Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Antrenamente, pregatirea fizica si tehnico-tactica a echipei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Topic destinat discutiilor la modul general despre antranementele echipei: mod de desfasurare, intensitate, oportunitate, etc Se admit si discutii despre tactica echipei. ( pe cand va exista asa ceva).

Antrenamentele din cate stiu eu au loc la ora 17:00 la stadion. Daca doriti sa-i vizitati...

LATER EDIT: la ora 17:15 batea vantul pe stadion. Iar s-au ascuns, sau nu i-am gasit eu?
Cred ca au avut in subcetate ! Ei oricum, au sigur ultimele doua antrenamente dinaintea unui meci de acasa pe stadion, ora meciului. Dar daca acum joaca in deplasare, cred ca se antreneaza in subcetate.
putem sa ne spunem parerea si despre ce am vazut pana acum la antrenamente?
ca daca e doar "pentru viitor" ....nu stiu cati dintre noi vom mai avea nervi sa asistam cuminti fara sa le sarim in cap...
Da, putem sa ne dam cu parerea si despre "ce am vazut" pana acum la antrenamente. Tot ce este legat de pregatirea echipei...

Eu tin minte ca au repetat la un antrenament de vreo 40 de ori o faza ( pasa in lateral si centrare), lucru care se vede...rarele goluri din actiune vin in urma acestor centrari. Dar cam atat stie echipa in faza de constructie.
eu am o nelamurire. am fost la multe antrenamente dar nu la toate. la cate am fost nu am vazut niccodata exersand executarea cornerelor. lovituri libere pe poarta am vazut dar cornere nu am vazut niciodata. daca ma insel va rog sa-mi spuneti.
daca nu, cred ca e clar de ce nu punem niciodata pericol la corner ba dimpotriva ne calcam in picioare sau ne dam cap in cap in careu la cornerele adversarilor...
Nici eu nu am vazut sa exerseze cornerele ! Lovituri libere am vazut si eu cu ,,jucatori falsi" ..ceva placaje...in fine. Eu de multe ori cand am fost doar faceau o hora si se jucau ceva joc cu mingea. Alta faza e ca alergau si faceau pase CU MANA ! Dupa ce au facut astea vreo 20 min. au inceput sa joace un meci scoala pe jumatate de teren. La sfarsit, ii punea Lacatus sa faca vreo doua ture de teren si intrau la vestiare.
eu am fost la un antrenament si am vazut ca au exersat loviturile de colti. la acel antrenament in afara de Simao nimeni nu a fost in stare sa bata un corner cum trebuie. in rest nu stiu daca au exersat sau nu

ColoniaUTA

Din cele spuse de voi mai sus,personal nu mai am nici un dubiu cu privire la rezultatele obtinute de Cacatus si echipa lui de .....lenesi.!
Trist ca aceste rezultate vor continua pina acest tip de antrenament va continua..
BTW cine este preparator fizic la UTA ??
.................
Pt Lereter si Romeo de la UTA > Va mai aduceti voi aminte de antrenamentele UTA-ei din trecut ??
Lereter mai tii minte de jocurile scoala cu juniorii sau meciurile de pregatire de joia dupa masa cu Vagonul.CFR,Gloria,Strungul,FZ-ul,si altele din judet.De multe ori era arbitru insusi Coco Dumitrescu care oprea meciul si le arata cele mai simple solutii de atac sau aparare.

O tempora !!!De ce tre sa ne amarim zilele cu cioricul asta de Lacatus ??!!
.....................
stiu de la un jucator ..ca la UTA cica NU face lacatus cu ei la antrenamente NIMIC TEHNIC TACTIC numa fizic si miutze..si suturi...vaisiamar.... SE SI VEDE....asta e problema...ca nu e capabil.el e bun de antrenor secund
sergiuarad Wrote:Nici eu nu am vazut sa exerseze cornerele ! Lovituri libere am vazut si eu cu ,,jucatori falsi" ..ceva placaje...in fine. Eu de multe ori cand am fost doar faceau o hora si se jucau ceva joc cu mingea. Alta faza e ca alergau si faceau pase CU MANA ! Dupa ce au facut astea vreo 20 min. au inceput sa joace un meci scoala pe jumatate de teren. La sfarsit, ii punea Lacatus sa faca vreo doua ture de teren si intrau la vestiare.

Chestia cu pase cu mana e foarte buna pentru ca jucatorii sa se simta pe teren, o face si Razvan Lucescu si orice mare antrenor ... alta e buba si nu pasele cu mana ...
Am fost azi la antrenamentul lor si am observat o FOARTE MARE diferenta ! Roland i'a pus sa se antreneze mult pe cornere si multe faze bine construite. Azi am vazut cel putin 15 goluri. A fost foarte frumos. Sper sa fie asa si in teren. Oricum eu simt ca vom castiga. Si jucatorii erau foarte veseli !
Cred ca la domnii jucatori le-ar trebui mai multe ture de teren!!! Nu de alta , dar face bine pt. dezalcoolizare

ColoniaUTA

Am citit zilele trecute ca UTA a avut antrenament de ...aproape O ORA .Cam nici 60 de minute !!!!!Ce parere are Barbu,conducerea si finantatorul ????Cine pe cine TRAGE de ...raspundere ??!!
@coloniauta si eu am citit asta si m-a lasat masca. Nu-mi venea sa-mi cred ochilor. Mare bataie de joc trebuie sa fie la noi la echipa. IAr noi, suporterii speram ca boii in rezultate favorabile. Bine ca nu suntem miei!
e mult sau putin, ca nu inteleg?
Orientativ, cand jucam la copii, la UTA, aveam trei antrenamente pe saptamana a cate 2 ore antrenamentul. Gandeste-te ca eram copii de 11-12 ani.
Asti, se zice, sunt majori si "profesionisti".

ColoniaUTA

Daca in nici 60 de minute au mai povestit despre filme si curve..si ce au mai baut in seara precedenta...atunci ..ales bules antrenament.
nu asta nu am inteles, micutule. :smile:
de exemplu, andone are antrenamente de intensitate de maxim 50 de minute. maestrul nostru ii tinea si 2 ore pe teren si mai mult stateau la aer decat se antrenau...
Miercuri noaptea, ora 2, locatie Club Space, prezenti: Edson, Simao, Hidisan, Baltoi, Balan. ( cine i-a vazut a parasit clubul la ora 2, deci e foarte probabil ca petrecaretii sa fi continuat pana la 3-4 ... )
Dimineata la 11 era programat un antrenament. Mai are rost sa vorbim de antrenamente in conditiile astea ?
  Chiar niciunul dintre secunzi nu poate sa faca o escapada acolo miercuri noaptea, mai ales ca se stie de mult treaba asta ???

ColoniaUTA

Parca in partida cu Vaslui ,Barbu a trebuit sa-l inlocuiasca pe Baltoi ca era varza murata in min.60 !!
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's