si mie imi place mult ce au facut cei la Ploiesti..ar fi un vis sa avem un asemenea stadion...exact pe gustul nostru cu tribunele langa teren nu ca la Cluj Arena cu pista aia idioata si terenul la kilometrii de tribune sau ca la National Arena cu banda aia de beton ce inconjoara stadionul...oribile cele 2 stadioane...asta de la Ploiesti e ideal si afost f ieftin ...doar 17 milioane nu e chiar asa mult...mai ales ca la Cluj majoritatea a dat-o Guvernul...
si mai ales ptr faptul ca in Arad au disparute 2 stadioane importante (Vagonul si Strungul) in detrimentul mall-urilor sau marketurilor...noi suntem de vina ca nu reactionam...parca au fost promisiuni ca o sa se faca...
Oribil e cam mult spus. Eu mi-as dori asemenea "oribilitati".
(02-10-2011 03:08 PM)crristi Wrote: [ -> ]si mie imi place mult ce au facut cei la Ploiesti..ar fi un vis sa avem un asemenea stadion...exact pe gustul nostru cu tribunele langa teren nu ca la Cluj Arena cu pista aia idioata si terenul la kilometrii de tribune sau ca la National Arena cu banda aia de beton ce inconjoara stadionul...oribile cele 2 stadioane...asta de la Ploiesti e ideal si afost f ieftin ...doar 17 milioane nu e chiar asa mult...mai ales ca la Cluj majoritatea a dat-o Guvernul...
si mai ales ptr faptul ca in Arad au disparute 2 stadioane importante (Vagonul si Strungul) in detrimentul mall-urilor sau marketurilor...noi suntem de vina ca nu reactionam...parca au fost promisiuni ca o sa se faca...
National Arena,oribil???omule fii serios,din fericire am avut placerea sa ma aflu joi la un meci de Europa League pe acest stadion,un stadion cu o acustica fantastica,e greu in cuvinte sa descri frumusetea acestui stadion,...oricum invit pe cine are posibilitatea,a sa mearga sa ia pulsul acestui stadion,cu siguranta impresiile vor fi dintre cele mai pozitive.
Stadion ca cel de la Ploiesti, capacitate la 18000-20000 de locuri si pentru Arad eu unul zic ca ar fi ok. Ceea ce mi ciuda ii cum in alte locuri se poate si la Arad nu, tinand cont si de relatiile dintre Falcone si marinar. Dar asa ii , cand nu vrei, NU SE FACE!
Anul viitor alegeri, sper sa avem unde pune stampila.
GSP:
Noul stadion "Ilie Oană" din Ploieşti şi Cluj Arena stîrnesc invidie!
După Marian Iancu, şi oltenii visează să aibă un stadion modern, iar primarul Antonie Solomon anunţă că fostul "Central" urmează să fie modelat pentru a face loc unei noi arene. Edilul-şef a fost să inspecteze lucrările la noua sală de sport, ce se construieşte în vecinătatea lui "Ion Oblmenco", şi a spus că intenţionează să construiască un nou stadion pe locul celui prezent.
"E păcat că în stînga sălii avem mizeria asta de stadion. Trebuie demolat şi construit altul, acesta nu mai poate fi modernizat. M-a durut cînd la Ploiesti s-a făcut un stadion nou, la Cluj la fel şi noi ne chinuim cu o sală. Asta a fost nu ca o palmă, ci ca un pumn pentru mine. Din momentul în care s-ar da drumul la lucrări, în maxim trei ani ar fi gata un stadion. Ar schimba mult aspectul zonei", a spus Solomon
----
Deci problema nu ca e mic, vechi sau mai stiu eu cum...Problema ca e "o mizerie de stadion"... L-a "durut" ca s-au facut alte stadioane in tara. Dincolo de faptul ca (si) acest Solomon e un trombonist, de ce pe primarul Aradului il doare in cur de un stadion nou in Arad, mai ales ca a incalcat legea neconstruind nimic in locul celor demolate? Daca nu a respectat legea n-ar trebui sa fie luat la intrebari de catre Prefectura? Nimeni nu poate face nimic impotriva acestui om in Arad?
Un gargaragiu si Solomon asta. N-ai dreptul niciodata sa spui ca "Ion Oblemenco" e o "mizerie de stadion"! E un sacrilegiu si ma mir ca oltenii nu au luat foc! Ah, ca e depasit, de acord, ca a ajuns in paragina la fel, insa al cui e stadionul, nu al primariei, nu ea a avea obligatia sa il intretina?
Cum ati reactiona daca Falca ar declara ca "Francisc Neuman" e o mizerie de stadion?!
Azi nu am avut ce face si am gasit documentul asta pe siteul primariei:
Link
E un document .pdf in care am dat un search dupa cuvantul "stadion" :) si culmea ca am gasit ceva interesant in plan pentru 2014! woow mai traim pana atuncea ca parca in decembrie 2012 se inchide taraba.... :)))
Nu ar fi rau nici atuncea da.. cine mai poate crede...
(04-10-2011 07:54 PM)Ross Wrote: [ -> ]Nimeni nu poate face nimic impotriva acestui om in Arad?
fiindca e criza si gloantele "e" greu de gasit :)
Uitati-va de curiozitate la obiectivele prevazute pentru anii care au trecut si dupa felul in care au fost realizate o sa intelegeti cata baza putem pune pe strategia asta.
Apropos, rusine sa ne fie, iubitori de sport, Gloria a devenit o baza de atletism moderna inca din 2008 si pana acum n-am onorat niciodata cu prezenta o competitie atletica. Sa nu mai vorbim ca ne dam mari iubitori ai Aradului si nici dracu nu se plimba in superbul parc al personalitatilor culturale aradene pe care primaria s-a chinuit sa ni-l faca anul trecut. Rusine sa ne fie, nu meritam o asemenea strategie de dezvoltare minunata! Falca lasa-ne, nu te meritam!
Chiar asa, ce tot se dau mari aia de la Ploiesti sau Cluj cand Aradul are stadionul Gloria ?! Modernizarea a inclus ca faza preliminara demolarea gardului si depozitarea sub cheie a caramizilor. In faza urmatoare s-au "modernizat" cele doua tribune, cea de lemn si cea de la terenul de handbal. Finisarea a constat in raderea a tot ce depasea 20 de cm de la nivelul solului.
Acum avem, asa cum zici, un stadion atat de modern incat poti sa te uiti la meciuri de dincolo de Mures, stand in cur. Si ce meciuri...!
Daca nu va place cum arata Gloria, atunci mergeti pe Vagonul sau pe Strungul...
Din orice unghi am privi-patriotic,politic,sportiv,cetatenesc,etc-nu poti sa nu constati ca s-au demolat stadioanele Strungul si Vagonul,pentru a aduce puzderie de cladiri comerciale,iar stadionul Gloria este intr-o stare preterminala,dupa atatea "amenajari",va avea probabil aceiasi soarta.
Din punctul asta de vedere stadionul UTA ar fi meritat mai multa atentie. Oricine ce ar zice,Primaria are o fobie pentru stadioanele aradene-unele istorice,chiar-ceea ce in alte parti se face,la Arad este socotit ilegal,imoral,sau fara rost.In problema asta conducatorii Aradului au un imens minus,o lipsa de interes condamnabila.De ce sustinatorii fotbalului-atatia cit sint- nu ar convinge fiecare cit poate prieteni,cunoscuti etc, ca la alegerile ce vin sa incercam sa schimbam dezinteresul prezent? Poate fi asa de greu asta ?
Nu e greu deloc. Eu unul asta o sa fac. Si sper ca toti care sunt aproape de UTA sau sportul aradean sa faca la fel.
Eu am motive in plus sa scap de ,,lepra portocalie'', nu i-am avut niciodata la rânză, insa cred ca nu ne mai scapam de astia in veac. Am eu o presimtire sumbra...
Azi, am trecut pe la intrarea in peluza...cu poarta trasa, am vazut 2 doamne care stateau dupa gard si vorbeau, m-am apropiat de gard si au sarit 2 caini spre mine de acolo...aia acolo trebuie sa stea?erau cu cele 2 femei?aia e o zona publica?
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
(10-12-2011 12:53 PM)teo_arad1 Wrote: [ -> ]Azi, am trecut pe la intrarea in peluza...cu poarta trasa, am vazut 2 doamne care stateau dupa gard si vorbeau, m-am apropiat de gard si au sarit 2 caini spre mine de acolo...aia acolo trebuie sa stea?erau cu cele 2 femei?aia e o zona publica?
pai daca ai vrut sa tragi cu urechea la ce barfeau cele doua doua doamne!

A vrut sa se bage in seama cu doamnele, dar l-au atacat cainii...
am inteles ca bugetul municipiului Arad pe anul 2012 a fost aprobat in data de 06.02.2012.intrebarea mea este pentru cine cunoaste :exista banii cuprinsi in buget pentru modernizarea stadionului Francisc Neuman?!
curg garla, nu alta... :)