pana la urma nu am rezistat si am creat acest thread. de ce? pentru ca se pare ca pe cei care imbraca tricoul alb-rosu sunt mai priceputi prin cluburi si birturi decat pe gazon. in plus de asta se pare ca sunt foarte sensibili la intarzierea platii salariilor si isi ineaca amarul in alcool, femei sau blackjack.
asadar, aici puteti posta pareri despre viata extrasportiva a fotbalistilor precum si informatii verificate, dovedite, confirmate despre escapadele acestora. daca ne iau de fraieri sa isi asume responsabilitatea pentru faptele lor.
todea, marne, pascovici - vineri noaptea la wings
Eu personal i-am prins o singura data, in Soho pe strand , anul trecut dupa victoria de acasa cu CFR Cluj. Era sambata seara, am batut o echipa bunicica, asa ca au iesti vreo 15 pe strand. Nu mai are rost sa spun cine, multi nu mai sunt acum la echipa.
Cred ca atat timp cat nu -i afecteaza performantele fotbalistice , jucatorul poate face orice doreste in timpul sau liber.Cum in momentul asta situatia la club este grava, intreb si eu: unde, cine, ce au facut azi noapte de a trebuit ca Cip_leo sa deschida acest topic?:?
acum vreo 3 saptamani Djokovich a fost in Space la Miercurea Studenteasca si nu stia ce sa puna in gura berea sau tigara!
si eu am aflat de iesirea de vineri seara. ieri am facut o tura dar nu am vazut pe nimeni. azi au antrenament..
haideti sa postam doar astea recente,ca daca o luam de un an incoace,umplem forumul!
Nu ma intereseaza ca le afecteaza sau nu performantele dar eu dupa un rezultat prost nu vreau sa-i vad in cluburi. E o chestie care tine de decanta si de bun simt. Hm, daca pana si Todea...
Aseara(28.10.2007) in clubul Space de pe strand, un prieten de-al meu l-a vazut pe Edson si mai cineva de la noi... la.. DISTRACTIE!! Edson cica era baut bine.... pai se poate asa ceva mai fratilor?! SA VA FIE RUSINE BAI DOBITOCILOR! FOTBALISTI DOAR IN ACTE... RUSINE NESIMTITILOR! SA SE IA ATITUDINE! Faceti UTA de ras.. porci dracu! Marsh afara cu voi!
Paraciosi, paraciosi dar dupa "fotbalul" de vineri, nu aveau nici un drept sa mearga sa se distreze prin cluburi.
Eu propun totusi sa nu abuzam de treaba asta, sa postam cand ii vedem doar dupa infrangeri sau inainte de meciuri, sa nu exageram si noi pentru ca totusi pentru ca au si ei dreptul la viata lor privata.
De acord cu The_Kid, si ei au viata lor privata, dar, dupa meciul cu Poli Iasi chiar nu aveau nici un drept sa "sarbatoreasca" ceva.
@The_Kid
Corect...si nu ar strica ca cei care au posibilitatea sa le faca si cate o poza pe care sa o posteze...in mod cert v-or aparea si in presa...
@OldRed,
Perfect de acord cu tine, altfel discutam in van.
@Galacticul
De asemenea sunt de acord si cu punctul tau de vedere, nu aveau ce "sarbatorii" dupa semi-esecul cu Iasiul.
Ok, e normal sa mearga in CLUB! dar nu la baute.. ce fotbalist e asta? sursa mea este foarte sigura, nu am indoieli.. lo vazut in baie, si se clatina bine.. . Si la Milan,cand am fost azi sa bag un bilet la pariuri, toti vorbeau acolo ca astiai erau aburiti in space.. treaba-i asta? asa in veci nu facem treaba.. personal, sunt foarte suparat. va respect!
ake Wrote:Aseara(28.10.2007) in clubul Space de pe strand, un prieten de-al meu l-a vazut pe Edson si mai cineva de la noi... la.. DISTRACTIE!! Edson cica era baut bine.... pai se poate asa ceva mai fratilor?! SA VA FIE RUSINE BAI DOBITOCILOR! FOTBALISTI DOAR IN ACTE... RUSINE NESIMTITILOR! SA SE IA ATITUDINE! Faceti UTA de ras.. porci dracu! Marsh afara cu voi!
Edson al nostru care cu poli iasi se clatina in teren???!!! mama mama, pai daca as mai umbla in discoteci numa suturi in cur ar incasa!
Xtreme Wrote:ake Wrote:Aseara(28.10.2007) in clubul Space de pe strand, un prieten de-al meu l-a vazut pe Edson si mai cineva de la noi... la.. DISTRACTIE!! Edson cica era baut bine.... pai se poate asa ceva mai fratilor?! SA VA FIE RUSINE BAI DOBITOCILOR! FOTBALISTI DOAR IN ACTE... RUSINE NESIMTITILOR! SA SE IA ATITUDINE! Faceti UTA de ras.. porci dracu! Marsh afara cu voi!
Edson al nostru care cu poli iasi se clatina in teren???!!! mama mama, pai daca as mai umbla in discoteci numa suturi in cur ar incasa!
fi sigur ca de eram acolo, nu scapa el doar asa.. il luam eu in suturi rapid..
Excesele fotbaliştilor nu sunt bune. Păi de aia s-au făcut fotbalişti, să cîştige en-gros într-un timp relativ scurt şi-apoi să-şi trăiască viaţa cum cred de cuviinţă. Eu cred însă că jucătorii ăştia de-acum nu simt pentru UTA mai nimic şi puţin le pasă de soarta ei. Poate mă înşel eu (bine-ar fi), dar tare mi-e că-i cam aşa. Spre exemplificare, uitaţi-vă la o poză (superbă), de pe topicul cu ,,Iosif Petschovsky'', cu ,,Csala'' la strung, în salopetă şi cu bască de proletar pe cap. Vi-i închipuiţi pe Hidişan sau pe Edson într-o astfel de postură? Sau să lucreze patru ore pe zi la uzină şi apoi să meargă la antrenamente? Ştiu că vremurile s-au schimbat, că vieţuim într-o epocă a modernităţii, dar asta nu justifică absolut deloc lipsa de profesionalism şi de caracter a fotbaliştilor de azi, plătiţi de mii de ori mai bine decît predeceserii lor. Nimeni nu zice că dacă eşti fotbalist nu ai voie să bei un pahar de vin sau o bere bună, la o cină cu soţia, cu logodnica sau cu prietenii, dar de aici şi pînă la bairamuri şi dezmăţuri e o cale cam lungă. Întrebaţi-i pe foştii jucători de la UTA, Domide, Sima, Giurgiu, Vidac, Bîtea, Hirmler, Csordas, Ţîrban, Iova, Vînătoru, Axente, Tisza, Vaczi, Coraş, Bedea, Mullroth Werner, etc, dacă se pişau pe nădragi prin toaletele restaurantelor,clătinîndu-se ca frunza-n vînt. Da, Pista Gall sau Bubela erau amatori de o duşcă în plus, dar nu se făceau de rîs. Da, Iorgulescu şi Korek se mai uitau după femeiuşti, dar trăgeau perdeaua. Azi însă apucăturile unora dintre fotbalişti au luat-o urît de tot pe tobogan. Umblînd prin birturile de noapte, ei aduc prejudicii de imagine şi clubului, nu numai lor. Şi ne mai mirăm apoi că la meciuri arată ca nişte momîi de paie. Păi cum dracu' nu, că mahmureala îşi spune cuvîntul.
Quote:Miki
Membru avansat
Group: Registered
Status: Online
oarecum ciudata postarea mea aici, dar altundeva nu-i gasesc locul (ca de topic special nu are rost sa vorbim).
aLEXANDRU bALTOI unul din "stranierii" UTA-ei (prin prisma "jocului" sau din disputa cu Timisoara, dar si prin caracterul sau de mitic) tot timpul si-l petrece pe o terasa din centul Aradului, "Cristal Caffe" !!! am un prieten care trece zilnic pe acolo si acest betiv este in permanenta prezent acolo (ca e ora 8 dimineata, la el nu conteaza...) Cum dumnezeu mamii ei de treaba are el tupeul asta jegos sa isi petreaca tot timpul acolo ??? In plus de asta, are un comportament foarte arogant, el parca fiind cel mai bun fotbalist din lotul "Batranei Doamne"...
vin cu intrebarea... nu pute(m)ti lua o masura ca acest infect sa isi petreaca timpul cugetand la evolutiile sale lamentabile sau sa se exerse "jocul de fotbal" sa ajunga la statul mai sus amintit ????
Eu nu-l mai suport pe acest ratat (chiar daca a marcat si cu Timisoara si cu Mioveni) !! E o panarama, un terminat !!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
DOAR UTA
02-09-2007 08:23 PM
cam tarziu v-ati trezit si voi...
Ma baiat bun ce esti, cine ia apararea jucatorilor? The Kid a spus ca si ei au dreptul la viata lor personala, dar nu sa mearga prin baruri dupa infrangeri sau dupa meciuri ca si cel de vineri. Daca tu crezi ca cei din galerie sunt multumiti de evolutia lor, mai treci si tu prin galerie sa vezi, dar mai ales sa auzi opiniile lor.