Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Stadionul Francisc Neumann
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
totusi, treaba asta trebuia facuta in vara! pt ce s-au chinuit sa puna scaune in peluze si acum le darama !?!
am masurat, sunt vreo 20 de metrii de la locul actual al peluzelor pana la terenul de joc. tribuna I are o latime de aprox 10 metrii, cu un unghi destul de mic. va dati seama ce peluze s-ar putea construi acolo ?
draga miki te rog din suflet inainte de a acuza pe cei din conducerea clubului uta,asa cum sunt ei buni saurai te rog repet te rog gindeste!!!!!!!si dupa ce gindesti te rog repet te rog spune-mi si mie ce legatura au ei cu lucrarile care se fac la stadion di moment ce stapinul bazei sportive este altul!nu apar pe nimeni atunci cind greseste dar nici nu pot fi deacord cu acuze aduse clubului atunci cind nu are nici o vina!te rog iar sa gindesti inainte de a scrie!poate mai gresim si noi dar nu ne arunca noua in circa tot ce nu iti convine!cu respect danciar ionel!
Domnule Danciar, imi cer scuze pentru greseala comisa (de a acuza pe cine nu trebuie), dar totusi, o mica greseala pot reprosa si conducerii : putea sa se intereseze cineva de soarta stadionului, si impreuna cu reprezentati ai administratiei stadionului sa faca un plan de reconstructie a peluzelor. Bani cheltuiti pt reabilitarea si montarea de scaune, bani cheltuiti pt distrugerea sectoarelor de peluza unde vor veni stalpii nocturnei, bani cheltuiti pt demolarea totala a peluzelor si in sfarsit bani cheltuiti pentru ridicarea noilor peluze (asta in cazul in care nu vor monta tabela, pentru a o demonta din nou). nu vi se pare putin ilogic domnule Danciar ?
Inca o data ma scuzati pt ca am gresit.
La Multi Ani si putere de munca in noul an (sa faceti UTA ce a fost o data)! Succes !!
Miki lasa nu mai fi economist si tu, treaba e OK asa cum e
corect draga miki!sa stii ca tot ce se face in privinta reabilitarii stadionului ca idee apartine in mare masura celor din conducerea clubului!mai concret noi propunem primariei cam ce ar fi necesar si cam ce gindim noi ca ar trebui facut!dar de la propunerile noastre si pina la realizarea acestora intervin foarte multe comisii si asa zisi priceputi care fac cum gindesc ei si dupa cum reusesc ei sa obtina finantarea pt aceste lucrari!normal ca era ilogica montarea scaunelor in vara in peluze ca dupa doua luni jumate sa fie dinou demontate dar s-a respectat acel paragraf al acordarii licentei in care clubul se obliga pt campionatul 2007-2008 sa aiba toate scaunele montate inainte de prima etapa!sper ca acum te-ai dumirit chiar daca repet si mie mi s-a parut ilogica montarea pentru doua luni de zile dar asa scrie in licenta si noi am respectat ce scrie acolo!sper ca nu te-ai suparat pt ca am fost cam dur cu tine!intotdeauna pt uta cu respect!
@Miki,

Si eu m-am revoltat azi vara cand s-au pus scaune in peluze insa ulterior m-am convins ca aceasta opertiune era necesara pentru licentierea stadionului pentru meciurile de Liga I, deoarece pentru sezonul anterior noi am primit doar o derogare (licentiere temporara).
D-l Danciar ti-a expus foarte bine problema iar mai mult de atat trebuie sa nu mai fim si noi atat de carcotasi si sa ne bucuram ca se misca lucrurile si cu stadionul nostru deoarece daca este sa ne uitam in tara vedem ca lucrurile nu sunt tocmai roze in privinta infrastructurii, bine nici asta nu este un motiv sa ne complacem in mediocritate.
Una peste alta aceste lucrari nu se pot face peste noapte deoarece finantarea lucrarilor de la stadion nu poate fi prevazuta intr-un singur buget, lucrarile nu sunt deloc ieftine si nici nu iau in calcul cat se umfla preturile doar sunt bani publici, ma bucur ca se face si sper sa se faca bine.
pana nu vad schelet de nocturna ridicat....se poate lasa si asa treaba, sa nu ne alarmam!
The_Kid Wrote:@Miki,
(...) ma bucur ca se face si sper sa se faca bine.

si eu ma bucur de asemenea. Doar ca ma mira lipsa de logica. In sfarsit, sper sa fie bine, si sa avem si noi un stadion mai frumos decat cel de acum !!!
@cefa : Domnule Danciar, nu am niciun motiv sa ma supar pe dumneavoastra. Am inteles ca am gresit atacand clubul. Totul e comunicarea ! Tine-ti-o tot asa !
Cu respect, Miki
te rog frumos, daca ai posibilitatea ,ca in saptaminile viitoare sa mai treci pe la stadion sa mai faci alte poze ca sa vedem si noi cum evolueaza lucrarile
D-nul Danciar, cand se vor apuca efectiv de montarea stalpilor de nocturna?
the kid as avea si eu o intrebare referitor la stilpi de nocturna:vor fi de tipul cfr cluj,s-au modelul craiova.
@PSV deja ma exasperezi cu intrebarile astea.:x:x:x
pentru mine conteaza foarte mult imaginia stadionului si implicit a echipei uta,nu vad care ii problema.
Da PSV te inteleg,dar nici nu stim sigur daca se pune nocturna,de fapt nu stiim sigur daca vom incepe campionatul ,daramite sa stim cum o sa fie stalpii de la nocturna ?
nocturna se va pune 100%,iar UTA nu se va desfinta stiu sigur lucru asta
veronalfa Wrote:stiu ca nu e o prioritate, dar mie mi-ar placea, ca intrarea jucatorilor pe gazon sa se faca pe tunelul de sub pamant; macar avem si nou cu ce ne mandri, nu? si sa si profitam de el!
cine in Romania mai are asa ceva decat , noi? nimeni!
stiu, nu e o prioritate acel tunel pe sub pamant, dar mi-ar place sa fie iar folosit!!!

Intrebarea a mai fost, raspunsul se gaseste sau pe acest topic sau pe "Intrebari catre Danciar Ionel". NU mai deschideti topicuri fara folos.
oare asa va arata si viitoarea baza sportiva a UTA-ei? de fapt nu asa...ci in alb-rosu...
http://www.fc-sheriff.com/eng/club/stadium
daca e sa ne luam dupa stirea celor de la Fanatik, nu va arata asa ..
apropo de stadion, ce se mai aude de tabela si nocturna ?
cip_leo Wrote:oare asa va arata si viitoarea baza sportiva a UTA-ei? de fapt nu asa...ci in alb-rosu...
http://www.fc-sheriff.com/eng/club/stadium

Sigur ca NU! La noi peluzele vor fi mai inalte

red11

da ce rost isi mai au si peluzele, ajunge una mica mica , de un loc , in care sa stea mitica sa-si admire creatia
Reference URL's