipele miticilor, Steaua, Dinamo sau Rapid... insa putini sunt cei care tin si vor tine mereu numai cu UTA :D deci, sunt, voi fi pana la moarte, si dupa moarte, doar cu UTA :D
Normal, numai cu UTA si echipa nationala. Orice simpatii bucurestene nu-si au rostul in Arad. Nu inteleg de ce se vand in piata mica tricouri, fulare, cu steaua, dinamo, rapid, craiova...asta e inca un motiv pt care trebuie demolata piata! :evil:
Nu ii inteleg nici pe aia care isi cumpara astfel de " haine". Vor veni si la UTA pe stadion cu ele? :evil:
De cand ma stiu, ( am 20 de ani), am fost la aproape toate meciurile UTEI de acasa+ cateva deplasari...tribuna I , rand 9, loc 29. Traditia de la mine din familie.
Daca UTA merge cum merge, si este o echipa din provincie, cum spun miticii, de ce sa vanda astia in piatza tricouri si alte cele cu inscriptii ale UTA-ei ? In primu rand, toate acele tricouri sunt contrafacute, si de proasta calitate, si numa un tampit poate sa le cumpere...
P.S: La timisoara parca, la meciul cu CFR, era unu din Santana, care avea sapca cu Steaua, si nush care din Spetza, l-a pus sa o dea jos :lol: , dar, pe buna dreptate :P
tobo` Wrote:P.S: La timisoara parca, la meciul cu CFR, era unu din Santana, care avea sapca cu Steaua, si nush care din Spetza, l-a pus sa o dea jos :lol: , dar, pe buna dreptate :P
Da imi aduc aminte de faza :lol: .
Mi se par cei mai aiurea, acesti taranoi care ar fi in stare sa spuna ca tin cu UTA (cu o sg-ra conditie, sa joace in A), dar pe langa asta ar fi in stare sa tina si cu dinamo, iar in cupele europene sa fie si stelisti. Pe langa toate astea, mai tin cu real madrid din spania, bayern munchen din germania, juve din italia, neil armstrong la ciclism, iar la formula 1 tin cu ferrari (sau tineau :) ).
Vis-a-vis de faza asta, imi aduc minte de meciul cu steaua de la Arad, cand i-am batut cu 2-0, si erau o gramada de tarani din oras, sau si de pe sate care s-au dus in galeria stelei, dar aia nu au fost curiosi de ei, si nu au stat cu ei in sector, ci dincoace de gardul de la tarc. In urmatoarele zile, la faculta aveam un astfel de coleg din lipova care era si el printre "stelistii" aia, si il luam la misto ca habar nu are de fotbal, dar a auzit si el de steaua, si gata e stelist.
Din pacate lipsa de rezultate alunga spectatorii, dar cu toate astea, admiratia, mandria si patriotismul local nu ti le poate lua nimeni.
corect ai zis kidule cu spectatorii aia care vin la stadion numa cand echipa merge bine..
adevaratii suporteri ai UTA se vad acuma la stadion.plus mai is sa zicem vreo 2-3 sute care nu pot veni de fiecare data ca mai lucra..etc..
oricum problema e ca suntem noi ( romanii) cu fotbalul dar nu il avem chiar asa in sange cum au englezii..aia daca echipa e in liga a 4a si au 6mii de locuri pe stadion ...6000 de spectatori vin la meci..
bine inteles DOAR UTA..........
bine inteles DOAR UTA.......... :D
Unele mesaje imi trezesc zambete. Am mai auzit pe multi "doar UTA..." si cand mai uitam cu ei la Liga Campionilor sufereau pentru o echipa sau alta.
Recunosc : simpatizez cu Juventus, si nu de acum ci de vreo 10-12 ani.
Dar pot sa spun ca sunt mai UTA-ist decat multi care se bat cu caramida in piept.
Nu are rost sa ne hazardam in declaratii de genul "doar UTA..." ci trebuie, in primul rand, sa o demonstram : sa venim la stadion, se ne platim biletul (nu de genul : tata la poarta, stiu o gaura prin gard s.a.m.d.).
Ca sa dau un exemplu mai glumet :) : poti iubi o fata deosebit de mult dar nu cred ca daca mergi pe strada nu mai intorci capul cateodata.
Abia astept sa-l revad pe stadion sa bage 10 flotari :lol:
Am mai zis parca mai sus, eu sunt doar UTA, dar nu am nimic impotriva celor care simpatizeaza echipe de afara, ci a celor care mai tin si cu miticii, gen steaua, dinamo, rapid...
UUUUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :lol:
Ptr noi aradenii ar trebui sa fim doar cu UTA nici nu suport sa vad prin Arad tot felul de papitoi cu insemne de la alte echipe din tara care vin la UTA doar daca joaca in A.Chiar zilele trecute m-am certat cu un coleg de la alt raion din ziri care zicea ce UTA .?ca nu-i echipa el tine cu nus ce echipa din buc.Azi i-am zis ca are noroc ca nu se pot deschide ferestrele la ziri :)
Noi aradenii TREBUIE SA TINEM DOAR CU UTA si atunci multe se vor schimba cu echipa si cu orasul nostru.
Am o rugaminte ptr toti aradenii ;VENITI LA STADION cand o puteti face.NU FITI INDIFERENTI FATA DE UTA .Toata lumea in peluza sambata cu bihoru echipa are nevoie de noi.
hai ca am scris cam mult sorry :lol: :lol: :lol:
UTA. cu mentiunea ca nu poti, ca aradean, doar tine cu UTA, sau doar sa iti placa UTA. UTA se iubeste. punct. fara simpatii si preferinte si alte atitudini caldute.
NU: altor echipe din romania;
NU: echipelor din bucuresti;
NU: echipei nationale. (nu vad nici o legatura intre UTA / Arad si echipa nationala. mutu & co nu consider ca ma reprezinta. daca ar juca UTA cu nationala romaniei nu m-as gindi nici o secunda ca as putea tine cu nationala. ever.)
NU: altor echipe de pe alte meleaguri. cu un asterics, cit o usoara simpatie: arsenal si nationala angliei.
le rouge Wrote:UTA. cu mentiunea ca nu poti, ca aradean, doar tine cu UTA, sau doar sa iti placa UTA. UTA se iubeste. punct. fara simpatii si preferinte si alte atitudini caldute.
NU: altor echipe din romania;
NU: echipelor din bucuresti;
NU: echipei nationale. (nu vad nici o legatura intre UTA / Arad si echipa nationala. mutu & co nu consider ca ma reprezinta. daca ar juca UTA cu nationala romaniei nu m-as gindi nici o secunda ca as putea tine cu nationala. ever.)
NU: altor echipe de pe alte meleaguri. cu un asterics, cit o usoara simpatie: arsenal si nationala angliei.
O mentalitate cat se poate de sanatoasa. Daca ar gandi asa macar jumatate dintre noi, ce bine ar fi...
Le rouge... The_Kid... imi place cum ganditi... UTA = iubire vesnica! Sa stii Le rouge ca ne asemanam in privinta unor simpatii... externe. In sensul ca si eu simpatizez cu Arsenal si, in general, cu fotbalul englezesc.