Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Fulare pentru membrii peluzei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
M-am gandit sa facem un lot de fulare noi pentru mebrii peluzei, ma refer la baietii care nu sunt in nicio brigada inca insa se considera ultrasi si fac parte din peluza.
Voi ce parere aveti, ati fi interesati de o astfel de propunere?
Designul o sa il facem noi, puteti propune si voi cateva modele iar modelul cel mai bun va fi ales in cazul in care va fi nevoie.
Eu unul sunt incantat si interesat de idee. Din pacate neavand talent in domeniul designului nu pot decat sa ma marginesc la votarea modelului care imi va placea.
Si eu sunt incantat.Oare unde sa gasim modelul?

Pentru noi doar UTA conteaza !!!
Kidule, buna idee. Din pacate nu ma pricep nici eu la din astea, dar chiar ar fi misto. Sa ne diferentiem si noi, cei din peluza, de restul suporterilor.
Rectific..as avea o idee. Mai jos este linkul catre un produs vandut de ultrasspirit.com. Fularul se potriveste perfect zic eu cu ceea ce cautam. Fundalul este negru si contine dungi alb-rosii. Tinand cont ca si voi aveti fulare cu negru, cred ca ar arata super ca toata peluza sa aiba fulare asemanatoare.In locul stemei ACAB am putea sa punem un text gen "ULTRAS Arad" si eventual stema UTAei.
http://www.ultrasspirit.com/stadiumwear/scarves.htm

Vlad_SUR

foarte buna ideea.cam cati doritori ar trebui sa fim?
Imi place.Pai tot forumul ar trebui sa fie doritor.The_Kid nu stiu cum ti-a venit ideea dar este una grozava.

Pentru noi doar UTA conteaza !!!
si ce demunire am pune pe sigla ??? imi place sa desenez as putea sa ajut ;) ...doar sa imi dai cateva idei ..culorile ma gandesc ca sunt negru alb rosu ..dar o denumire ar fii bine si de acolo ar putea veni si idei cum sa facem modelu si sigla :P ( parerea mea )
O sa discutam, sa vedem cata lume vrea, o sa mai ii intreb pe baieti si cand mergem la Buzau si avem timp pe drum sa stabilim detalile.
@RedAlert, interesanta propunere cu mentiunea ca rosu si alb ar trebui sa predomine si dungile subtiri sa fie negre, asta e parerea mea.
O singura propunere am :) , acel fular pentru membrii peluzei sa nu fie dat oricui ( ma rog , stie Kidu treaba asta ) dar purtand acel fular aveti  o responsabilitate in plus.Scz daca mi`am dat aiurea cu parerea

a si la intrebarea lu Stix : sigla eu as zice sa fie ceva in genu peluza sud Arad , sau peluza Petschovsky
Ideea este super si intr-adevar ar trebui sa predomine culorile alb si rosu incadrate cumva de culoarea neagra, probabil modelul pe care l-a sugerat The kid!!
Nicaieri nu exista asa ceva , ca sa ai fulare de ultras si sa fi ultras ,parerea mea, ii ca ar trebui sa fi membru intr-o brigada.

Eu as propune o alta chestie, sa va ocupati voi de infiintarea unei brigazi de genul SUR 2 , sau SUR Friends , si voi sa ne indrumati , si tot prin voi sa se aleaga si oamenii , sa merite sa fie acei oameni in brigada, deplasari si implicare ,ceva in genul ariergarda cu ultranativul.

Parerea mea ca ar fi mai ok si sub indrumarea SUR o sa fie o brigada la fel de respectata ca SUR.
Si numele sa nu fie ULTRAS Arad , pentru ca ii un nume prea mare de purtat.
Philips SV, nu ai dreptate, peste tot in lume exista ultrasi independenti in peluza care nu sunt afiliati la nicio grupare.
Faptul ca vrem sa facem fulare pentru acesti oameni este pentru ca vrem sa aiba si ei materiale distinctive de restul suporterilor.
Sa revenim totusi la fulare.
philips sv are dreptate
[Image: fularpeluzakt7.th.png]
cam la asa ceva m-am gandit.Predomina alb-rosu iar la capete, unde apar liniutele mici, poate sta scris Peluza Est Arad sau ce altceva se hotaraste.
Se poate face un logo simplu pe care sa scrie foarte simplu Arad, ceva asemanator cu logo-ul de pe banerul celor de la DU.
Perfect deacord !!!!
Doar "Arad" mi se pare simplu, la obiect si de efect
si eu sunt de aceeasi parere
e o idee foarte buna :D
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's