Ce parere aveti de excluderea din lot a lui Simao?
Daca s-a mai discutat pe undeva aceasta chestie, topicul se va sterge. (nu am intrat pe forum in ultimele 2 zile)
Eu cred ca e o chestie cam precipitata. Remanierea lotului nu cred ca trebuia sa il includa pe Simao, care a avut un conflict cu un jucator de pe lista "gloabelor" (care in mod ciudat a fost la meciul cu Farul capitanul echipei). Oare sa fie adevarat faptul ca isi doreste sa plece de la UTA, si implicit sa il fi lovit intentionat pe Balan? Altfel nu imi explic excluderea lui. Iar daca Barbu vrea sa faca pe drasticul, aveam totusi jucatori mai slabi de care sa se lege...
A inceput vanzarea de jucatori...
Eu nu prea pot uita că în unele meciuri, Simao a făcut mai mult balet, decît a jucat fotbal. Nu în toate, repet, dar au fost cazuri în care Simao n-a pus osul cu-adevărat. Nu-l acuz pe jucător, dar nici nu-i dau un bilet de favoare c-ar fi îndrăgostit de UTA până peste cap. E posibil ca Simao să nu fie chiar un înger în povestea asta, aşa cum e posibil ca Sandu Ion să caute orice pretexte acum pentru a vinde jucători.
eu zic ca simao este un jucator util pt UTA dar daca nu este cu sufletul la echipa at mai bine sa fie lasat sa plece!eu sincer as vrea sa ramana dar probabil ca in cazul asta sunt dedesupturi care nu le cunosc dar sunt sigur ca se va afla adevarul si in cazul asta!
FORZZA UTA!
RedAndWhite Wrote:A inceput vanzarea de jucatori...
subscriu si eu la aceasta parere, cred ca urmeaza Edson, pe "motiv ca nu mai da gol"
E evident ca majoritatea ne amintim cum "ne-am scapat" de rebelii Panin&co. Pentru ca erau scandalagii, indisciplinati etc.
Simao e clar unul din cei mai valorosi jucatori ai nostri. De fapt pe banda stanga n-are contracandidat.
Dar are salar mare. In plus poate fi obtinut un pret bun pe el.
Si daca ajungem la pret, apare o problema interesanta. "Rebelii" de data trecuta au plecat ca si jucatori liberi daca tin eu bine minte. Deci CLUBUL N-A LUAT NICIUN BAN PE EI!!! Dar ei valorau totusi o suma interesanta. A LUAT TOTUSI CINEVA BANI PE EI???
Oare sa ne asteptam ca Simao si Edson si altii sa plece tot ca jucatori liberi? ADICA FARA CA UTA, CLUBUL, SA IA BANI PE EI???
Asta e problema cea mare! Si aici pute a Ion! Pute tare!
Dupa ce am vazut azi cum au jucat unii jucatori de la UTA, nu inteleg de ce l-au exclus din lot pe Simao.
Nu trebuie sa fie exclus, el e folositor UTA-ei! Asa i-am pierdut si pe Mara si Balint si acum ne pare rau. Hai UTA
Hidisan ii fenomen, nu cred ca am vazut fotbalist care sa piarda mai multe mingi decat el. Simao nu era nici el cine stie ce, dar isi facea bine treaba.
Simao e un jucator bun cu conditia sa vrea sa joace. Ma pun in pielea strainilor si nu stiu daca in locul lor nu mi-as dori si eu sa plec. Pacat ca s-a ajuns in situatia asta, chiar aveam nevoie in momentul asta de un jucator ca el in conditiile in care Vasilievici e un jucator cinstit dar limitat tehnic, Vasaie a fost adus pentru a face consumatie prin cluburile de noapte ale Aradului iar din Frasineanu sare mingea ca din gard.
DISCUTIILE PENTRU SIMAO CONTINUA!
Miercuri, 5 Decembrie 2007 - Prosport
POLI TIMISOARA Vicepresedintele alb-violetilor, Emil Rosianu, a avut ieri o întâlnire cu Oscar Diaz, impresarul lui Bruno Simao, pentru a discuta noi modalitati de transfer ale fundasului stânga de la UTA la Poli. Interesul pentru jucator fusese negat de directorul timisorenilor, Gheorghe Chivorchian, însa aceasta pare sa fi fost doar o stratagema prin care sa se urmareasca obtinerea unui pret cât mai bun pentru jucatorul cotat la 500.000 de euro.
"Pssst!
Ieri vă spuneam că, în ciuda declaraţiilor lui Gheorghe Chivorchian, care spunea că Poli 1921 nu mai este interesată de utistul Simao, există posibilitatea ca timişorenii să apeleze doar la o tehnică de negocieri. Se pare că nu ne-am înşelat, din moment ce ieri, în jurul prânzului, impresarul portughez al lui Simao, Oscar Diaz, s-a întâlnit, la Bucureşti, cu „vicele” timişorenilor Roşianu. Încă nu ştim ce-au discutat, mai ales că omul lui Iancu era afectat de proaspăta întâlnire cu procurorii DNA, dar e destul de limpede că Poli 1921 îl vrea, totuşi, pe Simao."
sursa: Observatorul
se pare ca vom ramane fara Simao......intr-un fel sau altul
sper daca tot va pleca la p**i sa aibe evolutii cum a avut in ultimile meciuri pt noi!
FORZZZA UTA!!!!!!!!!!!!
Daca pleaca la Timisoara fara ca, clubul sa ia pe el minim 750 000 de euro atunci e clar ce conducere avem.
Daca batem astea 2 meciuri ramase presimt ca nu va pleca nimeni in afara de 'mainile moarte'
@ghost --dar facem si 6 PUNCTE !!!!!
sa de bunul D-ZEU sa facem noi 6 puncte din meciurile cu vaslui si mioveni si poate sa plece si mortaciunea asta de simao ca nici daca venea de la barcelona nu avea atatea fite!m-am cam saturat de el si pe langa el ar mai trebui sa-si faca bagajele cateva epave!
oricum simt eu ca va regreta transferul asta la p**i timisoara!
FORZZZA UTA!!!!!!
Daca pleaca, La revedere !!! si Multumim !!!
Cine vrei sa ii ia locul Frasineanu?? care nu stie in cat s-o infiintat UTA?? Frasineanu nici nu vrea si nici nu poate...Simao nu vrea da s-a vazut atunci cand a vrut a putut