Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Buican Doru Mihai
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Daca e doar criza de forma nu e grav, se intampla fiecarui jucator, isi va reveni. Avand in vedere superficialitatea cu care trateaza unele faze, imi e teama insa ca are si o problema de atitudine. Sper sa nu fie asa, mai ales ca il stiam un baiat de caracter. Sambata mi-as dori sa faca cel mai bun meci al acestui sezon.
sambata nu joaca. e la al 7-lea cartonas galben, din cate stiu eu
Ca sa ma scot... n-am precizat care sambata :))). Serios vorbind, cu atat mai bine pentru el, are timp sa se adune si sa revina printr-o evolutie in nota asteptarilor noastre.
Doru Buican: „Promovarea se va decide in meciurile directe"

Rep.: De cand ai asa apetit ofensiv?

D.B.: S-a intamplat. Bine ca am fost acolo, am fost inspirat sa ma plasez la coltul lung. Speram sa ajunga mingea la mine, iata ca am avut noroc, a ajuns chiar de doua ori.

Rep.: Iar tu nu ai ratat sansa de a suta de doua ori puternic. Ai marcat un gol si dupa sutul tau, mingea revenind din bara, a inscris Pocuca.

D.B.: Am marcat de ziua UTA-ei si de ziua lui nea Ionut. Este primul meu gol aici. E cel mai important gol al meu. Sunt la Arad de trei ani si jumatate si am marcat in meciul care ne-a urcat pe primul loc.

Rep.: Ai fost inlocuit pentru ca...

D.B.: M-am accidentat. Ma doare genunchiul. M-a durut de la inceputul partidei, dar am rezistat. Cand victoria nu ne mai putea scapa am cerut inlocuire, nu avea rost sa ma accidentez mai grav.

Rep.: Nu e un secret ca nu sunteti cu banii la zi. Cat de mult conteaza acest aspect?

D.B.: Pe langa salarii, unii avem de platit chirii la locuintele in care stam. Ce sa facem, ne vor da afara? Sigur ca ne influenteaza problema financiara, dar incercam sa trecem peste ea si sa promovam.

Rep.: Cand se va decide promovarea?

D.B.: Cred ca dupa meciurile directe cu Arges si Targu Mures.

Rep.: Din vara te intorci la Medias?

D.B.: Sa vedem ce zice conducerea. Eu as ramane aici si m-as duce la Medias ca adversar in prima liga. Aici e superb, avem un public fantastic.

Rep.: Daca bateati Baia Mare...

D.B.: N-am jucat miercuri, dar am constatat ca fiecare meci e greu. Ati vazut si azi cum ne-au omorat arbitrii.
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's