Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Relatia sportivi - antrenor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Kapa,nu am zis ca nu spui adevarul dar ceea ce spui este foarte grav.De aceea solicitam sursa,sunt chestii care nu le arunci doar asa ..
@Kapa: eu te cred, ca si eu am sursele mele SIGURE, si stiu si eu lucruri asemanatoare. si ,,permitandu-le o viata extrasportiva mizerabila beiind cot la cot cu ei" este adevarat. La Pascovici parca i-a zis odata sa bea, la PUB. Nu mai stiu exact... In fine, intr-un final toate vor iesi la suprafata. Iar daca antrenorul a cerut bani imprumut la jucatori, e grav. Asta chiar nu stiam.
a spus adevaruri.
Oameni buni va rog sa ma intelegi ca nu pot sa dezvalui sursa de la care am aflat aceste mizerii ce se intampla in sanul echipei noastre (si ma mir ca nu a aflat nimeni pana acum) nu vreau sa-i fac rau unui om pe care il stimez foarte mult, el nu mi-a dezvaluit aceste informatii ca sa le fac eu publice undeva (fie chiar si pe un site de sport), era foarte deznadajduit si imi spunea ca sunt sanse mici sa ne mearga mai bine in continuare; eu unul oricum am ramas stupefiat la cele auzite pentru ca iubesc aceasta echipa m-am hotarat sa scriu tot ceea ce am aflat si sa va asigur ca este adevarat ceea ce am scris iar Barbu este un smecher mizerabil.
Kapa,si atunci cum crezi ca s-ar putea rezolva aceste probleme?
nu ii uita si pe jucatorii care "fac" vestiarul...sunt si ei vinovati pentru ca prefera un antrenor prieten cu jucatorii.
din pacate UTA nu a avut parte de un antrenor adevarat in acest periplu prin liga 1. am inceput cu mascarada de lacatus si am continuat cu "prietenul" barbu
In cazul asta cheia s-ar putea sa fie Alexandrescu. Problema nu este ca suporterii sa afle adevarul, ci ca Bara in primul rand sa afle adevarul. De aceea este important cu cine comunica Bara din cadrul echipei. Daca informatorii lui continua sa fie Mitran impreuna cu unii jucatori (Tudor, Chita) perceptia domnului Bara asupra realitatii va ramane deformata, si din aceasta cauza sper ca increderea lui in Alexandrescu sa creasca, astfel incat la un moment dat cuvantul lui Alexandrescu sa conteze ...
Sunt sceptic ca in fata lui Bara cuvantul lui Alexandrescu va conta mai mult decat cel al lui Tudor de exemplu.
Daca asa stau lucrurile si asa am ajuns sa stea antrenorul cu jucatorii la baute, sa fusereasca cantonamentele de iarna, (care te-ar fi tinut tot returul intr-o forma fizica buna ), sa se fusereasca in continuare antrenamentele zi de zi, iar in timpul meciului sa ne sufocam in teren si sa luftam mingi ( atunci cand nu le degajam in neant ), inseamna ca intr-adevar totul este o bataie de joc la adresa suporterilor totul (de la declaratii, batai cu pumnul in piept, eroism, infometare, accidentari subite etc.) este un fals ordinar, iar noi suntem niste copii visatori si orbi, vesnic indragostiti de UTA.
ps. antrenorul Barbu pe care eu l-am apreciat, s-a compromis total, a pierdut de mult vestiarul si s-a complacut in situatia asta fiindca i-a convenit: are un loc caldut unde sa stea, vaca de muls, echipa cu nume, si auzi tu sa ia bani imprumut de la jucatori (am inteles ca e vorba de ceva sume nu chiar de lepadat) dar in fine gestul l-a compromis total.
Am mai auzit ca spunea portughezul Oliv. "unui vecin" de al meu, ca in opinia lui (subiectiva) Bergodi ar fi peste Andone ca si valoare si ca ar fi cel mai bun antrenor cu care a lucrat pana in prezent!
Deci Dl Bara trezeste-te si schimba ceva in al 12 lea ceas, ca iti bati joc de noi toti!
o relatie buna intre antrenor si sportivi se rezolva prin comunicare....... dak antrenorul stie sa isi motiveze bine si sa le explice greselile...atunci este o relatie foarte buna
Pages: 1 2
Reference URL's