Acum am vorbit cu constructorul la telefon ca eram si eu curios. nu stie nici el exact pentru ca au aparut niste modificari la stalpi. Initial stalpii trebuiau saaiba aprox 30 si ceva de metri si o anumita circunferinta (astea ar fi fost aduse din italia). Proiectantul a refuzat aceasta varianta pentru ca (cica) nu se incadra in normativele de siguranta seismica (aberant daca tinem cont ca italienii aia au facut stalpi de nocturna pentru stadioane mari). in concluzie a aparut varianta " turceasca". Stalpii vor avea 42-45 metri si vor avea diametrul mai mare decat cei din prima varianta. Nu a stiut sa-mi spuna nimic despre inclinatie pentru ca inca nu a studiat noul proiect pana la faza respectiva. Peste doua - trei zile are o intalnire cu proiectantul, dupa care poate sa-mi dea si mie mai multe detalii.
sigur sunt ceva "comisioane"la mijloc...ca la noi la nimeni...
nu e vorba de comisioane. exista niste normative in constructii care sunt stabilite in functie de un coeficient seismic al fiecarei zone. coeficientul de risc pentru Arad si timisoara a fost schimbat in urma cu vreo doi trei ani cred, astfel ca orice constructie noua necesita o structura care sa reziste la cutremure de o intensitate mai mare. practic structura calculata si propusa de italieni, care, repet, au experienta in domeniu, nu se incadreaza in noile normative.
oare cand vom putea si noi un proiect mai clar o macheta ceva,ca schitele astea parca leam facut eu.rog pe cei in masura sa le faca publice!!!!!!!!!
niciodata...lucrarile la stadion inainteaza cu viteza melcului...de fapt ce nu inainteaza dcu viteza melcului in Arad?daca si pe strand au oprit lucarile de modernizare...la noi ca la nimeni...lucrari de 1-2 ani la altii,in Arad dureza de la 5 in sus...pariez ca stadionul nu va fi modernizat cu peluze,cu refacerea tribunelor mai debreme de 2015.
galapagos Wrote:oare cand vom putea si noi un proiect mai clar o macheta ceva,ca schitele astea parca leam facut eu.rog pe cei in masura sa le faca publice!!!!!!!!!
De aia nu poti tu dormi noaptea?
Pana acuma eram disperati aici sa nu ne desfintam si acuma vrem proiecte arhitecturale de la stadion....
Philips SV Wrote:galapagos Wrote:oare cand vom putea si noi un proiect mai clar o macheta ceva,ca schitele astea parca leam facut eu.rog pe cei in masura sa le faca publice!!!!!!!!!
De aia nu poti tu dormi noaptea?
Pana acuma eram disperati aici sa nu ne desfintam si acuma vrem proiecte arhitecturale de la stadion....
si care e problema...e dreptul nostru sa stim, nu e ceva strict secret
hai sa inchidem tot forumul si sa numai vorbim nimic.
Eu zic ca avem tot dreptul sa speram la mai mult!
The_Kid Wrote:shadow__man Wrote:da, cam 12-15 mii probabil, oricum, sunt curios cum vor fi meciurile pe nocturna, si cum va arata defapt noul stadion. Ar fi frumos sa se faca un anunt de presa cu cateva imagini 3d si planul arenei noi.
Planul il gasesti la pagina 3 al acestui topic.
Ms! Sa stii ca nu arata deloc rau planul stadionului imbunatatit! Abia astept sa il vedem finalizat! :), apropos, este cumva in plan sa mareasca ri restul stadionului in afara de fostele potcoave sau va ramane asa?
@sahdow_man,
Pot sa iti raspund ca da, modernizarea stadionului se face pe 3 etape:
1. Nocturna si tabela.
2. Peluze noi.
3. Marirea capacitatii la tribuna I si tribuna a II-a.
Sa speram ca nu ramanem doar la stadiul de vorbe dar astea sunt lucrarile preconizate la stadion.
l-am ascultat aseara pe falca la info tv ,s-a discutat despre bugetul pe 2008,in care trombonistul asta referitor la stadionul UTA a spus doar ca va fi gata nocturna in luna mai,nu a mai pomenit absolut nimic de peluze ,tabela si porti de acces,ca si cum ar fii alocati bani din buget pentru aceste proiecte,singuri bani alocati de care a pomenit sunt cele 30 de miliarde pentru nocturna,si ceva miliarde pentru intretinerea stadionului,ce sa mai vorbim de alocarea celor 500000 de euro pentru S.A
no comment!
30 de miliarde nu este nimic exagerat pentru o nocturna, in alte parti au platit 1 milion de Euro poate si mai mult pentru o nocturna normala de 1400 de lucsi.
@The_Kid...spune-ne si pe cand se estimeaza ca se vor termina cele 3 etape de modernizare a stadionului...doua mii cat?
In 2 ani si 9 luni de la inceperea lucrarilor,din cauza ca acest proiect se intinde pe 3 bugete.
nu are cum sa fie doar 2 ani si 9 luni...e prea putin...noi suntem invatati ca la noi lucrarile sa tine 5-7-12 ani...macar de s-ar face peluzele in astia 2 ani si 9 luni si sa avem tabela noua.
Arad_4_Ever Wrote:nu are cum sa fie doar 2 ani si 9 luni...e prea putin...noi suntem invatati ca la noi lucrarile sa tine 5-7-12 ani...macar de s-ar face peluzele in astia 2 ani si 9 luni si sa avem tabela noua.
Ai dreptate, New Wembley a durat o caruta de ani...
Revenind on-topic, e bine ca, dupa atatea promisiuni si vorbe in vant, totusi ceva se misca!
Cind am spus 2 ani si 9 luni ma refeream doar la peluze.
exista posibilitatea ca dupa refacerea peluzelor galeria sa-si reia locul in Peluza Nord?
astept cu nerabdare sa vad aprinsa nocturna,la fel si tabela...insa si mai mult ma entuziasmeaza refacerea peluzelor...vreau sa intreb cum se vor desfasura lucrarile vara asta la peluza ca am inteles ca de vara asta vor incepe...ma gandesc ca o peluza trebuie sa fie gata pana in toamna ca altfel o sa ajungem sa avem 3000 de locuri pe stadion si nu vad unde ar sta suporterii nostri si eventualii oaspeti cu asa putine locuri...dar oare se vor desfasura asa repede lucrarile incat sa si daarme peluza si sa o si construiascapana la inceperea noului sezon?stie careva sa imi raspunda?
@Kid --In ce conditii se prezinta terenul de joc pentru partida cu bistrita ?? Este practicabil ?
Nu poate fi suspendat de federatie pentru ..unsafety conditions??