radem glumim, dar in returul acestui campionat si probabil in turul campionatului viitor daca nu si in retur, la Arad nu vor exista peluze...asa ca.."galeria" va trebui sa isi gaseasca o alta locatie.
ne mutam la oficiala ....
Eu as vrea mult ca galeria sa fie sus la tribuna a II-a. :smile: E locul mai mare, oamenii sunt mai multi iar atmosfera va fi mai frumoasa. Nu zic ca in potcoava nu e frumoasa, e printre cele mai frumoase din tara, dar daca am avea loc mai mare...
sergiuarad Wrote:Eu as vrea mult ca galeria sa fie sus la tribuna a II-a. :smile: E locul mai mare, oamenii sunt mai mult iar atmosfera va fi mai frumos. Nu zic ca in potcoava nu e frumoasa, e printre cele mai frumoase din tara, dar daca am avea loc mai mare...
E mai bine in peluza !
Va prezint aici planurile de modernizare a stadionului UTA
1) Planul actual cu stadionul si imprejurimile lui:
2) Planul cu viitoarele peluze si nocturna si alte modernizari care se vor mai face:
3) Vederea din profil al peluzei (24 de randuri de scaune)
![[Image: dsc07950kn1.jpg]](http://img177.imageshack.us/img177/879/dsc07950kn1.jpg)
Mi se pare un proiect bine pus la punct iar ceea ce-mi place este ca primul rand al peluzei nu este de la nivelul solului, astfel devenind practic utilizabil.
o ideea ar fi fost unghiul de inclinatie al peluzei ... mi se pare prea mic
Unghiul nu este prea mic deloc, daca ar fi fost mai mare peluza ar fi fost prea abrupta si ar fost riscul de accidente foarte grave, credeti ca proiectantii nu s-au gandit la asta?
Asta chiar nu este un motiv de bagat de vina.
ce capacitate vor avea peluzele ? 24 de randuri am inteles... dar cate scaune pe un rand ? poate scrie pe schitele alea, dar sincer nu ma pricep.
Dupa schite peluzele vin foarte aproape de gazon, dupa cum scrie acolo ar veni 8.80 de m de gazon sper sa se si respecte aceea lungim in rest totul pare ok sper sa iasa calumea.
Unde va fii parcarea si spatiile verzi? Eu stiam ca la peluza Sud vor fii pt ca acolo va fii spatiu(prin daramarea CPL-ului,linii tren). La Nord nu e soseaua?
perfect insfarsit baga bani primarul asta de nimic si face o nocturna buna!!!!!
1752 sau 1904 nr. locuri (la ultimul sector au trecut 8x80 daca la numaram ar trebui sa fie 10x80).
GzG Wrote:1752 sau 1904 nr. locuri (la ultimul sector au trecut 8x80 daca la numaram ar trebui sa fie 10x80).
daca e sa faci un calcul cu ce scrie acolo, adica 24 de randuri x 80 de locuri pe rand da 1920 de locuri. inmultim asta cu 2 si da 3840 de locuri in peluze.
La tribuna 1 sunt 9 randuri x cate locuri ? sunt 5 sectoare.
La tribuna 2, jos sunt 4 sectoare, iar sus unul.
Cine poate spune ce capacitate va avea stadionul ? As face eu calculul, dar n-am toate datele :o
Daca te uiti mai atent se observa ca acolo scrie "0.80" si e vorba de metrii nu de locuri.
Oricum daca ar fi sa facem o scurta aproximare, avand in vedere ca un scaun ar ocupa aproximativ jumatate de metru si lungimea unui rand va fi de 60-70 de metri (se mai pierde si cu scarile de acces si alte "facilitati") ar rezulta un numar undeva pe la 3000 de locuri in fiecare peluza.
Parerea mea de nonarhitect.
P.S.: Macar sa vina atatia oameni sa cante in peluza. :smt041:smt041:smt041
Spirty Wrote:Daca te uiti mai atent se observa ca acolo scrie "0.80" si e vorba de metrii nu de locuri.
Oricum daca ar fi sa facem o scurta aproximare, avand in vedere ca un scaun ar ocupa aproximativ jumatate de metru si lungimea unui rand va fi de 60-70 de metri (se mai pierde si cu scarile de acces si alte "facilitati") ar rezulta un numar undeva pe la 3000 de locuri in fiecare peluza.
Parerea mea de nonarhitect.
P.S.: Macar sa vina atatia oameni sa cante in peluza. :smt041:smt041:smt041
eu am zis ca nu ma pricep. totusi, daca e sa p luam ca e 0,80, ma gandesc ca atat e distanta dintre randuri, deci latimea peluzei ar fi 24 de randuri ori 0,80 ar fi de 19,2 metrii... sau ? nici eu nu sunt arhitect, sunt fizician 8), deci ar trebui sa deduc anumite lucruri, cautand formule.. dar e stresul prea mare ...
totusi, incerc un mic calcul (evident, totul e "ochiometric")
peluza va avea o lungime de aproximativ 60 de metri (latimea terenului de joc, am mai lasat niste metrii din pista de atletism de o parte si alta, am mai taiat metrii din locul unde vor fi amplasati stalpii de nocturna, si am zis aproximativ 60m). daca ar fi sa luam cum zice spirty un scaun sa ocupe jumate de metru, totusi, eu zic 0,4 metrii. impartim 0.4 la 60 si ne da un numar exact de 150 de parti egale (adica 150 de scaune). 150 inmultim cu 24 = 3600 de locuri o peluza. daca sunt egale ar fi 7200 de locuri la peluze.
stadionul sezonul acest a avut 7000 de locuri pe scaune, o peluza nu cred sa fi avut mai mult de 1000 de locuri, deci tribuna 1 si tribuna 2-a ar avea cam 5000 de locuri. Adunand cele 2 numere, ar rezulta ca stadionul UTA ar avea o capacitate de 12200 de locuri. Evident, trebuie luata in calcul marja de eroare care, iar aproximativa, este de sa zicem 1.000 de locuri.
Mi se pare cam micut stadionul...
un stadion de 12 000 de locuri pt Arad e suficient!
Miki atat de enervant poti sa fii, sa mor de nu:
-nu ma leg de calculul tau care este cat de cat ok insa ma leg de carcoteala asta inutila
-la 12.000 de locuri vom ajunge dupa prima etapa modernizarii pentru ca urmeaza sa se mareasca si tribuna a II-a prin daramarea turnurilor si extinderea ei pe toata lungimea terenului, la fel cum urmeaza sa se mai inalte si tribuna I si sa se extinda pe toata lungimea terenului.
-in final vom ajunge la un stadion de vreo 15.000 de locuri ceea ce este foarte ok pentru noi, mai ales ca totul va fi nou.
acum, in stresul asta totul e enervant... eu m-am certat cu toata lumea din jur... 15000 locuri mie mi se par putine, dar important e sa le avem si pe alea, impreuna cu un stadion modern si frumos.
Ia-ti policardul si du-te pe D.P. daca vrei mai multe locuri! :lol: Dar sa il tii in alt buzunar, nu in cel cu legitimatia SCU ! :smile: